Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν καποιος παει παραμεθωριο πχ 6 μηνες απο τους 9, θα παρει 12 μερες αδεια παραπανω, και με την συνολικη συμψιφίζονται?

Ναι οπως αναφερθηκε παραπανω παιρνεις καποιες μερες αδεια στο παραμεθωριο οι οποιες φυσικα της δικαιουσαι κανονικα μαζι με την κανονικη αδεια. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει καποιος που ειναι καλυτερα απο αυτες τις 2 υπηρεσίες στο ναυτικο ΚΣΑΝ ή ΓΕΝ; εχει υπηρετήσει καποιος σε αυτες πρόσφατα;

Lol, τυχαία θα πας και εσύ εκεί.

Βυσματοφοβια, καινούρια λέξη για να δικαιολογησουμε τα χάλια μας

• Like 1
Δημοσ.

παντως τωρα που λετε για βυσματα.. στον στρατο υπαρχει βυσματοφοβια...πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που οντως εχουν βυσμα.. και οταν λεω βυσμα εννοω γερο δοντι, και οχι "ξερω τον ξεδερφο του λοχια" ή εχω γνωστο τον ταδε μεσα στην μοναδα....

απο ταξιαρχους και πανω εννοω καλο βυσμα...

Δεν ειναι μονο αυτα βυσματα...Ακομα και συνταγματαρχες κανουν την δουλεια, τα χω δει live αυτα..Να παιρνει τηλ στο γραφειο ο συντ/χης και να λεει ο ταδε φευγει με αδεια 4 μερες και την επομενη γεια σας... Επισης δεν ειναι μονο ο βαθμος αλλα το τι γνωριμιες εχει... Επισης ακομα και ο λοχιας μπορει να σε φτιαξει με τις υπηρεσιες.... Αλλα δεν εχει κ πολυ νοημα να μιλαμε για βυσματα..

• Like 1
Δημοσ.

εσενα τι σε τσούζει αν εχω βυσμα ρε καημένε ;

μαγκες οποιος μπορει να μου απαντήσει σοβαρα ευχαρίστως...κανω την θητεία μου σε υπηρεσία εντός αττικης αλλα θελω να αλλαξω γτ βαρεθηκα

Δημοσ.

παντως τωρα που λετε για βυσματα.. στον στρατο υπαρχει βυσματοφοβια...πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που οντως εχουν βυσμα.. και οταν λεω βυσμα εννοω γερο δοντι, και οχι "ξερω τον ξεδερφο του λοχια" ή εχω γνωστο τον ταδε μεσα στην μοναδα....

απο ταξιαρχους και πανω εννοω καλο βυσμα...

Τι ειναι βυσματοφοβια και που κολλαει αυτο που γραφεις μετα με την λεξη αυτη? Επισης αν οντως ηταν λιγοι αυτοι που ειχαν βυσμα τοτε οι περισσοτεροι θα πηγαιναν πεζικο και ναυτικο και αεροπορια δεν θα ειχε ουτε τους μισους απο οσους πηγαινουν καθε ΕΣΣΟ. Ελεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα,ποσο μαλλον και απο αεροπορο....

Δημοσ.

Πειραζει τοσο πολυ που δεν εχω βυσμα και περασα καλα στο φανταρικο μου? ξυδι...

Τι ειναι βυσματοφοβια και που κολλαει αυτο που γραφεις μετα με την λεξη αυτη? Επισης αν οντως ηταν λιγοι αυτοι που ειχαν βυσμα τοτε οι περισσοτεροι θα πηγαιναν πεζικο και ναυτικο και αεροπορια δεν θα ειχε ουτε τους μισους απο οσους πηγαινουν καθε ΕΣΣΟ. Ελεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα,ποσο μαλλον και απο αεροπορο....

εχεις παει φανταρος? τι δεν καταλαβες και τι σε πειραξε να στο αναλυσω ενα ενα...

