Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εγω τους ειχα παντα τζαμι , ηταν η αγαπημενη μου υπηρεσια ο θαλαμος , απλα δεν την εκανα οσο συχνα θα γουσταρα 

παντως μου κανει εντυπωση θαλαμοφυλακας με οπλο

θα μου πεις πιο λογικο, αν εμπαινε κανεις μεσα και εφτανε μεχρι το θαλαμο , τι θα εκανες; θα τον χτυπαγες με τη σκουπα ; :lol: (ειχαμε βεβαια τη ξιφολογχη ) 

απλα στον υπολοιπο ΣΞ (γιατι αεροπορια πχ εχουν αλλα εθιμα σχετικα με τα οπλα) δε βγαινει ποτε οπλο αδικαιολογητα απο τον οπλοβαστο (και συντηρηση ακομα πρεπει να γραφεται) και κανονικα δε μπορεις εσυ μονος σου να βγαλεις το οπλο σου , πρεπει να στο βγαλει καποιος αλλος και να το γραψει και αν εισαι εσυ αυτος που τα βγαζει δε μπορεις για κανενα λογο (υποτιθεται, αν και μου χει τυχει σε ΤΘ να μου παιρνουν το κλειδι)  να βγαλεις το δικο σου 

οπου ημουν δηλαδη το να βγει οπλο ηταν παντα υποθεση τουλαχιστον δυο ατομων και στα πυρομαχικα εμπαινε και 3ος (ΑΥΔΜ/ αρχιφυλακας )

στη πραξη βεβαια εχει τυχει να αφηνουμε οπλα και πυρομαχικα σε τζιπακια και να πηγαινουμε κψμ να δουμε μπαλα, εχει τυχει να κοιμαται ο αυδμ και να αλλαζουμε μονοι μας τις σφαιρες ή αν υπηρχε κενο μεταξυ των περιπολων να τα φυλαμε κατω απο το κρεβατι και πολλα αλλα τραγελαφικα :P

(να μπαινουν οπλα σε πολιτικα αυτοκινητα για να πηγαινουμε σε καποιο μακρινο κψμ να φτιαξουμε καφε.. , να πηγαινει ο αλλος με το αυτοκινητο του στη σκοπια και να κοιμαται μεσα, να πηγαινει με το αυτοκινητο κοντα στη πυλη που εχει υπηρεσια , να παρκαρει να ανοιγει τις αποσκευες να βγαζει το G3 και να τον βλεπει ο ταξχος..) 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, τυπικά στο βγάζει ο προηγούμενος και το γράφει εκείνος, φαντάζομαι δηλαδή ότι έτσι γίνεται στα χαρτιά.

Εμείς βγάζαμε ο καθένας το δικό του και έπρεπε πάντα να το έχουμε πάνω μας.

Μάλιστα στη Χϊο έπρεπε να ήμασταν όλη την ώρα όρθιοι. Για Ρεντίνα είχαμε ακούσει ότι δεν υπήρχε καν καρέκλα και ότι έπρεπε να φοράνε το μπέργκιν (20-25 κιλά), αλλά δεν παίζει να ισχύει.

Δημοσ.

εγω μεχρι αλεξιθραυστο με πλακες εβαλα και εκλαιγα , ευτυχως αθηνα τα φορουσαμε μονο για το show αδεια 

εμεις θαλαμο γενικα χαλαρα , ενταξει εξαρτυση , στα ΤΘ ηθελαν και μπερε και κλασικα το ποιηματακι στην εφοδο (οπλα , θαλαμιζομενοι κτλ.. )

αθηνα λαπτοπ καφεδια, παρεουλα τριγυρω και οι υπολοιποι fifa με τον αυδμ ή αγωνα ή οικογενειακες ιστοριες 

εγω εριχνα και κανα σφουγγαρισμα να περασει η ωρα αν δεν ειχα τι να κανω , αλλιως μεχρι να βρω ποστο εκανα πρωινος θαλαμοdog και γυαλιζα το θαλαμο και τις τουαλετες για κανα διωρο max με το πασο μου  και μετα ταμπλετ και σειρες μεχρι το μεσημερι 

εσκαγε και μια φορα ο διοικητης να δει οτι ολα ειναι καλα (φροντιζα να με πετυχαινει επι το εργο να φαινομαι δουλευταρας ) εσκαγαν και κανα δυο εφοδοι στανταρ να δουν οτι τα οπλα ειναι στη θεση τους και κυριλλε 

Δημοσ.

ε ναι ανθρωπινα πραγματα :P

η εναλλακτικη ομως του ενοπλου (ειδικα αν ηταν νεος )  ηταν πυλη+ μαγειρεια (γιατι ο ενοπλος επλενε κι απο πανω δισκους και ταψια, βεβαια αυτο αλλαξε μετα απο παραπονα ) + σημαια (για να μην κοιμηθεις πανω απο 4 ωρες ) , ή πεζοπορο 3-6 τα ξημερωματα.. 

