Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειδική άδεια με εξαίρεση την αναρρωτική που την υπογράφει αξιωματικός γιατρός και δε σηκώνει κουβέντα στη δίνει ΑΝ θέλει ο διοικητής σου και αν βγαίνουν οι υπηρεσίες.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να στη δώσει

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να στη δώσει

Το αυτο, αλλα αμα βγαινουν οι υπηρεσιες και ειναι μαγκας ο διοικητης, οπως ο δικος μας στην Ξανθη, φροντιζει να την παρουν ολοι ή σχεδον ολοι την ειδικη. Ετσι αποφευγεται η πολυ γκρινια και τον σεβονται και παραπανω οι φανταροι.

Βεβαια εκει βλεπεις και μερικα κουλα πραγματα, φανταρος απο Θεσ/νικη μου ειχε αιτηθει ειδικη αγροτικη και την δικαιολογησε μετα με ενα χαρτι απο ενα χωριο που εγραφε "μαζεμα ελιων και αμπελου", μηνα φλεβαρη.......Ο διοικητης εκανε τα στραβα ματια.

Δημοσ.

Κι εμείς μαζεύουμε αργά ελιές στο χωριό μου πάντως

Πέρισυ τέλη Γενάρη πήγαμε εμείς και θα μπορούσαμε να είχαμε πατήσει και Φλεβάρη.

Εγώ πάντως δεν μπήκα καν στο κόπο να ζητήσω αγροτική, γιατί αγροτική με μόνιμη κατοικία στη Γλυφάδα (αν και πάω για ελιές στο χωριό μου) δε θα περνούσε στη μονάδα που ήμουν

Εδώ δεν έδωσε ο αλήτης ο εικόνας επιλοχιας σε άλλο παιδί που κατάγεται και ζει σε διπλανό χωριό από το δικό μου (και τυχαία ήμασταν στην ίδια μονάδα) για μαζέψει μουσμουλα , ενώ ήξεραν ότι είναι ορφανός και ότι αυτό ήταν βασική πηγή εισοδήματος του και ενώ είχε συμφωνήσει να μη ζητήσει καν για ελιές επειδή έπεφταν στα γκρουπ.

Και τελικά δεν πήρα ούτε μια μέρα ειδική γενικά. Μονο για ορκωμοσία στη σχολή μου ήθελα να πάρω, αλλά όταν είδα ότι δε θα έπαιζε λόγω υπηρεσιών μιας και έπεφτε στα γκρουπακια του Πάσχα πήρα απλά το "κακό" γκρουπ παρά την παλαιότητα μου στη μονάδα για να είμαι βέβαιος ότι θα πάω

Βέβαια δε με χάλασε γιατί λόγω παλαιότητας και Κυριακή του Πάσχα ήμουν έξω και έκανα και τις πιο κορόιδα υπηρεσίες, επειδή ήμουν "συνεργάσιμος" και βγήκα από την κούρσα για το καλό γκρουπ

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν κολλάνε?

οτι δε μπορεις να πεις εχω 15 μερες κανονικη και 10 μερες τιμητικη αρα εχω αδεια 25 μερες. θελει μεταξυ τους να υπαρχει ενα χρονικο διαστημα. δηλαδη θα παρεις τις 15 μερες κανονικη, και αφου γυρισεις πισω μετα παιρνεις τις 10 τιμητικες. δεν γυρνας μετα απο 25 μερες δηλαδη στη μοναδα. αυτη την ενημερωση εχω

Δημοσ.

"Τιμητικες", δεν ηταν κι εκεινες οι 4ημερες*, που εδινε ο (εκαστοτε) Υπουργουκος Αμυνας
@ ΧριστογεννοΠασχα, σε ολους? Σιγουρα, μπορουσαν να <κολλησουν> και με κανονικη.

[*Ισως να ηταν και 2ημερες, πραγματικα ειναι θολο πλεον, για να το θυμαμαι με σιγουρια]

Δημοσ.

Την αλλη βδομαδα παω ελδυκ και θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τα κινητα,πιανει καποια ελληνικη εταιρια στην κυπρο ή θα πρεπει να παρω αριθμο απο κει?

Δημοσ.

Μια χαρά κολλάνε.

Δεν είναι καν ανάγκη να τελειώσεις τις κανονικές για να πάρεις τιμητικες.

οχι δεν ειπα αυτο. απλα δε μπορεις να συνεχισεις να βρισκεσαι σε αδεια με συνδυασμο κανονικων και τιμητικων αδειων. ετσι ξερω. δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τιμητικη μιας που ειμαι αθηνα :P

Δημοσ.

Την αλλη βδομαδα παω ελδυκ και θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τα κινητα,πιανει καποια ελληνικη εταιρια στην κυπρο ή θα πρεπει να παρω αριθμο απο κει?

Νούμερο εκεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

οχι δεν ειπα αυτο. απλα δε μπορεις να συνεχισεις να βρισκεσαι σε αδεια με συνδυασμο κανονικων και τιμητικων αδειων. ετσι ξερω. δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τιμητικη μιας που ειμαι αθηνα :P

ανάλογα τη μονάδα, αν είναι χαλαροί κάνεις και μαραθώνιο αδειών...

Δημοσ.

Γίνεται κανονικά.

Αρκεί να μην υπάρχει θέμα με υπηρεσίες.

Δημοσ.

Στη πράξη όλα κολλάνε και όλα γίνονται όταν έχει να κάνει με άδειες

Δημοσ.

Μου έδωσαν ειδικότητα αρτοποιος χωρίς να χω κάποια γνώση στο θέμα και για 1 μήνα θα κάτσω κεεμ Σπάρτης για ειδικότητα το θέμα είναι όμως ότι εκεί που με στέλνουν μετά δεν έχει αρτοποιείο ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό? Θα γίνω απλά ένας τ/Φ?

Δημοσ.

Που μπορούμε να βρούμε τις ειδικότητες μαζεμένες? Και ποιες είναι καλές για να ξέρω να πω στο βύσμα? οεο

Δημοσ.

Μου έδωσαν ειδικότητα αρτοποιος χωρίς να χω κάποια γνώση στο θέμα και για 1 μήνα θα κάτσω κεεμ Σπάρτης για ειδικότητα το θέμα είναι όμως ότι εκεί που με στέλνουν μετά δεν έχει αρτοποιείο ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό? Θα γίνω απλά ένας τ/Φ?

Η θα γινεις σκοπανθρωπος ή θα παρεις καμια αποσπαση αμα σε χρειαζονται πουθενα. Που σε στελνουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...