Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός. (εκτός κι αν είσαι χίπστερ)

Στο θέμα, πίτα με γύρο κοτόπουλο, αλλά σουβλάκι χοιρινό.

Όχι καμία σχέση, απλά είναι ωραίο και διαφορετικό :)

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιτόγυρο = Μόνο ΧΟΙΡΙΝΟ! Αν είναι να κάνεις την γουρουνιά, κάντην σωστά! Βέβαια, αν μου δώσει κάποιος κοτόπουλο, δεν θα πω και όχι.:)

Σουβλάκι = Ξανά μόνο ΧΟΙΡΙΝΟ! Θα προτιμούσα το κοτόπουλο αν το έτρωγα σε λαδόκολα μόνο.

Δημοσ.

@

zio10

Σαν συμπληρωματικο του πραγματικου κεφτε ειναι ακομα πιο ωραιο.Και τελος παντως ας κανουμε και λιγο αποτοξινωση.Αντι για πατατες ας συνοδεψουμε τα κεφτεδακια (ταπραγματικα ) με φαλαφελ μια φορα , γιατι οχι   :P

Και οι κολοκυθοκεφτεδες ειναι ζορικοι.

• Like 1
Δημοσ.

@

zio10

Σαν συμπληρωματικο του πραγματικου κεφτε ειναι ακομα πιο ωραιο.Και τελος παντως ας κανουμε και λιγο αποτοξινωση.Αντι για πατατες ας συνοδεψουμε τα κεφτεδακια (ταπραγματικα ) με φαλαφελ μια φορα , γιατι οχι   :P

Και οι κολοκυθοκεφτεδες ειναι ζορικοι.

Όλων των ειδών οι "κεφτέδες" μου αρέσουν! Κολοκυθοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες...δεν θυμάμαι κανέναν άλλο :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παντα με γυρο χοιρινο, τα παντα ολα μεσα (εκτος απο κετσαπ. Πως διαλο βαζουν μερικοι κετσαπ δεν το καταλαβαινω) και εξτρα καυτερο πιπερι . Δεν ξερω γιατι αλλα ο γυρος κοτοπουλο δεν μου κανει κλικ. Σε φαση αφου την κανεις που την κανεις την γουρουνια, κανε την σωστα. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Όλων των ειδών οι "κεφτέδες" μου αρέσουν! Κολοκυθοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες...δεν θυμάμαι κανέναν άλλο :)

:-D

winston.jpg

• Like 3
Δημοσ.

:-D

winston.jpg

Με τζατζικάκι και μπύρα...σούπερ είναι :)

Παντα με γυρο χοιρινο, τα παντα ολα μεσα (εκτος απο κετσαπ. Πως διαλο βαζουν μερικοι κετσαπ δεν το καταλαβαινω) και εξτρα καυτερο πιπερι . Δεν ξερω γιατι αλλα ο γυρος κοτοπουλο δεν μου κανει κλικ. Σε φαση αφου την κανεις που την κανεις την γουρουνια, κανε την σωστα. :lol:

Τζατζίκι, κέτσαπ, μουστάρδα μαζί....μεγάλο φάουλ των φίλων Θεσσαλονικιών....:D

• Like 2
Δημοσ.

δε ξέρετε να τρώτε 

Αν το λες για το τζατζίκι - κέτσαπ - μουστάρδα έχεις άδικο....από τους πιο άκυρους συνδυασμούς που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος! :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Τζατζίκι, κέτσαπ, μουστάρδα μαζί....μεγάλο φάουλ των φίλων Θεσσαλονικιών.... :D

Kαι μπολικο κοκκινο πιπερι για να δωσει πικαντικη γευση στα παραπανω ?  :-D

Ελλειψη αυτοπειθαρχιας.Ενταξει βρε παιδια τα σπαει ο γυρος , αλλα συγκρατηθειτε και αυριο μερα ειναι , κοψτε κατι  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Kαι μπολικο κοκκινο πιπερι για να δωσει πικαντικη γευση στα παραπανω ?  :-D

Ελλειψη αυτοπειθαρχιας.Ενταξει βρε παιδια τα σπαει ο γυρος , αλλα συγκρατηθειτε και αυριο μερα ειναι  :-D

Κόκκινο πιπέρι ναι, του πάει!

Δημοσ.

Αν το λες για το τζατζίκι - κέτσαπ - μουστάρδα έχεις άδικο....από τους πιο άκυρους συνδυασμούς που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος! :P :D

ε κοίτα , λάβε υπόψιν ότι εδώ το απ'όλα δεν περιλαμβάνει τζατζίκι μιας και οι αλοιφές είναι προαιρετικές (μόνο αν το ζητήσεις σου βάζει κάποια).

Εγώ χτυπητή βάζω 9 στις 10 φορές , οπότε την 1 φορά που θα τύχει να ζητήσω τζατζίκι κλάϊν μάϊν , δε θα με ενοχλήσει .

Και εννοείται θα βάλω μπούκοβο και σε κάθε βούκα απο πάνω μουστάρδα (καθε τραπέζι και σταντ εχει ενα ζευγαρι κετσαπ-μουσταρδα)

• Like 2
Δημοσ.

ε κοίτα , λάβε υπόψιν ότι εδώ το απ'όλα δεν περιλαμβάνει τζατζίκι μιας και οι αλοιφές είναι προαιρετικές (μόνο αν το ζητήσεις σου βάζει κάποια).

Εγώ χτυπητή βάζω 9 στις 10 φορές , οπότε την 1 φορά που θα τύχει να ζητήσω τζατζίκι κλάϊν μάϊν , δε θα με ενοχλήσει .

Και εννοείται θα βάλω μπούκοβο και σε κάθε βούκα απο πάνω μουστάρδα (καθε τραπέζι και σταντ εχει ενα ζευγαρι κετσαπ-μουσταρδα)

Εντάξει πλάκα κάνουμε εννοείται. Όπως είπαμε είναι θέμα γούστου και συνήθειας :)

Δημοσ.

πες τα!κετσαπ στο σουβλακι μου κοβει την ορεξη στο δευτερο απανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...