αρχικα δεν ξερεις οτι το ναυτικο ειναι υπερ κυριλε σωμα....το πιο Light απο ολα με μεγαλη διαφορα.... πιο λουφα και πιο λελε πεθαινεις... μονο που αν θες εχεις γενια φτανει... ειχα φιλο που ηταν ναυτικο(ειχε βυσμα, δουλευε ο πατερας του εκει) και μου ελεγε στην βασικη ουτε καμψεις δεν πηραν, ενω εμεις στην βασικη  ειχαμε πηξει στην γυμναστικη στα καψωνια και στις αναφορες .... και οποιος αμφισβητει την βασικη εκπαιδευση της αεροποριας απλα δεν ξερει τι του γινεται... να ρωτησει να μαθει... μακραν η πιο "τεντα" εκπαιδευση για απλο στρατιωτη... την συγκρινω με την εκπαιδευση στα κεν των απλων πεζικαριων δηλαδη....

Δημοσ.

Πειραζει τοσο πολυ που δεν εχω βυσμα και περασα καλα στο φανταρικο μου? ξυδι...

εχεις παει φανταρος? τι δεν καταλαβες και τι σε πειραξε να στο αναλυσω ενα ενα

Πειραζει που το εχεις αναφερει δεν ξερω και εγω ποσες φορες,εκτως αν περιμενεις να σου πει καποιος μπραβο γιαυτο και το αναφερεις με καθε πρωτη ευκαιρια.

Ναι εχω παει φανταρος και εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ειναι η βυσματοφοβια,γιατι σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εγραψες μετα.

Δημοσ.

Πειραζει που το εχεις αναφερει δεν ξερω και εγω ποσες φορες,εκτως αν περιμενεις να σου πει καποιος μπραβο γιαυτο και το αναφερεις με καθε πρωτη ευκαιρια.

Ναι εχω παει φανταρος και εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ειναι η βυσματοφοβια,γιατι σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εγραψες μετα.

το εχω αναφερει γιατι εσεις νομιζετε οτι ξερετε τα παντα και οτι οσοι πανε ΠΝ ΠΑ ειναι βυσματα.... λεω τοσες σελιδες οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις...

βυσματοφοβια εννοω το γεγονος που ολοι λενε οτι εχουν βυσμα, στην τελικη ομως λιγα ειναι τα βυσματα που μετρανε πχ για να παρει ενας φανταρος ενα ευνοικο ποστο αναμεσα σε 10-20 συναδελφους του

Δημοσ.

Γνωρισα στην προπαιδευση πανω απο 20 ατομα που δεν ειχαν βυσμα και αυτοι φυσικά πήγαν σε καράβι αλλα υπαρχουν κ αλλοι που παρολο που δεν ειχαν βυσμα μπήκαν σε υπηρεσίες εντός Αττικής...ολα σχετικά ειναι κ θελει σιγουρα και τυχη

• Like 1
Δημοσ.

το εχω αναφερει γιατι εσεις νομιζετε οτι ξερετε τα παντα και οτι οσοι πανε ΠΝ ΠΑ ειναι βυσματα.... λεω τοσες σελιδες οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις...

βυσματοφοβια εννοω το γεγονος που ολοι λενε οτι εχουν βυσμα, στην τελικη ομως λιγα ειναι τα βυσματα που μετρανε πχ για να παρει ενας φανταρος ενα ευνοικο ποστο αναμεσα σε 10-20 συναδελφους του

βυσματοφοβια φανταζομαι προερχεται απο τις λεξεις βυσμα+φοβος.Και παλι δεν υπαρχει πουθενα σε αυτα που γραφεις το στοιχειο του φοβου αρα παλι δεν εχουν σχεση αυτα με την λεξη αυτη :)

Οσο για το αλλο που αναφερεις,εχεις κατσει και διαβασει τις 1300σελιδες και εκφερεις αποψη για τους αλλους?

Τα χουμε ξαναγραψει οτι περιπου 8-9 στους 10που εχουν γραψει στο θεμα αυτο και εχουν πει οτι ειναι ναυτικο και αεροπορια ειναι παντα χωρις βυσμα.

Ημουν νομιζω ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα

Δημοσ.

