Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν εχω σκοπο να γυρισω αλλα υπαρχει περιπτωση να με ξανακαλεσουν να πληρωσω το προστιμο ; Και πως το εννοούμε αυτο οτι δεν εχω ξεμπερδεψει?

To πρόστιμο αποστέλλεται στην εφορία, θα φαίνεται ότι χρωστάς 6000. Το πρόστιμο αυτό δεν αποτελεί μέρος της εξαγοράς της θητείας που μπορείς να κάνεις αν έχεις συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας σου και αφού κάνεις 20 μέρες υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Το πρόστιμο διαγράφεται αν πέσεις στις διατάξεις των μόνιμων κατοίκων εξωτερικού.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To πρόστιμο αποστέλλεται στην εφορία, θα φαίνεται ότι χρωστάς 6000. Το πρόστιμο αυτό δεν αποτελεί μέρος της εξαγοράς της θητείας που μπορείς να κάνεις αν έχεις συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας σου και αφού κάνεις 20 μέρες υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Το πρόστιμο διαγράφεται αν πέσεις στις διατάξεις των μόνιμων κατοίκων εξωτερικού.

Να αναφέρουμε επίσης ότι αυτό το πρόστιμο μπορείς να το φας πάνω από μία φορά. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που σε προσαγάγουν για το οτιδήποτε μπορούν να σου ξαναβάλουν πρόστιμο 6000 και να σε στείλουν για υποχρεωτική στράτευση.

Δημοσ.

Ο λόγος που γίνονται ασκήσεις βραδυνές κλπ είναι ξεκάθαρα για να συμπληρώσουν ώρες τα στελέχη για να πάρουν τον μισθό τους,γιατι κανονικά δεν συμπληρώνουν 8ωρο.

Έχουμε 4ημερο και το μόνο που κάνουμε είναι να μπούμε στο steyer να πάμε κάπου και να κατσουμε στο steyer για 3-4 ώρες και να φύγουμε.

Δημοσ.

Ο λόγος που γίνονται ασκήσεις βραδυνές κλπ είναι ξεκάθαρα για να συμπληρώσουν ώρες τα στελέχη για να πάρουν τον μισθό τους,γιατι κανονικά δεν συμπληρώνουν 8ωρο.

Έχουμε 4ημερο και το μόνο που κάνουμε είναι να μπούμε στο steyer να πάμε κάπου και να κατσουμε στο steyer για 3-4 ώρες και να φύγουμε.

Από το ΓΕΣ είναι. Κάθε τρίτη έχει νυχτερινή (πέρα από τις ασκήσεις)

και μην ξεχνάς ότι πολλές φορές δεν γίνεται.. ειδικά όταν έχει εμπλοκα.

Άντε γιατί πολύ χαλαρούς μας έχουν και γκρινιάζουμε :P θα έπρεπε τον φάνταρο να τον έχουν κάθε Τρίτη να κάνει νυχτερινή να στάζει το κ@#@κι του. 

Κρίμα που ο Στρατός υποκύπτει στην πίεση της κάθε μάνας. 

Δεν λέω ότι πρέπει να είναι τέρμα σκληρός... αλλά όχι τώρα να προβλέπεται κάθε τριτη νυχτερινή, να γίνεται μια στο τόσο και παρόλα αυτά να λέμε 'μας στάζουν'

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είπε μας σταζουν ρε,δεν κάνουμε κυριολεκτικά τίποτα,τι-πο-τα.

Πάμε σε ένα μέρος και απλά καθόμαστε.την άλλη φορά φτάσαμε στον προορισμό μας διάβασαν δύο π@πες 10 λεπτά,μας είπαν 30 λεπτά διάλειμμα και μετά φύγαμε.

Τον φανταρο δεν θα τον έχουν κάθε τρίτη να στάζει το κ@#@κι του γιατί με τον φανταρο δεν ασχολείται κανείς,ο στρατός δεν υπάρχει για τον φανταρο,αλλα για να βολευτουν γνωστοί γνωστών και πάει λέγοντας.το ότι δεν ψήνονται να δουλέψουν και είναι γίδια από το σπίτι τους πολλοί ειναι ο λογος που υπάρχουν οι τρεχε φανταρε.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι όταν γίνεται άσκηση δηλώνουν όλα τα στελέχη είτε πήγαν, είτε όχι, είτε ήταν σε άδεια, όλοι πληρώνονται...

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι όταν γίνεται άσκηση δηλώνουν όλα τα στελέχη είτε πήγαν, είτε όχι, είτε ήταν σε άδεια, όλοι πληρώνονται...

:lol:

θυμάμαι όταν ήμουν στο ταμείο της επιλαρχίας μου (ωραίο φίδιασμα btw κλειδωνόμουν μέσα εγώ και το χρηματοκιβώτιο και δε με ενοχλούσε κανείς όταν έλειπε ο ταμίας) που έρχονταν για την είσπραξη των χρημάτων της άσκησης 

μερικούς τους ειδοποιούσε ο ταμίας ότι την έκαναν γιατί προφανώς και δεν είχαν ιδέα :lol:

Δημοσ.

Παντού το ίδιο γίνεται και μάλιστα η αποζημίωση πάει αναλογικά με τον βαθμό. Δηλαδή δεν έχει σημασία αν πήγαν στην άσκηση αλλά έχει σημασία τι βαθμό έχουν...

Δημοσ.

καλά αυτό εννοείται, θεωρητικά όμως θα μπορούσαν να έχουν πάει

βέβαια εγώ στη προκειμένη περίπτωση δε μιλάω, γιατί κι εγώ πέρασα σπεν κλεισμένος παρέα με το χρηματοκιβώτιο :P

(και στις απογευματινές εκπαιδεύσεις κρυβόμουν στο αυτοκίνητό μου αφού δε με ήξεραν να με ψάξουν και απλά ένας άλλος γραφιάς έγραψε ότι το έκανα)

θα μου πεις λεφτά δε πήρα μεν, αλλά δεν κάθισα να ασχολούμαι με βλακείες, ευτυχώς που πάντα λίγο πολύ κατάφερνα να χωθώ σε κάνα γραφείο να κάνω τον δημόσιο υπάλληλο και η όλη ταλαιπωρία μου ήταν στις ένοπλες υπηρεσίες (γιατί έπεφτα και όλη την ώρα με άοπλους να κάνω κάνα θαλαμοφυλικί)

Δημοσ.

Είδε κανείς την συνέντευξη του Σημίτη στο σκαι; Ενδιαφέρον το κομμάτι που αναφέρεται στις ελληνοτουρκικες σχέσεις και τους στρ. εξοπλισμούς. Με λίγα λόγια ο κίνδυνος από την Τουρκία είναι παπατζιλικια, μόνο ατύχημα μπορεί να γίνει όπως λέει και ότι οι διαφορές μας θα μπορούσαν να είχαν επιλυθει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, αλλά η Ελλάδα δεν δέχεται.

Προφανώς ο λόγος που δεν πάμε στην Χάγη, αν και η Τουρκία έχει δεχτεί, είναι οι μίζες από τα εξοπλιστικά.

Από το 43' η αναφορά στα ελληνοτουρκικα και τους εξοπλισμούς.

https://youtu.be/aXGkGoKAB4c

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...