Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΝ και έχει απαντηθεί πιο πάνω, 10 pro και 10 pro N τι διαφορά έχουν; Με original key από windows 7 ultimate ποια από τα δύο κάνω;

Πάντα μέσω του tool έτσι;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΝ και έχει απαντηθεί πιο πάνω, 10 pro και 10 pro N τι διαφορά έχουν; Με original key από windows 7 ultimate ποια από τα δύο κάνω;

Λογικα αν δεν εχεις N 7αρια δεν θα μπορεις να κανεις upgrade σε N 10αρια. Ουτε εσενα δουλεψε το windows update?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άντε να δούμε πότε θα βγουν στο Dreamspark..

Δημοσ.

"Additional Windows 10 editions specially destined for the EU, Croatia and Switzerland have the letter "N" (for Not with Media Player) suffixed to their names (e.g. Windows 10 Enterprise N) and do not have media-related technologies like Windows Media Player or Camera. There are N editions for all Windows 10 versions except Mobile, Mobile Enterprise and IoT Core. Microsoft was required to create the "N" editions of Windows after the European Commission ruled in 2004 that it needed to provide a copy of Windows without Windows Media Player tied in. The cost of the N Editions are the same as the full versions, as the "Media Feature Pack" can be downloaded without charge from Microsoft." by wikipedia

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα αν δεν εχεις N 7αρια δεν θα μπορεις να κανεις upgrade σε N 10αρια. Ουτε εσενα δουλεψε το windows update?

Όχι τελικά, κάπου σκάλωε... ναι αλλά ποια είναι η διαφορά τους για να ξέρω τι να βάλω;

"Additional Windows 10 editions specially destined for the EU, Croatia and Switzerland have the letter "N" (for Not with Media Player) suffixed to their names (e.g. Windows 10 Enterprise N) and do not have media-related technologies like Windows Media Player or Camera. There are N editions for all Windows 10 versions except Mobile, Mobile Enterprise and IoT Core. Microsoft was required to create the "N" editions of Windows after the European Commission ruled in 2004 that it needed to provide a copy of Windows without Windows Media Player tied in. The cost of the N Editions are the same as the full versions, as the "Media Feature Pack" can be downloaded without charge from Microsoft." by wikipedia

Άρα πάμε χωρίς Ν... λέμε ΝΑΙ στο windows media player :P

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Έχει απαντηθεί πολλάκις: αν την κάνεις από σήμερα και μέχρι και τις 28/7/2016, είναι δωρεάν για πάντα.

Μια διευκρίνιση : Δωρεάν είναι ΜΕΧΡΙ 28/7/2016

Μετά πρέπει να πληρώσεις..

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση : Δωρεάν είναι ΜΕΧΡΙ 28/7/2016

Μετά πρέπει να πληρώσεις..

ΟΧΙ, δωρεαν για παντα, μεχρι τοτε μπορεις απλα να κανεις τσαμπα την αναβαθμιση, εχει διευκρινιστει ενα δις φορες

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω ...

Ο θειος μας αγαπει πολυ και θα τα φερει δωρακι μπορει να αργησει αλλα θα μας τα φερει :P

Δημοσ.

Καλημερα κυριοι

Χθες εστησα ενα λαπτοπ Lenovo Z580 clean install με WIN 8. Αφου ολοκληρωθηκε εκαμα αναβαθμιση σε WIN 8.1 μεσα απο το store.

Ολοκληρωσα ολες τα windows updates. Παρ ολα αυτα δεν εχω εικονιδιο (κατω αριστερα στο system tray) των windows 10

και δεν εχω και φακελο Windows Bt ~

Καποια λυση υπαρχει για manual εγκατασταση των 10; η κατι ωστε να εμφανιστει το εικονιδιο;

Το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ μηπως το κανει αυτοματα αλλα τιποτα

Δημοσ.

Παιδια τι αλλο να κανω??διαγραψα οτι εχει μεσα ο φακελος download κ ξαναξεκινησα το windows update.λεω ωραια τα κατεβαζει κ μετα ελεγε windows 10 insider preview ενω εχω γνησια windows 8.1 pro.λεω να δοκιμασω με το mediacreationtool να κανω αναβαθμιση οπως ειπε ενας φιλος παραπανω αλλα φοβαμαι μην παει κατι στραβα...

Δημοσ.

Παιδια τι αλλο να κανω??διαγραψα οτι εχει μεσα ο φακελος download κ ξαναξεκινησα το windows update.λεω ωραια τα κατεβαζει κ μετα ελεγε windows 10 insider preview ενω εχω γνησια windows 8.1 pro.λεω να δοκιμασω με το mediacreationtool να κανω αναβαθμιση οπως ειπε ενας φιλος παραπανω αλλα φοβαμαι μην παει κατι στραβα...

δεν εχεις και πολλες επιλογες, εμενα τελευταια ελπιδα τωρα να κανει με το usb install αλλιως μενω 8.1 μεχρι να το διορθωσουν

Edit. Παω για install, see you on the other side

Δημοσ.

δεν εχεις και πολλες επιλογες, εμενα τελευταια ελπιδα τωρα να κανει με το usb install αλλιως μενω 8.1 μεχρι να το διορθωσουν

Edit. Παω για install, see you on the other side

τι μπορει να φταιει ρε καρχαριας?απιστευτα πραματα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...