rubadub Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, l337 είπε Σε ότι αφορά των περιπτέρων κλπ, δεν υπάρχουν ούτε καν αρώματα αλλά απλά χρωστικές. Σε ότι αφορά τα ζαχαροπλαστεία, εξαρτάται.. από το ζαχαροπλαστείο. Σωστός, όμως αναφέρομαι στα των ζαχαροπλαστείων... στα της σειράς, και τα αρώματα είναι ακριβά....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, rubadub said: υπόψη ότι πολλά φρουτοπαγωτά έχουν αρώματα φρούτων και όχι φρούτα, οπότε εάν βρείς τέτοια αρώματα δεν θα βαρεθείς ποτέ... Γρανίτες εννοεις ή sorbet/φρούτο? Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από ThReSh
skiabox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, πολύ καλό είναι το παγωτό σοκολάτα στα σουπερμάρκετ Γαλαξίας!
panossar95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μια φορά, ένα καλοκαίρι στο χωριό που πήγαινα διακοπές, η μάνα ενός παιδιού, που εμέναν μόνιμα εκεί, έφτιαξε παγωτό με κατσικίσιο γάλα. Δε το γνώριζα, και δυστυχώς δοκίμασα. Εκεί να δεις αληθινό παγωτό, τα κατάλαβα όλα. Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει 😛 1 1
rubadub Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Γρανίτες εννοεις ή sorbet/φρούτο? Εννοώ παγωτά, όχι γρανίτες η sobret. Τα 2 τελευταία δεν έχουν τα υλικά που απαιτεί ένα παγωτό και η μόνη διαφορά τους είναι στη διαδικασία παρασκευής και όχι στα υλικά ( εκτός αν μου διαφεύγει κάτι χοντρό). Σε αυτό μπορείς να βάλεις φρέσκα φρουτα. Τα παγωτά, για να έχουν αυτή την κρεμώδη υφη, έχουν άλλα υλικά που δεν επιτρέπουν την χρήση φρούτων οπότε κ μπαίνει άρωμα, πολύ χονδρικά όλα αυτά.
McNerd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 επ, ωραίο νήμα αυτό γκούγκλαρα καλύτερα παγωτά αθήνα και μου βγήκε σε ένα σάιτ ένα άρθρο που περιείχε το παρακάτω Σπιτικό: Στη Φωκίωνος Νέγρη παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, ένα από τα πιο ξακουστά παγωτατζίδικα της πόλης και σας περιμένει να κάτσετε στην αυλή του και τα τραπεζάκια του για να απολαύσετε δροσερό σορμπέ φράουλας, καϊμάκι, στρατσιατέλα, φιστίκι, μόκα κ.α. Ξέρουμε κάτι παραπάνω; (δυστυχως ήταν λίγο παλιότερο το άρθρο)
26ska Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, McNerd είπε επ, ωραίο νήμα αυτό γκούγκλαρα καλύτερα παγωτά αθήνα και μου βγήκε σε ένα σάιτ ένα άρθρο που περιείχε το παρακάτω Σπιτικό: Στη Φωκίωνος Νέγρη παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, ένα από τα πιο ξακουστά παγωτατζίδικα της πόλης και σας περιμένει να κάτσετε στην αυλή του και τα τραπεζάκια του για να απολαύσετε δροσερό σορμπέ φράουλας, καϊμάκι, στρατσιατέλα, φιστίκι, μόκα κ.α. Ξέρουμε κάτι παραπάνω; (δυστυχως ήταν λίγο παλιότερο το άρθρο) Τι ψάχνεις καλό παγωτό; Σίγουρα δεν θα το βρεις στο σπιτικό που αναφέρεις. Δεν κάνει καν δικό του παγωτό, βιομηχανοποιημενο είναι. Χαρά στα Άνω Πατήσια και Συντριβάνι Νέα Φιλαδέλφεια,για να κάτσεις και να φας κιόλας. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από 26ska 3 1
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Χαρά με χίλια για καλό παγωτό. Στην εξυπηρέτηση χωλαίνουν, αλλά αν είσαι ψημένος δεν το αφήνεις να σε χαλάσει. 2
moure Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στην Αθήνα το καλύτερο παγωτο που έχω φάει είναι στο Le Greche,υψηλές τιμές,αλλά κορυφαία ποιότητα. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Πατρα - Ριο έχουμε κάτι της προκοπής ; Τα γνωστά ζαχαροπλαστεία είναι χάλια κι ας λένε ότι θέλουν.
braxamiotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Κουτρας Νεα Σμυρνη.Παρτε και γαλακτομπουρεκο 1
MikeJ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 minutes ago, agamoi-thytai said: Πατρα - Ριο έχουμε κάτι της προκοπής ; Τα γνωστά ζαχαροπλαστεία είναι χάλια κι ας λένε ότι θέλουν. Είχα πάει για δύο μέρες Πάτρα και με πήγε ένα φίλος και φαγαμε στο Caravel που ήταν δίπλα από το Εντελβάις (που είχε ουρά και για αυτό δε πήγαμε) , πήρα μία μπάλα μόνο γιατί είχα φάει (αλλά και επειδή δεν ήξερα τι τιμές έπαιζαν) και έχω να πω ότι και μου άρεσε πολύ (πήρα μια λίγο περίεργη γεύση με μύρτιλλα) και έβαζε αρκετά μεγάλη ποσότητα και όταν πήγα να πληρώσω μου λέει 1.10 .... τζάμπα δηλαδή καθώς έχω συνηθίσει να ζητάνε 2-2,5 ευρώ minimum τη μπάλα στην Αθήνα. Επίσης, η κοπέλα μας πρόσφερε να μας βάλει πχ σιρόπι ή κάτι άλλο επάνω χωρίς χρέωση. Μετά στο δρόμο μουτζωνόμουνα που δε πήρα 4 μπάλες....
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, MikeJ είπε Είχα πάει για δύο μέρες Πάτρα και με πήγε ένα φίλος και φαγαμε στο Caravel που ήταν δίπλα από το Εντελβάις (που είχε ουρά και για αυτό δε πήγαμε) , πήρα μία μπάλα μόνο γιατί είχα φάει (αλλά και επειδή δεν ήξερα τι τιμές έπαιζαν) και έχω να πω ότι και μου άρεσε πολύ (πήρα μια λίγο περίεργη γεύση με μύρτιλλα) και έβαζε αρκετά μεγάλη ποσότητα και όταν πήγα να πληρώσω μου λέει 1.10 .... τζάμπα δηλαδή καθώς έχω συνηθίσει να ζητάνε 2-2,5 ευρώ minimum τη μπάλα στην Αθήνα. Επίσης, η κοπέλα μας πρόσφερε να μας βάλει πχ σιρόπι ή κάτι άλλο επάνω χωρίς χρέωση. Μετά στο δρόμο μουτζωνόμουνα που δε πήρα 4 μπάλες.... Δεν είναι παγωτό, παρόλο που η γεύση του είναι καλή. Γίνεται όντως χαμός. Το εντελβάις είναι δέκα φορές χειρότερο. Μου έχουν για ενα μαγαζί Αιγιο που φτιάχνει αληθινό παγωτό αλλα δεν ξερω πότε θα βγω προς τα εκεί,
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εμένα μου αρέσει το rodeo από την κρικρι με φιστικοβούτυρο και σοκολάτα 😁 Εχω δοκιμασει 2 μαγαζια στην Αθηνα με υποτιθεμενα καλο παγωτο, οκ καταλαβαινα οτι εχει γαλα και το εκτιμουσα αλλα δεν επεσα κατω απο την τελεια γευση. Καπου ειδα για κατσικισιο παγωτο στην Κομοτηνη, το πουλαει(ή το φτιαχνει) και ενα ζαχαροπλαστειο ονοματι Νεντιμ στην Κομοτηνη, τουρκικης προελευσης η συνταγη. Εχει και μια ιδιαιτερη ονομασια (τουρκικη) αυτο το παγωτο αλλα μου διαφευγει τωρα... Ιδιαιτερη γευση, δεν θα την ελεγα ιδιαιτερα καλη, σου ερχοταν και μια ξινιλα αναμεσα στο γλυκο. Αλλοι τρελαινοντουσαν. Θα μεινω με το rodeo μου εγω μαλλον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα