billsnake21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλαρακι μου που ηταν Θηβα πηγε ο καμμεναρας και τους εδωσε αλλες 5 μερες... 15 μερες αδεια!!! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! Επισης επειδη η ημερα επιστροφης πεφτει Σαββατο υπαρχει περιπτωση να παρουν μεχρι Δευτερα (+2 μερες) Αυτο για το +2 πότε παίζει να είναι σίγουρο? Να ναι καλά ο Πανούλης με τις +5 άξιζε που τον περιμέναμε μες τον ήλιο υποθέτω.Πληροφορίες για 951 ΣΤΝ έχουμε?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 951 ΤΣΝ είναι κατ' αρχάς. Τάγμα Στρατονομίας. Οι στρατονόμοι κάνουν ζωάρα εκεί, δεν τους ακουμπάει σχεδόν τίποτα. Αλλά γενικά το στρατόπεδο είναι μαύρο.
Marchas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μεταθεση 4η ταξιαρχια υποστηριξης ξανθη - ερευνας πληροφορικης. Ξερει κανεις τι παιζει εκει;
theo93 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 απο οτι εχω ακουσει ερευνα πληροφορικης ειναι πολυ χαλαρα τα πραγματα
Marchas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ναι γενικα σαν σωμα και εγω εχω ακουσει πως ειναι χαλαρα. Για το συγκεκριμενο στρατοπεδο εχει κανεις καμια παραπανω πληροφορια;
jason97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 951 ΤΣΝ είναι κατ' αρχάς. Τάγμα Στρατονομίας. Οι στρατονόμοι κάνουν ζωάρα εκεί, δεν τους ακουμπάει σχεδόν τίποτα. Αλλά γενικά το στρατόπεδο είναι μαύρο. ποια ειναι η διαφορα του κεντρου με το ταγμα?
arnold94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 παιδες καποιος να μου δωσει μια λυση στο προβλημα μ με τα αρβυλα...τα ειχα αφησει στην αδεια μ μεσα στο φοριαμο για 16 μερες και ηταν λιγο ψιλοβρεγμενα οταν τα ειχα βαλει,μετα οταν γυρισα τα ειδα λιγο μουχλιασμενα τα ξεπλυνα και μετα τα στεγνωσα για 2 μερες..το θεμα ειναι τωρα οτι εχουν σκληρηνει υπερβολικα και δε χωραει το ποδι μ σαν να μικρυναν
billsnake21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 951 ΤΣΝ είναι κατ' αρχάς. Τάγμα Στρατονομίας. Οι στρατονόμοι κάνουν ζωάρα εκεί, δεν τους ακουμπάει σχεδόν τίποτα. Αλλά γενικά το στρατόπεδο είναι μαύρο. Εμπερδεύθην :ρ Για τους πεζικάριους εκεί μέσα τι παίζει?
billsnake21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Bill άοπλος είσαι? Ι1 και με το νόμο oops..
shikabalas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το ποσο κραταει η εκπαιδευση ειναι τελειως random? Γιατι φετος βλεπω εκαναν 3 βδομαδες, περσυ πχ ξερω οτι στην ΣΤ ΕΣΣΟ κανανε 4 εβδομαδες.Απο τι εξαρταται?
billsnake21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το ποσο κραταει η εκπαιδευση ειναι τελειως random? Γιατι φετος βλεπω εκαναν 3 βδομαδες, περσυ πχ ξερω οτι στην ΣΤ ΕΣΣΟ κανανε 4 εβδομαδες.Απο τι εξαρταται? Κανονικά η ΕΣΣΟ ήταν να ορκιστεί 7 του μήνα αλλά λόγω άσκησης το πήγανε μια βδομάδα πίσω
tritonas00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΡΕ ΓΡΑΣΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Σοβαρεψου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις