Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσου, καποτε ειχαν επακριβως ιδιους μηνες θητειας (για παραδειγμα 2004-2007)

:mad:

Και τοτε μαλιστα ηταν που -με δεξια "φιλοπατριωτικη" και καλα διακυβερνηση- το

βυσματικο ναυτικο & η αεροπορια επαιρναν περισσοτερους, απο Στρατο Ξηρας....

:shock:

Καπου 400-600(!) Ναυταιοι, ηταν -θεωρητικως παντα- τοποθετημενοι (στο κεντρο) στην Αθηνα..

:mad:

Εννοειται "φαντασματα" -> δεν υπηρχε καν φρουρος πυλης @ κτιριο ΠΝ Πλατεια Κλαυθμωνος..

:ph34r:

Υπήρχε όμως νόμος που θα έκοβε τους κληρωτούς εντελώς από πν και αεροπορια, ήρθε ο Bennie κατηργησε τον νόμο και επέβαλε το 6χιλιαρο πρόστιμο. Ουσιαστικά κάνοντας χάρη στα βυσματα, και τιμωρει όσους δεν έχουν βύσμα...

ενταξει οντως...

το χειροτερο που με πηγε ηταν 26 μερες μεσα στην βασικη και μετα απο 1-3 μεχρι 1-1...

26 μέσα, χωρίς σκοπιες κάθε βράδυ και διπλουπηρεσιες στην λατζα. Κάθε βραδάκι επεφτες για υπνακο ή μήπως και τα μεσημέρια;
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπήρχε όμως νόμος που θα έκοβε τους κληρωτούς εντελώς από πν και αεροπορια, ήρθε ο Bennie κατηργησε τον νόμο και επέβαλε το 6χιλιαρο πρόστιμο. Ουσιαστικά κάνοντας χάρη στα βυσματα, και τιμωρει όσους δεν έχουν βύσμα...

26 μέσα, χωρίς σκοπιες κάθε βράδυ και διπλουπηρεσιες στην λατζα. Κάθε βραδάκι επεφτες για υπνακο ή μήπως και τα μεσημέρια;

Μαλλον εννοει 26μερες στο κεντρο της Τριπολης

• Like 1
Δημοσ.

Γουσταρω που παιζει νταβαντουρι μεταξυ βυσματων και κοντρες για το ποιο βυσμα, πεταγε ποιο πολυ χαρταετο απο το αλλο. αχχααχαχαχαχαχχα

• Like 1
Δημοσ.

Τα μαχαίρια επιτρέπονται?Σαν αυτό?

pocket-knives.jpg

Μην μου πείτε πως θα χαροπαλεύω να καθαρίσω ένα φρούτο και αν χρειαστώ να κόψω κάτι να ψάχνω αριστερά-δεξιά για κάτι αιχμηρό.

Δημοσ.

Eτσι τσακωθειτε ποιος φιλησε πιο κιτρινη κατουρημενη ποδια.

Ποιος εκανε τις πιο λιγες υπηρεσιες κτλπ.

Πειτε τα και εξω να σας πουν μπραβο λες και ενδιαφερονται αμα ειχες βυσμα ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Eτσι τσακωθειτε ποιος φιλησε πιο κιτρινη κατουρημενη ποδια.

Ποιος εκανε τις πιο λιγες υπηρεσιες κτλπ.

Πειτε τα και εξω να σας πουν μπραβο λες και ενδιαφερονται αμα ειχες βυσμα ή οχι.

Κλασσικα εκτως θεματος.Αλλα γραφτηκαν αλλα καταλλαβες :)

Μην μου πείτε πως θα χαροπαλεύω να καθαρίσω ένα φρούτο και αν χρειαστώ να κόψω κάτι να ψάχνω αριστερά-δεξιά για κάτι αιχμηρό.

Εκανα το λαθος(για να κανω την ζωη μας ευκολη)να αγορασω ενα ξεφλουδιστιρι για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη στην μοναδα(αφου κανενας απο τους υπολοιπους φανταρους δεν μπορουσε να διαθεσει 1ευρω να παρει και αυτος ενα,ασχετως του τι λεφτα τρωγανε καθε φορα στις εξοδους).Μεσα σε 2μερες καταφεραν και μου το εσπασαν(το ειχα αφησει στα μαγειρια κλασσικα κυριως για τις πατατες που εκανε πολυ καλη δουλεια)και φυσικα κανεις δεν πηρε αλλο αρα δεν εκατσα να ασχοληθω ουτε εγω.

Αρα συμβουλη μου ειναι στην μοναδα παρε οτι θες για σενα αλλα μην το δινεις στους αλλους...

Δημοσ.

παιδες καποιος να μου δωσει μια λυση στο προβλημα μ με τα αρβυλα...τα ειχα αφησει στην αδεια μ μεσα στο φοριαμο για 16 μερες και ηταν λιγο ψιλοβρεγμενα οταν τα ειχα βαλει,μετα οταν γυρισα τα ειδα λιγο μουχλιασμενα τα ξεπλυνα και μετα τα στεγνωσα για 2 μερες..το θεμα ειναι τωρα οτι εχουν σκληρηνει υπερβολικα και δε χωραει το ποδι μ σαν να μικρυναν

μια απαντηση οποιος μπορει
Δημοσ.

pocket-knives.jpg

(Εννοειται πως) δεν επιτρεπονται. Το γνωριζα μα απο το κεντρο μεχρι Εβρο, ειχα τον Victorinox μου:

πολυεργαλειο, βοηθησε καποιες φορες (στο χειροτερο σεναριο, να μου τον κραταγαν μεχρι απολυση)

^_^

Δημοσ.

βραδυ μονο, ολη την ημερα ειχε πηξιμο και καψονιασμα... οσοι δεν πιστευετε γκουγκλαρετε να μαθετε για την 124..

Δημοσ.

Και το βράδυ παίζει να έκλεινε 6ωράκι εύκολα.

εκει...

γενικα βεβαια το μονο πηξιμο ηταν στο κεντρο.. μετα οκ.. μονο οταν ειχες σκοπια σου εσπαγε τον υπνο πχ 2 μισι 5...

αλλα κοιμοσουν στην σκοπια ενταξει :P

Δημοσ.

pocket-knives.jpg

Ότι δεν φαίνεται, επιτρέπεται. Κρύψτο, και θα σαι κομπλέ.

Θυμάμαι, σε εμάς, οι καυλωμένοι-πράσινοι ανα περιόδους μας ερχόντουσαν με κάτι σουγιάδες σαν και αυτούς. Ο ένας είχε φέρει και σουγιά, που αν το ξυνες με έναν τρόπο, έβγαζε φωτιά, λες και θα πάει να πολεμήσει στο vietnam να πούμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...