Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimis98 είπε

βλέπω κάποιους που τρέχουν και πίσω στην πλάτη έχουν αλεξίπτωτο και κάποιοι άλλη έλκηθρο με πλάκες βάρη σε τι βοηθάει? 

Ενδυνάμωση.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jimis98 είπε

βοηθαει στην εκρηκτικοτητα?

Ναι,ο Δουβαλίδης τη κάνει αυτή την άσκηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

εντάξει με τα βαρη αλλα με το αλεξίπτωτο να περιμένεις πότε θα έχει αέρα? 

Αλεξίπτωτο δεν έχω δει αλλά δε χρειάζεται αέρας, λειτουργεί ως αντίσταση-φρενο  όπως στα πολεμικά αεροσκάφη .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimis98 είπε

γιατί με 300θα πηγαίνεις και δεν θα σταματάει

Τι σχέση έχει με πόσα πηγαίνεις? Αφήνεις πίσω το αλεξίπτωτο ξεκινάς να τρέχεις και έχεις μόνιμα μια αντίσταση απο πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Τι σχέση έχει με πόσα πηγαίνεις? Αφήνεις πίσω το αλεξίπτωτο ξεκινάς να τρέχεις και έχεις μόνιμα μια αντίσταση απο πίσω. 

και σε βοηθαει τετοια μεθεδος?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jimis98 είπε

και σε βοηθαει τετοια μεθεδος?

Κοίταξε επειδή τέτοια πρακτική έχω δει και στο nba σε προπονήσεις λογικά θα βοηθάει στην εκρηκτικοτητα. Απλά νομίζω πως πρέπει να ξέρεις και πως να το χρησιμοποιήσεις για να μη ζοριστείς πολύ και έχεις κανά τραυματισμό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μόνο το έχω δει. Βαρακια που χρησιμοποιουσα παλιά στα πόδια είχα δει διαφορά. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Κοίταξε επειδή τέτοια πρακτική έχω δει και στο nba σε προπονήσεις λογικά θα βοηθάει στην εκρηκτικοτητα. Απλά νομίζω πως πρέπει να ξέρεις και πως να το χρησιμοποιήσεις για να μη ζοριστείς πολύ και έχεις κανά τραυματισμό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μόνο το έχω δει. Βαρακια που χρησιμοποιουσα παλιά στα πόδια είχα δει διαφορά. 

Που μπορώ να βρω βαρακια για τα πόδια που λες; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

σε τη σε βοηθησε?

και το γιλεκο που φορανε το crossfit βοηθαει?

Δημοσ.

Ωραια αυτα που λετε αλλα οταν δεν υπαρχει χρονος για εξω βολτα λεω να παρω spin bike για το βραδυ / οταν ο καιρος ειναι βροχερος / εχει κανα ματσακι παναθα η εθνικη / βαργυεμαι...μπορειτε να μου προτεινετε ενα σοβαρο οικιακο SPIN BIKE. Μεχρι 300_350 ευρω?

Εχω βρει ενα AMILA GTX  εδω στις αγγελιες λιγο παραπανω απο μπατζετ μου μεταχ , αλλα αυτη τη μαρκα δεν την βρηκα πουθενα εκτος ελλαδος eBay / amazon /alibarba/ αμερικα κλπ ουτε σε γκουγκλη, να δω τι εστι και κυριως για ανταλλακτικα αν χρειαστω..Οποιος γνωριζει κατι τις

1. ΑΣ βοηθησει/προτεινει .ΚΛΠ spin bike

2. Με ποια krιτηρια επιλεγουμε σπιν μπαικ και οχι καποιο αλλο ειδος στατικου?

Δημοσ.

Να παρω τα adidas ultra boost ή να δοκιμασω καποια αλλα; Στο ποδι ηταν αρκετα ανετα. Βεβαια λενε οτι τα Uncaged ειναι καλυτερα, αλλα δεν τα δοκιμασα. Επισης και τα brooks ghost 11 εχουν αριστες βαθμολογιες! Δοκιμασα και τα nike pegasus αλλα δεν ηταν και πολυ βολικα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mylo είπε

Που μπορώ να βρω βαρακια για τα πόδια που λες; 

Edv ta eixa parei apo admiral πολυ οικονομικα.Απλα μην το παρακανεις,αν θυμαμαι καλα ειχε 200,500 και 1 κιλο για το καθε ποδι.ειναι αρκετα μεγαλη επιβαρυνση ακομα και τα 200 γραμμαρια.Εγω ειχα κανει μικρες αποστασεις με βαρακια και μετα τα εβγαζα και συνεχιζα χωρις.Και σιγα σιγα μεγαλωνα τις αποστασεις με βαρακια.

5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Να παρω τα adidas ultra boost ή να δοκιμασω καποια αλλα; Στο ποδι ηταν αρκετα ανετα. Βεβαια λενε οτι τα Uncaged ειναι καλυτερα, αλλα δεν τα δοκιμασα. Επισης και τα brooks ghost 11 εχουν αριστες βαθμολογιες! Δοκιμασα και τα nike pegasus αλλα δεν ηταν και πολυ βολικα.

Απο τη δικη μου εμπειρια πρεπει να παρεις παπουτσια και να τα δεις στα δικα σου ποδια.Εγω μια ζωη επαιρνα nike και δεν ειχα προβλημα,απο διαφημισεις,φορουμ και φιλους κατεληξα πως ισως τα assics τα nimbus ειναι καλυτερα και πιο μαλακα και βολευουν περισσοτερο για μεγαλυτερες αποστασεις.Τα πηρα και βρεθηκα σε μικρο σχετικα διαστημα με πελματιαια απονευρωση και τενοντιτιδα στον αχιλλειο.Οποτε δες τι ειναι καλυτερο για το δικο σου ποδι και με ποιο αισθανεσαι καλυτερα και αυτο να παρεις.Μη λυπηθεις τα λεφτα αν παρεις κατι και τελικα δε σε βολεψει και δεν μπορεις να το επιστρεψεις.

3 ώρες πριν, jimis98 είπε

σε τη σε βοηθησε?

και το γιλεκο που φορανε το crossfit βοηθαει?

Για το γιλεκο δεν ξερω να σου πω,τα βαρακια με βοηθησαν στην ενδυναμωση των ποδιων.Εχω δει καποιους τα συγκεκριμενα βαρακια να τα φορανε και στα χερια παντως ενω τρεχουν για ενδυναμωση.

• Like 1
Δημοσ.

Για να είμαστε λίγο προσγειωμένοι,αν δεν χτυπάς θέση στη 3άδα σε αυτό που κάνεις δε χρειάζεται να κάνεις αυτές τις ασκήσεις,μιλώντας πάντα για τρέξιμο 100,200,400 μέτρα.

Σε μεγαλύτερες αποστάσεις δε χρειάζεται η εκρηκτικότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...