Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιωτομπαλο να το λες εσυ ενας που εχει παρει 4 αναβολες ειναι γελοιο,εγω δεν σε ειπα βυσμα παντως

αφου και οι 2 φιδια ειστε τι μαλωνετε :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι συχνο που ακουγα για μεταθεσεις ηταν οταν παραλληλα ειχαν ενταχθει στο στρατο 2 αδελφια οπως και για την οικογενειακη κατασταση των γονιων,με το δευτερο ομως να μην ειναι παντα 100% σιγουρο(γιατι με αυτη τη λογικη στην Ελλαδα της κρισης και της ανεργιας οι περισσοτεροι θα υπηρετουσαν στα κεντρα....).

ο ενας απο τους δυο αδερφους που συνυπηρετουν παει κοντα στον τοπο διαμονης τους...γενικα οταν ειναι να παει καποιος στο στρατο ψαχνει να βρει ενα καρο προβληματα ενω εξω απο αυτον το ακριβος αντιθετο

αφου και οι 2 φιδια ειστε τι μαλωνετε :P

δεν μαλωνω δεν εχω κατι με τον billsnake 

Δημοσ.

γιωτομπαλο να το λες εσυ ενας που εχει παρει 4 αναβολες ειναι γελοιο,εγω δεν σε ειπα βυσμα παντως

4 αναβολές και γιατροί επιτροπες και σια με βγάλανε και ι1...Κρίμα πολύ κρίμα...Btw 2 ήταν αλλά κλασσικός Έλληνας.Δεν γίνεται να περιμένεις κάτι καλύτερο.Γιωτόμπαλο είσαι μη μπερδεύεσαι.Πρέπει να έφαγες καλή μετάθεση για να κλαίγεσαι πάντως και να βγάζεις εμπάθεια απέναντι μου.Δε βαριέσαι? Καλή καρδιά ντρελόνι μου 

Δημοσ.

4 αναβολές και γιατροί επιτροπες και σια με βγάλανε και ι1...Κρίμα πολύ κρίμα...Btw 2 ήταν αλλά κλασσικός Έλληνας.Δεν γίνεται να περιμένεις κάτι καλύτερο.Γιωτόμπαλο είσαι μη μπερδεύεσαι.Πρέπει να έφαγες καλή μετάθεση για να κλαίγεσαι πάντως και να βγάζεις εμπάθεια απέναντι μου.Δε βαριέσαι? Καλή καρδιά ντρελόνι μου 

μπα σπιτι μου ημουν εγω και πηγαινα μια φορα τον μηνα...κατσε να κανεις τον θαλαμοφυλακα τωρα στου παπαγου και να σηκωνεις την μπαρα την πυλη

Δημοσ.

μπα σπιτι μου ημουν εγω και πηγαινα μια φορα τον μηνα...κατσε να κανεις τον θαλαμοφυλακα τωρα στου παπαγου και να σηκωνεις την μπαρα την πυλη

Και σκοπιές θα κάνω μη μπερδεύεσαι.ένοπλος είμαι.Ναι βρε εγώ με τις τόσες αναβολές.Ένοπλος.Χεχεχεχε δε βαριέσαι ? Άλλοι φιδιάζουν άλλοι πήζουν έτσι πάει 

Δημοσ.

Και σκοπιές θα κάνω μη μπερδεύεσαι.ένοπλος είμαι.Ναι βρε εγώ με τις τόσες αναβολές.Ένοπλος.Χεχεχεχε δε βαριέσαι ? Άλλοι φιδιάζουν άλλοι πήζουν έτσι πάει 

εψιλον υψηλον φιλε...  ευκολα ... σε εκοψα εγω :devil:

Δημοσ.

Πυλη κανουν οι ενοπλοι...Ορκιστηκες στρατιωτης δεν το εμαθες ακομα?  :devil:

Δημοσ.

εψιλον υψηλον φιλε...  ευκολα ... σε εκοψα εγω :devil:

Προς στιγμήν νόμιζα το χε γράψει ο ειδικός  :-D  :-D

Πυλη κανουν οι ενοπλοι...Ορκιστηκες στρατιωτης δεν το εμαθες ακομα?  :devil:

Για σήκωμα μπάρας μίλησες ντρελόνι μου. Οι ένοπλοι δεν κάνουν μόνο πύλη.Βέβαια εξαρτάται το στρατόπεδο και τα σημεία που έχει σκοπιές.  :-D

Btw μιας και είσαι τόσο ειδικός θα μπορούσες να προβλέψεις πως στο κέντρο δεν κάνουν όλοι εκπαίδευση.  :devil:  :devil:

Δημοσ.

αμα εισαι καθε μερα στα ιατρεια βεβαιως και δεν κανεις,η αμα σε εχουν φτιαξει με κανα ποστο...

σπεν θα κανεις στου παπαγου;

Δημοσ.

αμα εισαι καθε μερα στα ιατρεια βεβαιως και δεν κανεις,η αμα σε εχουν φτιαξει με κανα ποστο...

σπεν θα κανεις στου παπαγου;

Ααα και με τι πόστο ακριβώς στο κεν χάνεις την εκπαίδευση ? 

Όχι λέω να το παίξω αρρωστούλης..Μα για κάτσε..συνέχεια αρρωστούλης και ι1? απαπαααα 

Δημοσ.

νεα ακουστε...

απο εδω και περα πυξ λα moon και οι μερες δεν περνουν θα σας παει στις μοναδες... οι παλιοι εχουν σταξει απο την εμπλοκη του καλοκαιριου και σας περιμενουν πως και πως :D

Δημοσ.

ποσο παλιος μπορει να ειναι κανεις στο 9μηνο απο τους οποιους οι 3 μηνες ΧΩΡΙΣ υπερβολη ειναι αδειες χωρις να συμπεριλαμβανω τις εξοδους

Δημοσ.

ποσο παλιος μπορει να ειναι κανεις στο 9μηνο απο τους οποιους οι 3 μηνες ΧΩΡΙΣ υπερβολη ειναι αδειες χωρις να συμπεριλαμβανω τις εξοδους

ε νταξει για ενα διμηνο τουλαχιστον ακομα θα ειναι ποντικια παντως :D

και ποσες εξοδους θα εχουν οταν θα τους πηξουν στις σκοπιες που θα διπλωνουν και θα τριπλωνουν στα φυλακια ? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...