DYEL Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 11 Απριλιου φευγουν οι δικοι μας απο κυπρο που ειναι 8μηνοι Ε εσσο Μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι κυπρο? Γιατί τις λένε τις μεταθέσεις τελευταία στιγμή? Εδώ πάντως ακούγεται για μετά τα γκρουπ πασχα..
bilya Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 11 Απριλιου φευγουν οι δικοι μας απο κυπρο που ειναι 8μηνοι Ε εσσοοι 8μηνοι απο ποτε πανε κυπρο??
jimakos234 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι κυπρο? Γιατί τις λένε τις μεταθέσεις τελευταία στιγμή? Εδώ πάντως ακούγεται για μετά τα γκρουπ πασχα.. οι δικοι μας θα παρουν γκρουπ μετα που επαναπατριστουν +15 μερες αδεια επαναπατρισμου=τελος. οι 8μηνοι απο ποτε πανε κυπρο?? Πανε αρκετο καιρο τωρα
bilya Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οι δικοι μας θα παρουν γκρουπ μετα που επαναπατριστουν +15 μερες αδεια επαναπατρισμου=τελος. Πανε αρκετο καιρο τωρα αλλα κάνουν 9 μηνες οχι 8 αυτο ίσχυε μεχρι κ το 13.
jimakos234 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 αλλα κάνουν 9 μηνες οχι 8 αυτο ίσχυε μεχρι κ το 13. οχι κανονικο 8μηνο κανουνε. πλεον φερνουν στην κυπρο κανονικα 8μηνους, χωρις να πρεπει να απαρνηθουν την μειωμενη θητεια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 lol, διαβάζω αποφυλακιστηκε ο Άκης Με οριακή πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Έτσι, μετά από 5 χρόνια και 5 αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους. http://www.onalert.gr/stories/apofulakizetai-o-akis-tsoxatzopoulos/55491 και πέντε αρθρα πιο κάτω Η προμήθεια των ρώσικων αντιαεροπορικών μικρού βεληνεκούς OSA AMK θα βρεθεί το προσεχές διάστημα στο "μικροσκόπιο" του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.Η σύμβαση για την προμήθεια των ρώσικων αντιαεροπορικών συστημάτων OSA-AKM , ύψους 93.671.610 δολαρίων, υπεγράφει το 1998 επί υπουργείας Ακη Τσοχατζόπουλου, με επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών το Γιάννη Σμπώκο και αναπληρωτή του τον Αντώνη Κάντα. Κι αυτό διότι το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα συνολικά εννέα άτομα για την επίμαχη προμήθεια.http://www.onalert.gr/stories/sto-skamni-ennia-atoma-gia-ta-rwsika-antiaeroporika/55488 1
JimxxZe Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ε όχι ρε φίλεεεεε!! Μόλις μπήκα στη στρατολογία και είδα ότι με κατατάξανε στην Πολεμική Αεροπορία! Αν είναι δυνατόν θα φάω στη μάπα 3 μήνες παραπάνω στο κ@λο στρατό... Πως έγινε αυτό ούτε μέσο έβαλα τίποτα. Και εκεί που ήμουν έτοιμος για 9μηνο στο πεζικό θα κάτσω 12 μήνες μέσα τώρα. Παίζει ρόλο που έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό που με βάλανε Αεροπορία; Λέτε να με βάλουν σε κανά γραφείο λόγω πτυχίων; Είναι καλύτερα από πεζικό;
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ε όχι ρε φίλεεεεε!! Μόλις μπήκα στη στρατολογία και είδα ότι με κατατάξανε στην Πολεμική Αεροπορία! Αν είναι δυνατόν θα φάω στη μάπα 3 μήνες παραπάνω στο κ@λο στρατό... Πως έγινε αυτό ούτε μέσο έβαλα τίποτα. Και εκεί που ήμουν έτοιμος για 9μηνο στο πεζικό θα κάτσω 12 μήνες μέσα τώρα. Παίζει ρόλο που έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό που με βάλανε Αεροπορία; Λέτε να με βάλουν σε κανά γραφείο λόγω πτυχίων; Είναι καλύτερα από πεζικό; Καταρχάς πολεμική αεροπορία δεν είναι στρατός, παιδότοπος είναι. Ουσιαστικά 12 μήνες δεν θα κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Πολύ καλά σου έκατσε μεγάλε. Πτυχίο και Μεταπτυχιακό είναι σε τομέα που θα ενδιέφερε την Πολεμική Αεροπορία; Και επίσης τα είχες καταθέσει; Αν όχι δεν παίζει η ΠΑ να έκατσε να τσέκαρε τι πτυχία έχεις πάρει και να σε διάλεξε. Πολύ απλά είσαι στο 10% που καταφέρνει και μπαίνει χωρίς βύσμα. Απόλαυσε το. 1
JimxxZe Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ναι τα ειχα καταθεσει τα πτυχια οταν εκοψα την αναβολη. Πιθανολογω για αυτο να με εστειλαν αεροπορια η απλα τυχη. Οντως τωρα που μιλησα και με φιλους ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλυτερα αεροπορια. Και αν κανεις παραμεθωρια σε νησι μπορεις να κανεις 9μηνη θητεια διαβασα. Παρολο που θα μπορουσα να βαλω καποιο μεσο και παρα τη πιεση των δικων μου να πραξω ετσι εζω αποφασισει να μη παρεμβει κανεις και να το αφησω στη τυχη, διοτι θελω να ζησω και την "περιπετεια" του στρατου και να γνωρισω και μερη που δεν εχω παει. Μαιο στη Τριπολη και μετα θα δειξει!
