Anuminas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικα συμπασχω απολυτα, μολης το αγορασα και μολης το παρατησα, ειναι 100% unplayble, σε τι ανάλυση παίζεις και δεν τρέχει το παιχνίδι καλά; εγώ απροβλημάτιστα παίζω σε 1080p/144hz.
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τι απέγινε το βουτηρο?? Πηγε ταξιδι χωρις επιστροφη μετα απο 5-6 ωρες online gameplay και με ενα πιο ολοκληρωμενο συμπερασμα μπορω να πω πως χρειαζετε perfomance update στον ιδιο βαθμο που χρειαζετε νερο ενας διψασμενος στη μεση της ερημου. σε τι ανάλυση παίζεις και δεν τρέχει το παιχνίδι καλά; εγώ απροβλημάτιστα παίζω σε 1080p/144hz Σε 1080p ακομα και με αναμεικτες ρυθμησεις high-medium και frame cap 60αρι & fast sync, δε λεω πως δεν εχω 60 fps αλλα τι να τα κανω οταν ανα διαστηματα τρωω framedrop-stuttering, οι EU server απλα δε πλησιαζοντε, σερνετε, με τους NA καπως παλευετε η κατασταση και εχω σχετικα σταθερο 60αρι ακομη και με vsync.
pavlos1908 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εχουν σχεση οι server με τα FPS; Παντως εγω απο αποψη lag λογω ping ή τυφλος ειμαι, ή ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω δει.
tz3s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ΕΛΕΟΣ με τα ορθογραφικα ρε Γιωργαρα-μσμσ!! πονανε τα 1
petranthe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τι στο διάολο κάνανε πάλι αυτοί οι άθλιοι προγραμματιστές αυτού του κωλοπαίχνιδου και έχω -30fps; Έχει κανείς θέμα; https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/7da4fn/recent_performance_loss_is_due_to_game_executable/?sort=confidence Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από petranthe
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Νέα screens από το νέο map https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1869090139777101&id=130554466964019&refid=52&ref=bookmarks&__tn__=-R
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά τι στο διάολο κάνανε πάλι αυτοί οι άθλιοι προγραμματιστές αυτού του κωλοπαίχνιδου και έχω -30fps; Έχει κανείς θέμα; https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/7da4fn/recent_performance_loss_is_due_to_game_executable/?sort=confidence Το χαλασανε και αλλο ? Πηρε update? Αν εσυ εχεις performance drop με τη 1080ti εμένα δε θα ανοιγει καν το game!
Dinoel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! εχθές έπαιξα μετά από καμιά εβδομάδα λόγο φόρτου εργασίας και παρατήρησα ότι έχουν πέσει τα fps μου από 60-70 σε 45-55. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από Dinoel
petranthe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το χαλασανε και αλλο ? Πηρε update? Αν εσυ εχεις performance drop με τη 1080ti εμένα δε θα ανοιγει καν το game! Ναι το χαλασανε. Βάλανε και καλά μια μηχανή anticheat η οποία ρίχνει την απόδοση του παιχνιδιού 4~20%. Οι τύποι είναι απίστευτοι...
Dinoel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 όπα τώρα τα διάβασα όλα. Πάνε να κάνουν ένα καλό και χαλάνε άλλο περισσότερο. Εχθές σε κάποιες φάσης είχα πέσει και στα 25-30 fps είπα εντάξει ήρθε η ώρα να το κλείσω και να πάρω καινούργιο pc!
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ναι αμε να φτιαξουμε κανενα triple SLI να δωσουμε κανα 3χιλιαρο μιας και τα εχω και τοσο χυμα και δεν εχω που να τα σκορπισω για να παιξω pubg, μαλλον με αυτη τη λογικη σκεφτονται οι developers! Ρε παιδια να ρωτησω τωρα, εσεις που εχετε καλυτερο perfomance στους NA ή στους EU servers?
Xariskaf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ναι αμε να φτιαξουμε κανενα triple SLI να δωσουμε κανα 3χιλιαρο μιας και τα εχω και τοσο χυμα και δεν εχω που να τα σκορπισω για να παιξω pubg, μαλλον με αυτη τη λογικη σκεφτονται οι developers! Ρε παιδια να ρωτησω τωρα, εσεις που εχετε καλυτερο perfomance στους NA ή στους EU servers? EU παίζω δεν έχω δοκιμάσει NA.Από θέμα perfomance σε 1080p όλα στα ultra τα έχω εκτός από το folliage που το έχω Low και τα fps einai 75 min και 125 Max
Dinoel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ναι αμε να φτιαξουμε κανενα triple SLI να δωσουμε κανα 3χιλιαρο μιας και τα εχω και τοσο χυμα και δεν εχω που να τα σκορπισω για να παιξω pubg, μαλλον με αυτη τη λογικη σκεφτονται οι developers! Ρε παιδια να ρωτησω τωρα, εσεις που εχετε καλυτερο perfomance στους NA ή στους EU servers? κοίταξε εγώ χρειάζομαι νέο pc έτσι και αλλιώς... με τον i7 920 είμαι τα έχει βγάλει τα λεφτά του και παραπάνω. Ήμουν νιος και γέρασα πάντως μέχρι τώρα το έπαιζα αξιοπρεπέστατα. Θα δείξει στο μέλλον
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Βρε παίδες λίγη ψυχραιμία και λογική.. Δε θα τρέξουμε τώρα να αναβαθμίσουμε τα πισια μας για ένα παιχνίδι με σάπιο performance.. πού ακόμα είναι σε alpha φάση. Αφήστε να κυκλοφορήσει, αφού το ακούμε τόσο καιρό,ότι όταν κυκλοφορήσει θα ταπωθούμε. Η καραμέλα του potato pc παίρνει και δίνει μέσα στα reviews του steam και στο fb page τους.. Και δε λέμε για μέτρια πισια που παίζουν άνετα bf1...λέμε για τούμπανα pc που παίζουν στο ultra τα πάντα δε μπορούν να τρέξουν αξιοπρεπώς το pubg. Γράφουν οι άνθρωποι για το performance και η απάντηση είναι "potato pc". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα