Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Upgrade.

Να φανταστείς με τα 7 εμφανιζόταν η επιφάνεια εργασίας σε 20-25'' και τώρα θέλει περίπου 60''! Αύριο θα το ξαναψαξω να δω τί άλλο μπορεί να συμβαίνει..

Μην μπεις ακομα στον κοπο για φορματ. Γνωμη μου πρωτα να κανεις ενα defrag μαζι με ccleaner και απενεργοποιηση των εφαρμογων μεσα απο το ccleaner α και νατελειωσουν τα updates που εχουν τα windows γιατι εχω την εντυπωση οτι τα updates κανουν την μεγαλυτερη ζημια.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σας πω και εγω  ενα κουφο που παιζει να μην το εχει βρει και κανεις. σε οσα λαπτοπ υπαρχει wifi realtek το wifi δε δουλευει σωστα στα pings. σε ενα παιχνιδι league of legends πχ το ping κανει σκαμπανεβασματα ολη την ωρα.οταν βαζω ethernet ολα καλα. το τραγικο τωρα ειναι πως θα μαθω εγω ποτε θα βγουν τα σωστα drivers?

Δημοσ.

Ας πει καποιος που τα δουλευει και αν αξιζει η αλλαγη σε 10.

Για εμένα αξίζουν αλλα πρέπει να τα βάλεις πρώτα ή να τα δουλέψεις καπου αλλου για να κρίνεις και εσυ

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι γνωστοί μου έκαναν αναβάθμιση κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Πολλά προβλήματα και αργούν πολύ οπότε σκεφτείτε το πολύ σοβαρά πριν κάνετε την αναβάθμιση ;)

Δημοσ.

Αργουν οπως λετε αρκετοι γιατι δεν τα περασατε με φορματ. Ειναι αρκετα γρηγορα και οσοι πατε απο τα 7αρια θα δειτε μεγαλη διαφορα. Εγω εχω τρελαθει με το boot time σε hdd. 

Το μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι το ρουφιανευμα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όσοι γνωστοί μου έκαναν αναβάθμιση κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Πολλά προβλήματα και αργούν πολύ οπότε σκεφτείτε το πολύ σοβαρά πριν κάνετε την αναβάθμιση ;)

pebkac ftw? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχει αλλος κανεις θεμα με τα Live tiles?το tile του καιρου,του store κ του twitter δεν δουλευουν με τπτ....

Eκανα upgrade οχι clean install.ειχα windows 8.1 pro γνησια.στο tablet που εκανα update μια χαρα δουλευουν τα tiles....

Επεξ/σία από johnnyman
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αργουν οπως λετε αρκετοι γιατι δεν τα περασατε με φορματ.

μπα, σε 3 μηχανήματα έκανα upgrade και το bootάρισμα παραμένει ίδιο, ενώ δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα...

απλά με clean installation είναι 1000% σίγουρο...

Δημοσ.

Σε 2 laptop (αρκετα παλια)τα 10 πάνε μια χαρά.

Στο tablet (dell venue 8 pro) που τα έβαλα,ήταν αργα και επισης το touch  ηταν προβληματικό οποτε και γυρισα ξανα στα 8.1

Δημοσ.

Αργουν οπως λετε αρκετοι γιατι δεν τα περασατε με φορματ. Ειναι αρκετα γρηγορα και οσοι πατε απο τα 7αρια θα δειτε μεγαλη διαφορα. Εγω εχω τρελαθει με το boot time σε hdd. 

Εγω τα περασα μονα τους σε αλλο δισκο αρα καθαρη εγκατασταση αλλα πολυ αργουν.

Δημοσ.

Το οποιο απο μονο του αποτελει βασικοτατο παραγοντα ωστε να μην προχωρησει καποιος σε εγκατασταση/χρηση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...