Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 στο Παλαιό Φάληρο και από εμένα.

Έχω αρκετούς συγγενείς που ζουν εκεί και πηγαινωέρχομαι που και που και επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ όμορφο και πολύ ήσυχο. Αλλά θεωρώ (χωρίς να έχω γνώμη για τις υπόλοιπες περιοχές) ότι γενικά τα Νότια προάστια όπου και να πας καλά είναι.

Επειδή μένω στο Παλαιό Φάληρο 2 είναι τα προβλήματα, υψηλά ενοίκια (και πολύ υψηλά αν μένεις κοντά στην παραλία) και έλλειψη μετρό.

Παρ' όλα αυτά το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Ταμπουρια. Και γαμω τις παρακμες με τρωγλες πολυτελειας και γειτονια που ο καλυτερος σκοτωσε τη μανα του.

Θα σε ξυπναει η εξατμιση του καγκουρα που εφυγε κομματια απο πλατεια κορυδαλλου και κανει διαφημιση και το μπουρι και το ηχοσυστημα στο γκομενακι που γνωρησε με iq -60 και γαμιεται για ενα πιατο φακες.

Οποτε τωρα νομιζω αναφερθηκαν ολες οι περιοχες και εισαι πανετοιμος να αποφασίσεις..

Περα απο την πλακα,προταση μου να ερθεις με λιγα πραγματα να σε φιλοξενησει κανενας γνωστος η να βρεις κανενα ξενοδοχειο να κανεις συμφωνια για ενα μηνα με 300ε και να κανεις καθε μερα βολτες στις περιοχες που θελεις για να δεις τι παιζει και να νοίκιασεις μια και καλη κατι κοντα στις προτιμησεις σου. Αυτο εκανα οταν ηρθα και δεν το μετανιωσα.

• Like 4
Δημοσ.

@ TS

Ενώ οι γνώμες διαφοροποιούνται βλέπεις ότι πολλές έχουν σαν κοινό σημείο αναφοράς τη Νέα Σμύρνη.

Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό

Πολύ καλή περιοχή, μέσα στο budget σου, ζωηρή (κέντρο) και ήσυχη (πιο περιφερειακά), με αρκετό πράσινο και ευχάριστη για περπάτημα.

Αρκετά καλή συγκοινωνία και σχετικά αποδεκτή ύπαρξη θέσεων στάθμευσης (σίγουρα πολύ δύσκολο το parking στα πέριξ της κεντρικής πλατείας).

Κάτι αντίστοιχο είναι και το Π.Φάληρο αλλά με σημαντικά υψηλότερο κόστος ενοικίου

Χαχαχαχαχα αυτό με το πάρκινγκ καλό, κάθε φορά που έπαιζα με τον Πανιώνιο η ψυχή μου έβγαινε να βρω πάρκινγκ στο Βαρίκας :P
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα αυτό με το πάρκινγκ καλό, κάθε φορά που έπαιζα με τον Πανιώνιο η ψυχή μου έβγαινε να βρω πάρκινγκ στο Βαρίκας :P

Γι' αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "σχετικά".

Εκτός αυτού η Νέα Σμύρνη είναι αρκετά μεγάλη για να πεις "δεν βρίσκεις να παρακάρεις" αναφερόμενος μόνο στην Ομήρου ή στα πέριξ του γηπέδου ημέρες αγώνων.

Δημοσ.

Γι' αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "σχετικά".

Εκτός αυτού η Νέα Σμύρνη είναι αρκετά μεγάλη για να πεις "δεν βρίσκεις να παρακάρεις" αναφερόμενος μόνο στην Ομήρου ή στα πέριξ του γηπέδου ημέρες αγώνων.

Από πάντα; Από τα 8 μου ποτέ δεν έχω δει τη γύρω περιοχή άδεια. Πάντα γεμάτη...

Δημοσ.

Πως και δεν εχει προτεινει κανεις Νεο Ηρακλειο? :)

-Παντου μαγαζια

-~20 λεπτα απο το κεντρο

-Ενοικια γυρω στα λεφτα του TS

Νεο ηρακλειο συμφωνω οπως κ νεα σμυρνη..

