Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια!!εκανα κανονικα update τα windows 10(δεν εκανα καθαρη εγκατασταση) αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο τα 23 γιγα που ειχα ελευθερο στον δισκο μου(πριν κανω την αναβαθμιση) επεσε στα 12.Για πιο λογο που εφαγε τοση μεγαλη χωρητικοτητα στον δισκο το update βρε παιδια?Υπαρχει καπιος τροπος ωστε να ελευθερωσω περισσοτερο χωρο?(τουλαχιστον να φτασει στα ιδια επιπεδα που ηταν πριν)ευχαριστω.

Y.ΓΟ δισκος μου ειναι ssd 60gb

Μαλλον βλεπει το windows.old 

δεν παιζει. Εμενα μου γβαζει οτι το κλειδι μου δεν ειναι εγκυρο πριν καν ζητισω το activation. Δεν ξερω.. τι να πω...

Δωσε λιγο χρονο κανα και καμια 10 ρεσταρτ και το ρουτερ μην σου πω μπλεξαμε σημερα με το activation... Επισης και αλλο παληκαρι εδω ειχε το ιδιο προβλημα με μενα και του ενεργοποιηθηκε ποιο πριν απο εμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλεγξε μήπως υπάρχει το Windows.old και σβήστο με την εκκαθάριση υπολογιστή (δεν θυμάμαι πως λέγεται)

Τον βρηκα τον συγκεκριμενο φακελο που λες(αμα τον σβησω χειροκινητα θα εχω προβλημα?)

Δημοσ.

Αν μπορει να βοηθησει καποιος. Τρεχω το usb tool, κατεβαζει τα Win10 και ενώ όλα μεχρι εκεινη την ωρα είναι στην Αγγλικη γλωσσα τους ορους χρησης μου τους βγαζει στα Ελληνικα και μετα δε με αφηνει να επιλέξω να κρατησει τις εφαρμογες και τα αρχεια μου γιατι  η γλωσσα που χρησιμοποιω στα Win8.1 είναι διαφορετικη με τη γλωσσα τω Win10 που θα εγκαταστήσω. Σιγουρα κατι παιζει με τα Ελληνικα αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη...

Σε εμένα έτσι έγινε αλλά μου έβγαλε επιλογή

Δημοσ.

Έλεγξε μήπως υπάρχει το Windows.old και σβήστο με την εκκαθάριση υπολογιστή (δεν θυμάμαι πως λέγεται)

Disc cleanup και μια λεπτομερεια για να πιασει το windows.old δεξι κλικ adminstrator

Δημοσ.

Τον βρηκα τον συγκεκριμενο φακελο που λες(αμα τον σβησω χειροκινητα θα εχω προβλημα?)

Νομίζω ότι δεν θα μπορέσεις 

Link.png Site: ΔΕΣΕΔΩ Είναι για τα 7 αλλα λειτουργει

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πως σας εγινε η ενεργοποιηση; Βαλατε καπου το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κλειδι; εχετε κανει καθαρη εγκατασταση ή update. να τα ξεκαθαριζετε αυτα

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πως σας εγινε η ενεργοποιηση; Βαλατε καπου το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κλειδι; εχετε κανει καθαρη εγκατασταση ή update. να τα ξεκαθαριζετε αυτα

Εγω εκανα update - keep nothing και μετα απο ωρα μου τα εκανε ενεργοποιηση μονο του τωρα σβηνω και το windows.old 

Δημοσ.

Μαλλον βλεπει το windows.old 

Δωσε λιγο χρονο κανα και καμια 10 ρεσταρτ και το ρουτερ μην σου πω μπλεξαμε σημερα με το activation... Επισης και αλλο παληκαρι εδω ειχε το ιδιο προβλημα με μενα και του ενεργοποιηθηκε ποιο πριν απο εμενα.

και σενα δηλαδη σου εβγαζε οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ? ΕΠισης πως το ενεργοποιησες ? βαζοντας το κλειδι η με την "αυτοματη ενεργοποιηση" ?

Δημοσ.

παιδια απο οτι καταλαβα clean install ειναι generic το κλειδακι. οποτε τον ηπιαμε, ξανα windows 8 και μετα update πφφφφ

Δημοσ.

και σενα δηλαδη σου εβγαζε οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ? ΕΠισης πως το ενεργοποιησες ? βαζοντας το κλειδι η με την "αυτοματη ενεργοποιηση" ?

Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί....

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν θα μπορέσεις 

Link.png Site: ΔΕΣΕΔΩ Είναι για τα 7 αλλα λειτουργει

Σε ευχαριστω πολυ(εκανα τις οδηγιες οπως αναφερει το λινκ που παρεθεσες,και μου βρηκε γυρω στα 14.2gb αρχεια)

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως! μετα απο καμποσα ρεσταρτ ενεργοποιηθηκαν μονα τους....

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ(εκανα τις οδηγιες οπως αναφερει το λινκ που παρεθεσες,και μου βρηκε γυρω στα 14.2gb αρχεια)

Δεν κάνει τίποτα...  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί....

εγω δεν εκανα upgrade με το tool ομως. τα εκανα απο μεσα.

Ακριβως! μετα απο καμποσα ρεσταρτ ενεργοποιηθηκαν μονα τους....

αρα θα ακνω restarts....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...