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παρολο που θα μπορουσα να βαλω καποιο μεσο και παρα τη πιεση των δικων μου να πραξω ετσι εζω αποφασισει να μη παρεμβει κανεις και να το αφησω στη τυχη, διοτι θελω να ζησω και την "περιπετεια" του στρατου και να γνωρισω και μερη που δεν εχω παει. Αν έχεις άνθρωπο ξανα σκέψου το φίλε. Ο στρατός δεν είναι περιπέτεια, εκτός αν θεωρείς περιπέτεια να καθαρίζεις χέστρες και να φιλάς σκοπιές κοιτάζοντας το απέραντο τίποτα. Γιατί ΕΙΔΙΚΑ στην Αεροπορία μόνο αυτό θα κάνεις (στο πεζικό τουλάχιστον όλο και κάτι λίγα παραπάνω θα έκανες). Πάντως ισχύει το ότι αν πας παραμεθόριο θα κάνεις 9 μήνες, αλλά κατά την γνώμη μου χίλιες φορές 12 μήνες κοντά στο σπίτι σου και στις άδειες να πηγαίνεις σπίτι σου να κοιμάσε, να τρως σοβαρό φαγητό κτλ. παρά 9 στο πουθενά που θα πρέπει να σε συντηρούν οι δικοί σου. 1
ZauZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παρολο που θα μπορουσα να βαλω καποιο μεσο και παρα τη πιεση των δικων μου να πραξω ετσι εζω αποφασισει να μη παρεμβει κανεις και να το αφησω στη τυχη, διοτι θελω να ζησω και την "περιπετεια" του στρατου και να γνωρισω και μερη που δεν εχω παει. Καλά το έκανες. Απλά απόλαυσε το. Είναι η τελευταία φορά στη ζωή σου που δεν θα έχεις καμία ουσιαστική σκοτούρα στο κεφάλι σου. Κυριολεκτικά. Αυτά που θα σε απασχολούν και θα είναι «τρομερά ζητήματα» στο στρατό αύριο θα μοιάζουν με παιδική χαρά μπροστά στο λούνα πάρκ που μας έχουν στήσει οι πολιτικοί μας…
mindtrapper Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παίζει συνολικές μέρες να κάτσεις λιγότερο μέσα σε στρατόπεδο σε σχέση με 9μηνο στρατό ξηράς. Έχει ωραίο σύστημα η αεροπορία με 7 μέσα 7 έξω (ή 14-14). Και τις 7 που θα είσαι μέσα δεν σημαίνει ότι έχεις υπηρεσία κάθε μέρα, θα έχεις και την έξοδο σου (διανυκτέρευση αν είσαι κάποια χιλιόμετρα κοντά στο σπίτι σου). Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν μερικά χρόνια. Κάτι μου λέει ότι σε βυσματώσανε εν αγνοία σου, θα φανεί αν είσαι από Αθήνα και σου σκάσει θητεία σε κανένα 251 ΓΝΑ. 2
manic Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Εχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες ΕΣΣΟ για Ναυτικο, στο site (https://www.stratologia.gr/el/faq) διαβάζω: Αντίστοιχα για το Πολεμικό Ναυτικό θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: 1.Με την Α'/ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος) -> Από 1 Αυγούστου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτους. 2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 1 Νοεμβρίου του προηγούμενου της κατάταξης έτους μέχρι 31 Iανουαρίου του έτους κατάταξης3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Αύγουστος) -> Από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου του έτους κατατάξεως Εδώ όμως βλέπω (http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp) : Τα χρονικά διαστήματα που δημιουργούνται λόγοι κατάταξης και οι αντίστοιχες σειρές, φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί: Στρατός Ξηράς / Πολεμικό Ναυτικό Εκπαιδευτική σειρά (ΕΣΣΟ) Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου Με την Α' σειρά (Ιανουάριος) Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου Με τη Β' σειρά (Μάρτιος) Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου Με τη Γ' σειρά (Μάιος) Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου Με την Δ' σειρά (Ιούλιος) Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου Με την Ε' σειρά (Σεπτέμβριος) Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου Με την ΣΤ' σειρά (Νοεμβρίου) Τι ισχύει?
JohnTehGreek Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Φίλε το πρώτο Site είναι επίσημο της στρατολογίας και το άλλο είναι ένα απλό Φορουμ. Το πρώτο ισχύει. Αν δεις την τελευταία πρόσκληση για Β ΕΣΣΟ Πολεμικου Ναυτικοί το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι για τον Μαιο του 2017. Όπως λέει το πρώτο Site δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις