DYEL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 2.Στο κεντρο σε ρωτανε για τα προβληματα υγειας που εχεις. Σαν επιβεβαιωτικο χαρτι φανταζομαι ισχυ θα εχει μονο αν ειναι απο νοσοκομειο. Ξερει κανεις τι ισχυει για συμπληρωματα? Αν εχω χαρτι απο ιδιωτικό γιατρο θα το δεχτουν?
Kyriakos131211 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Περνάνε , ειδικά μετά από επιστροφή από έξοδο ;) 71η Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ << ΠΟΝΤΟΣ >> στην Ν.Σάντα - Κιλκίς , ξέρει κανείς τίποτα για την μονάδα ;
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ποσο κανει αυτο ; Τι δυνατοτητες εχει ; Τηλεφωνική κλήση πραγματοποιεί , για τις υπολοιπες εξαρταται και αυτο απο την μοναδα που θα βρισκεσαι, ωστε να τις αξιοποιησεις !
ParhsG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ξερει κανεις τι ισχυει για συμπληρωματα? Αν εχω χαρτι απο ιδιωτικό γιατρο θα το δεχτουν?Στη μοναδα ισως ειναι οκ. Εγω εφερα κουτι τεραστιο με πρωτεινες κρεατινες και τπτ δεν ειπαν.(για εναν body builder)
thephotoshoped Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σχετικά με κινητό στο στρατό τι προτείνετε; Στο ΚΕΝ θα έχω ένα νοκια από τα κλασικά. Έπειτα όμως μπορώ να πάρω το lg v10 μου;
ParhsG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σχετικά με κινητό στο στρατό τι προτείνετε; Στο ΚΕΝ θα έχω ένα νοκια από τα κλασικά. Έπειτα όμως μπορώ να πάρω το lg v10 μου; 99% ναι 1
Lesdal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Παρουσιάζομαι (ΚΕΕΔ) σε 15 μέρες και ψάχνω το κατάλληλο κινητό για μέσα χωρίς κάμερα.Θέλω να έχει καλή μπαταρία και να εχει ράδιο ενώ δεν με νοιάζει εαν είναι dual sim.Φαντάζομαι πως το θέμα έχει χιλιοειπωθει και απο άλλους στην ίδια θέση αλλα βρίσκω συνεχώς διαφορετικά μοντέλα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lifeowner771 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Παρουσιάζομαι (ΚΕΕΔ) σε 15 μέρες και ψάχνω το κατάλληλο κινητό για μέσα χωρίς κάμερα.Θέλω να έχει καλή μπαταρία και να εχει ράδιο ενώ δεν με νοιάζει εαν είναι dual sim. Φαντάζομαι πως το θέμα έχει χιλιοειπωθει και απο άλλους στην ίδια θέση αλλα βρίσκω συνεχώς διαφορετικά μοντέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://www.skroutz.gr/s/5535970/Nokia-130-Dual.html Aυτο ειχα εγω. Σουπερ ηταν, και επαιρνε και καρτα μνημης για τραγουδια.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5535970/Nokia-130-Dual.html Aυτο ειχα εγω. Σουπερ ηταν, και επαιρνε και καρτα μνημης για τραγουδια. Το πήρα πρόσφατα για τον πατέρα μου. Με μέτρια χρήση κρατάει χαλαρά πάνω από 10 μέρες η μπαταρία.
Zein Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αυτα τα κινητα παντως ειναι σκυλια κανονικα. Τι λασπες θα φανε, τι απο δυοροφα κρεβατια να πεσουν θα βγαλουν ανετα 1-2 χρονια. Μετα τα φτυνουν αλλα οκ.
ziaba Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Παρουσιάζομαι (ΚΕΕΔ) σε 15 μέρες και ψάχνω το κατάλληλο κινητό για μέσα χωρίς κάμερα.Θέλω να έχει καλή μπαταρία και να εχει ράδιο ενώ δεν με νοιάζει εαν είναι dual sim. Φαντάζομαι πως το θέμα έχει χιλιοειπωθει και απο άλλους στην ίδια θέση αλλα βρίσκω συνεχώς διαφορετικά μοντέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δες μήπως βρεις κάνα νοκια 207 ότι καλύτερο για τον στράτο 1
Lesdal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 δες μήπως βρεις κάνα νοκια 207 ότι καλύτερο για τον στράτο Φένεται πολύ καλό και ειδικά οτι μπαινει ιντερνετ αλλα δυστυχως δεν το βρίσκω πουθενά και δεν σκεφτομαι για μεταχειρισμενο. Κάτι αντοιστιχο υπάρχει?
mathsrule Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Περνάνε , ειδικά μετά από επιστροφή από έξοδο ;) 71η Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ << ΠΟΝΤΟΣ >> στην Ν.Σάντα - Κιλκίς , ξέρει κανείς τίποτα για την μονάδα ; Είχα πάει εκεί για εκπαίδευση. Προσεγμένη μονάδα. Δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
lazar0s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις καινουριο κινητο για το στρατο, μια χαρα μπορεις να χρησιμοποιησεις κινητο με καμερα αρκει να μην προκαλεσεις.
ziaba Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φένεται πολύ καλό και ειδικά οτι μπαινει ιντερνετ αλλα δυστυχως δεν το βρίσκω πουθενά και δεν σκεφτομαι για μεταχειρισμενο. Κάτι αντοιστιχο υπάρχει? όχι δεν υπάρχει, τότε που πήγα υπήρχε σε καινούριο και το χω πάρει μαζί με 2 μπαταρίες για όταν δεν είχα χρόνο να τις αλλάζω και με χει βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα και βιντεακια στο youtube έβλεπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις