Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αναβολές...

Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους σημαίνει ότι θα βγεις γιοτάς;;; Έχω ακούσει ότι δίνουν εύκολα τέτοιες αναβολές αλλά τι χαρτιά χρειάζονται; Ψυχιατρικά και τέτοια;

Επίσης φαίνεται πουθενά στα μετέπειτα χρόνια της ζωής σου ότι είχες πάρει αναβολή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αναβολές...

Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους σημαίνει ότι θα βγεις γιοτάς;;; Έχω ακούσει ότι δίνουν εύκολα τέτοιες αναβολές αλλά τι χαρτιά χρειάζονται; Ψυχιατρικά και τέτοια;

Επίσης φαίνεται πουθενά στα μετέπειτα χρόνια της ζωής σου ότι είχες πάρει αναβολή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους;

Αν πάρεις αναβολή θα είσαι ι5

Όχι δε φαίνεται και δε θες χαρτιά, δε μετράνε άλλωστε αλλά χαρτιά πέρα από τα δικά τους γιατί σε εξετάζουν και αυτοί

Οι ΚΕΠΙΚάριοι πάντως διαχειρίζονται απόρρητα σήματα και έγγραφα.

Δε λέω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα σε περίοδο ειρήνης, αλλά δεν είναι και παίξε γέλασε. Είναι πόστο με ευθύνες και που δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν.

Εγώ πάντως με τα δικά μας απόρρητα έγγραφα έτρωγα λίγο πρήξιμο μέχρι να συνηθίσω να μην τα πετάω από δω κι από κει και είχα γίνει master στο καταστροφέα εγγράφων

Όλη μέρα έκοβα

• Like 1
Δημοσ.

Ποσοι ειναι οι μηνες για θητεια? Σκοπευουν να το αλλαξουν στο αμεσο μελλον? Ειμαι ακομα 2α λυκειου απλα θελω να ξερω τι να περιμενω. Επισης ειμαστε 3τεκνη οικογενεια και ειμαι ο 1ος γιος (εχω αλλες 2 αδερφες μεγαλυτερες). Μειωνω τιποτα ή @@?

Δημοσ.

Ποσοι ειναι οι μηνες για θητεια? Σκοπευουν να το αλλαξουν στο αμεσο μελλον? Ειμαι ακομα 2α λυκειου απλα θελω να ξερω τι να περιμενω. Επισης ειμαστε 3τεκνη οικογενεια και ειμαι ο 1ος γιος (εχω αλλες 2 αδερφες μεγαλυτερες). Μειωνω τιποτα ή @@?

κοίταξε, τώρα ειναι 9 και έτσι όπως τα περιγράφεις εσυ θα κάνεις 8 μη τη σημερινή κατασταση..

Δημοσ.

Εμένα με στέλνουν στην Καβύλη στην 502 για σχολείο ΟΑ/ΔΒ. Διαβάζω ότι είναι μαύρα εκεί και γενικά σκατά. Να υποθέσω ότι αυτό ισχύει και για εμάς που θα είμαστε με απόσπαση εκεί, άσχετα αν πήγαμε απλά για να εκπαιδευτούμε;

Δημοσ.

Ε συνήθως έτσι πάει, δεν θα σας φερθούνε διαφορετικά από τους μόνιμους εκεί.. Πολύ σπάνια πρέπει να γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Ναι αλλά πώς γίνεται να μας χώνουν σε υπηρεσίες αν έχουμε και την εκπαίδευση κτλ; Θα έρχονται να μας αλλάζουν από το σκοπέτο για να πάμε εκπαίδευση; Κάπως έτσι γινόταν στη μονάδα μου με το σπεν και μου έσπασε τα νεύρα...

Δημοσ.

ε πώς θα γινει δηλαδη; αντε να γλιτωνετε τα πρωινα μπιφτεκια υπηρεσιες ομως γιατι να μην κανετε; 

Δημοσ.

Εγώ που είχα πάει Κομοτηνή για σχολείο 1 μήνα, δεν κάναμε υπηρεσίες, μόνο αγγαρείες κλπ. Κάθε μέρα έξοδο. Αλλά εκεί ηταν πολύ χαλαρό το στρατόπεδο όπως επίσης είχε πλεόνασμα φαντάρων για να καλυφθούν οι υπηρεσίες.

Δημοσ.

Εγώ που είχα πάει Κομοτηνή για σχολείο 1 μήνα, δεν κάναμε υπηρεσίες, μόνο αγγαρείες κλπ. Κάθε μέρα έξοδο. Αλλά εκεί ηταν πολύ χαλαρό το στρατόπεδο όπως επίσης είχε πλεόνασμα βυσματιών απο Κομμοτηνη, Καβαλα, Ξανθη,  για να καλυφθούν οι υπηρεσίες.

fixed!

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρεις αναβολή θα είσαι ι5

Όχι δε φαίνεται και δε θες χαρτιά, δε μετράνε άλλωστε αλλά χαρτιά πέρα από τα δικά τους γιατί σε εξετάζουν και αυτοί

Δλδ αναβολή για ψυχολογικούς λόγους που λένε κάποιοι ότι παίρνουν 6μηνο ή χρόνο πώς παίρνουν; Πάνε στο στρατό επιτροπές και τους εξετάζουν;; Για αναβολή μιλάω έτσι. Όχι για απαλλαγή από το στρατό...

Δημοσ.

παιδια τεταρτη μπαινουμε και ο θεος βοηθος παιδια

μια ερωτηση. αμα βγω αοπλος ωτοασπιδες θα μου δωσουν?

Δημοσ.

Ωτοασπίδες γιατί να σου δώσουν; Μόνο για τη βολή δίνουν

Αν είσαι αοπλος δε πας για βολή προφανώς, ή μπορεί απλά να πας μέχρι το πεδίο

Δημοσ.

Τι να τις κάνεις;

Αμα βγείς άοπλος,το πιθανότερο να είσαι θαλαμοφύλακας όσο οι άλλοι τρέχουν Αγριλιά ή σε φορτώνουν στην καναδέζα για να μεταφέρετε πράγματα μέχρι το πεδίο βολής.

Γουόρστ κέις σενάριο,υπηρεσία μαγειρεία.Αν δέν έχει αλλάξει κάτι ριζικά στο Μεσολόγγι,θα ευχόσουν να είχες όπλο... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...