j0hnn1e Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κάποιοι είτε έχουν φάει πολύ ξύλο οταν ήταν πιτσιρικάδες ή δεν έφαγαν όσο έπρεπε..
opcorsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κάποιοι είτε έχουν φάει πολύ ξύλο οταν ήταν πιτσιρικάδες ή δεν έφαγαν όσο έπρεπε.. το δευτερο.. ημουν πολυ αλανι για να φαω ξυλο
-Dimitris- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αρχίζεις και γίνεσαι κουραστικός.Όταν σου λέγαμε ότι έχεις βύσμα αλλα δεν το παραδέχεσαι, σηκώθηκες και έφυγες απο το θέμα.Τώρα που μπήκαν οι νέοι για τη θητεία τους βγάζεις κακία.Δίνεις την εντύπωση πως το μόνο σημαντικό πράγμα που έχεις για υπερηφάνεια στη ζωή σου ειναι η θητεία στην αεροπορία.Η ζωή δεν ειναι μόνο η θητεία, έχει και αλλα πράγματα να κανεις. 9 μήνες ειναι το 0,009% της ζωής ενός μέσου ανθρώπου.Δε χρειάζεται να βγάζουμε τα κόμπλεξ μας προς τα έξω και να χαιρόμαστε όταν κάποιος περνάει χειρότερα απο εμάς. 1
tritonas00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εδω ειπε οτι "αν δεν πηγαινε θα ντρεποταν να κοιταξει καταματα την γκομενα του" ... και θα βγαλετε ακρη? 2
opcorsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 αυτο αληθεια ειναι παντως κομπλεξ δεν εχω , μερικα πραγματα ειναι στο πλαισιο του φανταρικου "πειραγματος" αλλα που να το καταλαβετε, εδω αυτοσαρκαζομαι και με τον εαυτο μου... τεσπα να χαμε να λεγαμε παντως γενικα για αεροπορια - ναυτικο, αν δεν εχετε παει δεν μπορει κανεις να εκφερει γνωμη , για το εαν ειναι ευκολο σωμα βυσματικο κλπ... ειναι ΑΝΑΛΟΓΩΣ ποστου, θεσης , βυσματος αν εχεις, ατομων, μοναδος, διοικητη, και πολλων αλλων....
-Dimitris- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ο γραπτός λόγος ειναι τελείως απρόσωπος και εύκολα παρεξηγήσιμος.Ωστόσο, λιγο πείραγμα επιβάλλεται.Έχουν περάσει 4 ΕΣΣΟ απο τα χέρια μου και το που βασίζεται η κρίση για την κατάταξη ενός στρατευσίμου αποτελεί προϊόν χλευασμού. Το κριτηριο της μετάθεσης και του πόστου ειναι τραγελαφικό το ελάχιστο.
Adon1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απο τα πράγματα που μας έδωσαν την πρώτη ημέρα, τι κρατάμε ; "κανονικά" μας είπαν ότι κρατάμε τα προσωπικά είδη, όπως κάλτσες, μποξεράκι κλπ . Ωστόσο έχω βάλει στο μάτι το τζάκετ και την στολή εξόδου. Θα με τρέχουν αν δεν τα δωσω ;
j0hnn1e Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απο τα πράγματα που μας έδωσαν την πρώτη ημέρα, τι κρατάμε ; "κανονικά" μας είπαν ότι κρατάμε τα προσωπικά είδη, όπως κάλτσες, μποξεράκι κλπ . Ωστόσο έχω βάλει στο μάτι το τζάκετ (~ 100) και την στολή εξόδου (~ 70-100 σύνολο) Θα με τρέχουν αν δεν τα δωσω ; Οι τιμές που θα σου χρεώσουν. Εκτός αν τα επιστρέψεις ή πας μοναστηράκι να πας παρόμοια να τους δώσεις πίσω
ParhsG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απο τα πράγματα που μας έδωσαν την πρώτη ημέρα, τι κρατάμε ; "κανονικά" μας είπαν ότι κρατάμε τα προσωπικά είδη, όπως κάλτσες, μποξεράκι κλπ . Ωστόσο έχω βάλει στο μάτι το τζάκετ και την στολή εξόδου. Θα με τρέχουν αν δεν τα δωσω ; Εξαρτάται τη μονάδα. Εγω πχ κράτησα αρβυλες.
Razor_7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 9 μήνες ειναι το 0,009% της ζωής ενός μέσου ανθρώπου. πρέπει να 'σουν καλός στα μαθηματικά εσύ... 3
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 γενικα για αεροπορια - ναυτικο, αν δεν εχετε παει δεν μπορει κανεις να εκφερει γνωμη , για το εαν ειναι ευκολο σωμα βυσματικο κλπ... ειναι ΑΝΑΛΟΓΩΣ ποστου, θεσης , βυσματος αν εχεις, ατομων, μοναδος, διοικητη, και πολλων αλλων.... Για να μην εχουν παει οι σχεδον 8-9/10 που εχουν σχολιασει εδω μεσα.Αλλα αν σκεφτουμε και ποσα κεντρα υπαρχουν για πεζικο και ποσα για αεροπορια και ναυτικο,μαλλον δεν χρειαζεται για να εχεις παει για να εκφερεις γνωμη για το αν ειναι γενικα σωμα βυσματικο ή οχι. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πάλι τα ίδια με τον opcorsa, attention whore που προσπαθεί με ζόρι να μας πείσει ότι δεν είχε βύσμα 1
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πάλι τα ίδια με τον opcorsa, attention whore που προσπαθεί με ζόρι να μας πείσει ότι δεν είχε βύσμα Βασικα στο δευτερο κομματι δεν συμφωνω γιατι οντως μπορει να ετυχε να πηγε χωρις βυσμα.Στο πρωτο ομως ναι οσο να ναι χτυπαει ασχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις