Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok, μπερδευτηκα και νόμιζα με το 'να μην κρατησει τίποτα' ηταν καθαρη εγκατασταση. Αν και έγραφε πανω στην οθόνη 'Εγκατάσταση των Windows' με το κύκλο που έδειχνε την 'πρόοδο' της εγκαταστασης.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια, ειχατε πει οτι και με iso γινεται κανονικα η αναβαθμιση, και δεν λεω, κι εγω ο ιδιος εκανα σε ενα netbook που εχω.

Αλλα πηρα το αντιστοιχο iso, home ελληνικα, και πηγα να το βαλω σε ενα dell laptop που μετα τις αναβαθμισεις απο το 2012 που αγοραστηκε και μετα ειχε (εγραφε) 'windows 8' σκετο, και οταν ξεκινησε η διαδικασια απο το iso, μου εβγαζε απο τις 3 επιλογες, ως μη διαθεσιμη, αυτη που θα διατηρουσε τα παντα ολα στο συστημα.

Ετσι αναγκαστηκα να παρατησω το iso, και να κανω την αναβαθμιση απο windows update, οπου οντως τα διατηρησε ολα οπως στα 8.1

Γιατι ομως συνεβη αυτο;

Γιατι μεσω iso δεν μου εδινε επιλογη να τα διατηρησει ολα, ενω μεσω windows update το εκανε;

Κατι εγραφε οτι πανω να εγκαταστησω λειτουργικο με αλλη γλωσσα, αλλα δεν ισχυει, ελληνικα ειχε, ελληνικα πηγα να του βαλω, που ετσι κι αλλιως αυτο αλλαζει δηλαδη.

Δημοσ.

Το iso είναι για καθαρή εγκατάσταση για αυτό δεν είχε την επιλογή να τα κρατησει ολα ενώ μέσω windows update είχες την επιλογή γιατί έκανες αναβάθμιση.

Δημοσ.

Μολις τα πέρασα με clean install. Η gigabyte εκανε τρομερή δουλειά στην μητρική με τους soundblaster drivers για τον ήχο

Δημοσ.

Τα έχω περάσει και εγώ μόλις κυκλοφόρησαν. Έχω ένα ολοκαίνουριο Dell 7348 ultrabook και οταν είχα τα win 8.1 το λαπτοπ ξεκινούσε και εσβηνε σε περιποθ 3-4 δευτερόλεπτα. Τώρα με τα windows 10 θέλει περίπου 6-7 δευτερόλεπτα. Δεν είναι πολλά και δεν παραπονιέμαι αλλά για να συμβαίνει αυτό τότε σημαίνει πως κάτι πρέπει να εκανε εγκατασταση επιπλέον και ξεκινα με το start-up του υπολογιστη ; ή μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Το iso είναι για καθαρή εγκατάσταση για αυτό δεν είχε την επιλογή να τα κρατησει ολα ενώ μέσω windows update είχες την επιλογή γιατί έκανες αναβάθμιση.

Και ομως: οπως ειπα πριν, σε αλλο pc, με iso, μου κρατησε τα παντα!

Δεν νομιζω το iso ειναι μονο για καθαρη εγκατασταση.

Θα βοηθησει κανεις που ξερει ρε παιδια, τι ισχυει;;;;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τα έχω μπερδέψει, κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται.

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα windows 10 κ μου αρεσουν πιο πολύ από windows 8. Αυτό που κάνει όμως είναι κατά την εκκινηση του υπολογιστη μου, μου εμφανίζει μήνυμα ότι τα "το μενου έναρξη και η cartona δε λειτουργουν". Πως μπορώ να το λυσω αυτό κ γιατι γίνεται;

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα windows 10 κ μου αρεσουν πιο πολύ από windows 8. Αυτό που κάνει όμως είναι κατά την εκκινηση του υπολογιστη μου, μου εμφανίζει μήνυμα ότι τα "το μενου έναρξη και η cartona δε λειτουργουν". Πως μπορώ να το λυσω αυτό κ γιατι γίνεται;

Η Cortana ειναι υπηρεσια υπενθυμισεων και φωνητικου search που ομως δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα.Το start menu δεν ανοιγει οταν το πατας;

Δημοσ.

Η Cortana ειναι υπηρεσια υπενθυμισεων και φωνητικου search που ομως δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα.Το start menu δεν ανοιγει οταν το πατας;

Στην αρχη μου βγάζει ένα παράθυρο να κάνω έξοδο κ μετά είσοδο παλι κ μετά πατιέται...

Δημοσ.

Σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή Dell με οθόνη αφης, που έχει ελληνικά Windows 7 έκανα "κράτηση" τα Windows 10. Αλλά γιατί δεν εμφανίστηκαν ακόμη σαν αναβάθμιση;

Δημοσ.

Σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή Dell με οθόνη αφης, που έχει ελληνικά Windows 7 έκανα "κράτηση" τα Windows 10. Αλλά γιατί δεν εμφανίστηκαν ακόμη σαν αναβάθμιση;

Θα εμφανιστούν,χρειάζονται μερικές μέρες.

Δημοσ.

Στην αρχη μου βγάζει ένα παράθυρο να κάνω έξοδο κ μετά είσοδο παλι κ μετά πατιέται...

Τι εννοεις εξοδο και εισοδο,στον λογαριασμο σου,και αυτο γινεται οταν πατας το start menu.Εξηγησε το λιγο καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...