καλα σε μας εβγαιναν στη τυχη οι υπηρεσιες , δε τη παλευαν αυτοι που τις επινοουσαν. πχ ειχαμε το περισσοτερο καιρο θαλαμο σαββατοκυριακο 2 νουμερα, αλλαγη ανα 3ωρο και δε μπορουσες να κοιμηθεις πανω απο 3 ωρες 

Δημοσ.

Ωραία πράγματα :-)

Περιμένω και γω να τελειώσω πρώτα με τις σπουδές και μετά

I5 :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Αν βρεθήκατε σε μονάδα με στελέχη που δεν νιώθουν και έχουν άσχημη/παράλογη συμπεριφορά , προσπαθώντας να κάνουν την ζωή του φαντάρου δύσκολη , δημιουργείστε την εντύπωση ότι είστε αλλού , πουλήστε τρέλα , δώστε πόνο.

κάντε τους να νιώσουν ανασφάλεια , νομίζοντας οτι με εσάς εκεί , όλα μπορούν να συμβούν .
Αυτό που τους νιάζει ειναι να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο , εσείς είστε περαστικοί , αυτοί θα μείνουν και θα υποστούν και τις συνέπειες για ότι συμβεί γιατί είναι υπεύθυνοι για εσάς . Κάντε την δουλειά σας όμορφα και ωραία και δεν θα σας ενοχλεί κανένας.

εγώ έτσι έκανα και δεν με άγγιζε τίποτα , λίγο πριν αποληθώ μου λέει ενα παλικάρι : το έχεις πιάσει το νόημα , πουλάς τρέλα και αυτοί αγοράζουν , άντε να δούμε εμείς τι θα κάνουμε. 

Αν δεν έχεις βύσμα , τότε δημιουργείς ένα
η παλαβομάρα είναι το εισιτήριο για να μην σας ενοχλεί κανείς . :-) 

Και αποφύγετε τους καβγάδες , δύο φορές έπαιξα μπουνιές στην θητεία μου και τις δύο για βλακεία λόγο (τώρα που το σκέφτομαι)

Αν πάλι είστε σε καλή μονάδα όπου φαντάροι και στελέχη είναι σαν οικογένεια (το έχω ακούσει για μερικές μικρές@παραμεθόριο ) τότε δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτά
είναι ανάλογα που θα βρεθείς και με τι καταστάσεις θα έρθεις αντιμέτωπος .

• Like 1
Δημοσ.

στη βολη σου εδωσαν οχι στο ξεμπαρκο 

και σε καθε βολη κανονικα παιζουν νεες 

μπα, στο κέντρο που ροχαλιζαν πολλοι.. :P τις ειχαν βασικά μεσα στο λουκάνικο μαζι με κατι αλλες βλακιτσες (βουρτσες κλπ)

Δημοσ.

Ωτοασπίδες γιατί να σου δώσουν; Μόνο για τη βολή δίνουν

Αν είσαι αοπλος δε πας για βολή προφανώς, ή μπορεί απλά να πας μέχρι το πεδίο

γιατι δε θα κοιμηθω αμα ροχαλιζουν 20 ατομα !!!!

Δημοσ.

Ναι, λες και άμα τις βάλεις δε θ' ακούς τίποτα...

Ακουστικά και μουσική σε πολύ δυνατή ένταση είναι ο μόνος τρόπος αν ροχαλίζουν/βελάζουν σε μικρή απόσταση.

Γενικότερα προετοιμάσου ψυχολογικά για αϋπνία, εκτός κι είσαι πολύ τυχερός και πέσεις σε περίπτωση.

Εγώ κοιμόμουν 2-3 ώρες max τη μέρα, και μιλάμε για κακό ύπνο, όχι ότι ξεραινόμουν και δεν ένιωθα τίποτα. Αυτό βέβαια είναι και στον άνθρωπο.

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, σε εσάς νομίζω επιτρέπεται ο μεσημεριανός ύπνος, οπότε θα 'ναι κάπως καλύτερα (αν είσαι μέσα και δεν έχεις έξοδο εννοείται).

Δημοσ.

καλα αμα εχει ωτοασπιδες στο καψιμι θα παω να τις παρω απο εκει δε τρεχει κατι. απλα δε ξερω τι πουλαει αυτο το πραγμα :P

Δημοσ.

Μωρέ πάρε και από πριν, δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά ότι δεν κάνουν τίποτα αν έχεις πηγές θορύβου σε κοντινή απόσταση.

Μόνο με ακουστικά κάνεις κάτι.

Εν τω μεταξύ αυτές οι πορτοκαλί οι κλασικές, υπάρχει λόγος που λέγονται μιας χρήσεως. ΟΚ, δεν είναι μόνο για μία χρήση, αλλά από ένα σημείο και μετά σκληραίνουν και δεν κάνουν τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ κοιμόμουν 2-3 ώρες max τη μέρα, και μιλάμε για κακό ύπνο, όχι ότι ξεραινόμουν και δεν ένιωθα τίποτα. Αυτό βέβαια είναι και στον άνθρωπο.

Όντως, εγώ είχε τύχει μέρα να κλείσω και 13ωρο ύπνου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...