βυσματοφοβια φανταζομαι προερχεται απο τις λεξεις βυσμα+φοβος.Και παλι δεν υπαρχει πουθενα σε αυτα που γραφεις το στοιχειο του φοβου αρα παλι δεν εχουν σχεση αυτα με την λεξη αυτη :)

Οσο για το αλλο που αναφερεις,εχεις κατσει και διαβασει τις 1300σελιδες και εκφερεις αποψη για τους αλλους?

Ημουν νομιζω ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα

θα μου επιτρεψεις να εχω και διαφορετικη γνωμη αναφορικα με την πρωτη προταση.. η λεξη φοβος δεν εχει μονο την εννοια που εσυ επικαλεισαι, μια χαρα τον τοποθετησα τον ορο... θεωρητικος ειμαι και τα εχω σπουδασει αυτα, οποτε ασε το δεν εχει σχεση που λες..

εχω διαβασει μεγαλο μερος του παρον τοπικ και παρολα αυτα η αποψη μου και αυτα που προειπα δεν αλλαζουν.. βρεθηκε ακομα ενας φιλος που ειπε για μη βυσματιες στο ναυτικο.

Δημοσ.

θα μου επιτρεψεις να εχω και διαφορετικη γνωμη αναφορικα με την πρωτη προταση.. η λεξη φοβος δεν εχει μονο την εννοια που εσυ επικαλεισαι, μια χαρα τον τοποθετησα τον ορο... θεωρητικος ειμαι και τα εχω σπουδασει αυτα, οποτε ασε το δεν εχει σχεση που λες..

εχω διαβασει μεγαλο μερος του παρον τοπικ και παρολα αυτα η αποψη μου και αυτα που προειπα δεν αλλαζουν.. βρεθηκε ακομα ενας φιλος που ειπε για μη βυσματιες στο ναυτικο.

Εχεις διαβασει μεγαλο μερος και διαφωνεις με αυτο που εγραψα οτι 9 στους 10 που εχουν γραψει στις 1300σελιδες και εχουν πει οτι πηγαν ναυτικο ή αεροπορια χωρις βυσμα? Ε τοτε συγνωμη αλλα τρολλαρεις ασχημα.

αρχικα δεν ξερεις οτι το ναυτικο ειναι υπερ κυριλε σωμα....το πιο Light απο ολα με μεγαλη διαφορα.... πιο λουφα και πιο λελε πεθαινεις... μονο που αν θες εχεις γενια φτανει... 

Τελος εγραψες αυτο.Μιλησε κανεις για το τι ρολο βαραει το ναυτικο σε σχεση με τα αλλα σοβαρα?Το συγκρινε κανεις?

Μιλησε κανεις ή ειπε τιποτα για την εκπαιδευση των αεροπορων?

Ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

εσενα τι σε τσούζει αν εχω βυσμα ρε καημένε ;

μαγκες οποιος μπορει να μου απαντήσει σοβαρα ευχαρίστως...κανω την θητεία μου σε υπηρεσία εντός αττικης αλλα θελω να αλλαξω γτ βαρεθηκα

Καλό ψοφο στο βύσμα σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις διαβασει μεγαλο μερος και διαφωνεις με αυτο που εγραψα οτι 9 στους 10 που εχουν γραψει στις 1300σελιδες και εχουν πει οτι πηγαν ναυτικο ή αεροπορια χωρις βυσμα? Ε τοτε συγνωμη αλλα τρολλαρεις ασχημα.

Τελος εγραψες αυτο.Μιλησε κανεις για το τι ρολο βαραει το ναυτικο σε σχεση με τα αλλα σοβαρα?Το συγκρινε κανεις?

Μιλησε κανεις ή ειπε τιποτα για την εκπαιδευση των αεροπορων?

Ελεος δηλαδη.

συγγνωμη για να καταλαβω, απλα αντικρους για να αντικρους? χωρις λογο και αιτια?

συμφωνω περιπου στους 9/10 να ειναι βυσματιες... μπορει να ειναι και 7 μισι 8 στους δεκα, εγω μιλησα για την εξαιρεση, της οποιας ειμαι μερος.

το θεμα με το ναυτικο βγηκε αυθορμητα και το εγραψα και προφανως δεν ειχα σκοπο ουτε να συγκρινω ουτε να κριτικαρω... αλλωστε μεγα το της θαλασσης κρατος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...