Δημοσ.

Από πάντα; Από τα 8 μου ποτέ δεν έχω δει τη γύρω περιοχή άδεια. Πάντα γεμάτη...

Όπως προφανώς θα έχεις δει τότε, το τμήμα γύρω απ' το γήπεδο έχει πολλές παλιές πολύκατοικίες από την εποχή που δεν ήταν υποχρεωτικά τα parking. Άρα λογικό να είναι φορτωμένη.

Στην άνω όμως;

Στου Παπαστράτου;

Μετά το Άλσος;

Δεν τα λες "άδεια" (αυτό δεν το ανέφερα πουθενά) αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις και 10 γύρους για να παρκάρεις

Δημοσ.

Χαιδαρι και ξερο ψωμι

.. Για ησυχια κυρίως.

Με πολυ κόσμο, αμα θες, κοιτα να βρεις σπιτι σε οροφο, απο δεύτερο και πανω. Δεν θα τη παλεψεις για καθε μερα και δεν θελεις να μισήσεις την αθηνα ακόμα δεν ήρθες..

• Like 1
Δημοσ.

Ταμπουρια. Και γαμω τις παρακμες με τρωγλες πολυτελειας και γειτονια που ο καλυτερος σκοτωσε τη μανα του.

Θα σε ξυπναει η εξατμιση του καγκουρα που εφυγε κομματια απο πλατεια κορυδαλλου και κανει διαφημιση και το μπουρι και το ηχοσυστημα στο γκομενακι που γνωρησε με iq -60 και γαμιεται για ενα πιατο φακες.

Οποτε τωρα νομιζω αναφερθηκαν ολες οι περιοχες και εισαι πανετοιμος να αποφασίσεις..

Περα απο την πλακα,προταση μου να ερθεις με λιγα πραγματα να σε φιλοξενησει κανενας γνωστος η να βρεις κανενα ξενοδοχειο να κανεις συμφωνια για ενα μηνα με 300ε και να κανεις καθε μερα βολτες στις περιοχες που θελεις για να δεις τι παιζει και να νοίκιασεις μια και καλη κατι κοντα στις προτιμησεις σου. Αυτο εκανα οταν ηρθα και δεν το μετανιωσα.

Για ένα πιάτο φακές λέει χαχαχχαχαχα

Φίλε έλιωσα!

Γελαγα ποση ώρα

• Like 1
Δημοσ.

FYI, στο παλαιό αεροδρόμιο υπαρχουν μιλιούνια λάθρο με ότι αρνητικό αντίκτυπο έχει αυτό για όλες τις περιοχές πέριξ.

Δημοσ.

FYI, στο παλαιό αεροδρόμιο υπαρχουν μιλιούνια λάθρο με ότι αρνητικό αντίκτυπο έχει αυτό για όλες τις περιοχές πέριξ.

Ναι είναι κλειστοί μέσα στις εγκαταστάσεις και δεν πηγαίνουν γενικά μέσα στα Νοτια. Αν είναι να πάνε κάπου θα πάμε στο κέντρο να βρουν τους συμπατριώτες τους.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και τελείως κλειδωμένοι.

Εγώ που συχναζω νότια προάστια οποτε περναω με το αμάξι βολταρουν εκεί στο ελληνικό και τριγύρω

Δημοσ.

Και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει να αναπτύσεται πολύ μαθαίνω.Ειδικά εκεί γύρω από την Δεκελείας...Όταν φτιάξει και το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει περιζήτη η περιοχή καθώς υπάρχει και σχεδιασμός για στάση μετρό σε βάθος χρόνου (καμιά δεκαετία και βάλε σύμφωνα με την Αττικό Μετρό).

Εκεί με 300 βρίσκει οτι γουστάρει.Το μεγάλο αρνητικό όμως είναι η ζέστη εκεί.Χρειάζεται στάνταρ AC σχεδόν σε κάθε δωμάτιο για να επιβιώσει κάποιος από την φημισμένη καλοκαιρινή ζέστη της Νέας Φιλαδέλφειας η οποία βαράει 40άρες για την πλάκα της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...