Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα με ενοχλουν και βλαπτουν την υγεια μου αυτοι που παιρνουν τα αμαξια τους για να κατεβουν στο κεντρο, επιβαρυνοντας την ατμοσφαιρα με καυσαερια, ενω καλλιστα θα μπορουσαν να παρουν καποιο ΜΜΜ.

• Like 2
  • Απαντ. 369
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giodoul είπε

Φιλε μου τι σχέση έχει το αλκοόλ?Αν πιεις εσυ ένα σκασμό,ενοχλεί εμένα που Βρισκομαι στο διπλανό τραπέζι?Υπαρχουν τόσες και τόσες κακές συνήθειες,το θέμα είναι να μην ενοχλείς τον διπλανό σου με την κακή σου συνήθεια.

Εκει δεν ενοχλεις,αλλα θα ενοχλησεις οταν μπεις πισω απο το τιμονι και θα με σκοτωσεις στην  επομενη διασταυρωση.

Δημοσ.

ασχετο

4 λεπτά πριν, crom251 είπε

Εμενα με ενοχλουν και βλαπτουν την υγεια μου αυτοι που παιρνουν τα αμαξια τους για να κατεβουν στο κεντρο, επιβαρυνοντας την ατμοσφαιρα με καυσαερια, ενω καλλιστα θα μπορουσαν να παρουν καποιο ΜΜΜ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθολου ασχετο...

Μια αντιστοιχια κανω για να δειξω την υποκρισια των μη καπνιστων...

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Ποια υποκρισια φιλε ?

Συγκρινεις τις μετακινησεις με αυτοκινητο με το να αναβει καποιος ενα χαρτι με χορτο και να ντουμανιαζει αυτους που θελουν να φανε σε ενα κλειστο χωρο ?

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Εκει δεν ενοχλεις,αλλα θα ενοχλησεις οταν μπεις πισω απο το τιμονι και θα με σκοτωσεις στην  επομενη διασταυρωση.

Μιλάμε για κάπνισμα σε κλειστό χώρο και για ποτό σε κλειστό χώρο υγειονομικού καταστήματος!Πηγατε ένα βήμα πιο πέρα?Να συγκρίνουμε ίδια πράγματα και όχι ότι ναναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giodoul είπε

Μιλάμε για κάπνισμα σε κλειστό χώρο και για ποτό σε κλειστό χώρο υγειονομικού καταστήματος!Πηγατε ένα βήμα πιο πέρα?Να συγκρίνουμε ίδια πράγματα και όχι ότι ναναι.

Μιλουσαν για τους κινδυνους της καταχρησης αυτων των 2 και ενας φιλος δεν καταλαβαινε γιατι η υπερκαταναλωση αλκοολ ειναι επικινδυνη για τη δημοσια υγεια.

οκ τωρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...