Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβώς αυτό έσωσε την αίτησή σου

1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Όντως πρώτο περασα το ΠΕΑ χωρίς παρεμβάσεις όμως,. Τις πέρασα στο τέλος. 

Για αυτό μπορεί να δέσμευσε και να πέρασε η αίτηση?

ακριβώς αυτό έσωσε την αίτησή σου

• ακριβώς αυτό έσωσε την αίτησή σου

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με ημερομηνία καταχώρης στις 29/01/2021 10:03:37  όπως μου βγάζει το σύστημα, τελικά δεν πρόλαβα καθώς το έφτασα στις παρεμβάζεις και μόλις πάτησα αποστολή μου είπε ότι δεν υπάρχουν πόροι στην περιφέρεια κτλπ. Πραγματικά έκατσα και ασχολήθηκα μόνο χθες και σήμερα επειδή με "πίεσαν" οι γονείς μου και είπα άντε ας το κάνω.. 

Ειλικρινά είμαι φουλ εξοργισμένος όχι επειδή δεν την ολοκλήρωσα αλλά επειδή δεν πήγα στη δουλειά μου για να ασχοληθώ με τους ανίκανους στο δημόσιο !! Ειλικρινά ας μη πάρω ποτέ και τίποτα, ας τα φάνε όλα μόνοι τους

ΥΓ: Για τον φίλο που γράφει πιο πάνω σχετικά με το ΠΕΑ, εγώ πέρασα αμέσως μετά τα στοιχεία προσώπου το ΠΕΑ και έκανα αποθήκευση. Μετά συνέχισα στα στοιχεία κτλπ και τέλος τις παρεμβάσεις αλλά στο τέλος δεν ολοκληρώθηκε η αίτηση. Στην κατάσταση μου βγάζει "Ολοκλήρωση καταχώρησης αιτησης", δηλαδή περάστηκε ? Αφού όταν πάτησα αποστολή μου έβγαλε "Μη διαθέσιμοι πόροι στην περιφέρεια"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teoqq είπε

Με ημερομηνία καταχώρης στις 29/01/2021 10:03:37  όπως μου βγάζει το σύστημα, τελικά δεν πρόλαβα καθώς το έφτασα στις παρεμβάζεις και μόλις πάτησα αποστολή μου είπε ότι δεν υπάρχουν πόροι στην περιφέρεια κτλπ. Πραγματικά έκατσα και ασχολήθηκα μόνο χθες και σήμερα επειδή με "πίεσαν" οι γονείς μου και είπα άντε ας το κάνω.. 

Ειλικρινά είμαι φουλ εξοργισμένος όχι επειδή δεν την ολοκλήρωσα αλλά επειδή δεν πήγα στη δουλειά μου για να ασχοληθώ με τους ανίκανους στο δημόσιο !! Ειλικρινά ας μη πάρω ποτέ και τίποτα, ας τα φάνε όλα μόνοι τους

ΥΓ: Για τον φίλο που γράφει πιο πάνω σχετικά με το ΠΕΑ, εγώ πέρασα αμέσως μετά τα στοιχεία προσώπου το ΠΕΑ και έκανα αποθήκευση. Μετά συνέχισα στα στοιχεία κτλπ και τέλος τις παρεμβάσεις αλλά στο τέλος δεν ολοκληρώθηκε η αίτηση. Στην κατάσταση μου βγάζει "Ολοκλήρωση καταχώρησης αιτησης", δηλαδή περάστηκε ? Αφού όταν πάτησα αποστολή μου έβγαλε "Μη διαθέσιμοι πόροι στην περιφέρεια"

το 10:03

είναι αργά 

το σπίτι της μάνας μου στην Ήπειρο με λιγότερα κολλήματα με 10:04 δεν ολοκλήρωσε

όσο για τους άχρηστους στο δημόσιο δεν ισχύει διότι όταν τα κονδύλια φτάνουν για  Χ σπίτια και οι υποφήφιοι είναι 10 επί Χ τότε απλά δεν γίνεται να μπουν όλοι

ο τρόπος επιλογής είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (2 διαδοχικών κυβερνήσεων) και όχι αστοχία κάποιου εργαζόμενου

• Like 1
Δημοσ.

Τραγελαφικές καταστάσεις!!@$#!@#$!@#$%!$%!@#!@%$!@#!@

"Τρεχουμε" για να διεκδικήσουμε κάτι που θα έπρεπε να μπαίνει σε λίστα προτεραιότητας ενεργειακής επέμβασης. Αλλά τι λέω... ΜΠΑΝΑΝΪΑ!!!!!

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnnySilverhand είπε

η πλατφορμα ανοιξε στις 10:00 η ειχε καθυστερηση μερικα λεπτα;

10 μπαμ άνοιξε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ολοκληρώσατε μπορείτε να μου πείτε τι status βγάζει; Ολοκλήρωση καταχώρησης ή κάτι παρόμοιο;

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10:03 γράφει το σύστημα. Πραγματικά από τις 9:55 έκανα refresh, ακριβώς στις 10:00 άνοιξε και μπήκα. Έβαλα τα πρώτα στοιχεία, αποθήκευση και μετά το ΠΕΑ. Γι αυτό φαντάζομαι πήγε 10:03. Μιλάμε τώρα όλα έτοιμα .. με ctr+c ctr+v κτλπ κτλπ.. 

Τέσπα, αστεία πράματα.

Για να μην παρεξηγηθώ γιατί υπάρχουν άτομα που είναι εργαζόμενοι στο δημόσιο.. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς, αναφέρομαι σε αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό και αποφάσισαν για τον συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης. 

Καλήμερα και καλή συνέχεια παίδες!!

Επεξ/σία από teoqq
Δημοσ.

Στο Βιλαμπαχο ακομα τριβουν και στη Θεσσαλονικη ακομα προσπαθουν να περασουν παρεμβασεις. Και ο μηχανικος μου δεν καταφερε να περασει τη δικη μου αιτηση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ikucic είπε

ο τρόπος επιλογής είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (2 διαδοχικών κυβερνήσεων) και όχι αστοχία κάποιου εργαζόμενου

Πολύ σωστά, το έκτρωμα που δεσμευτηκε η τωρινη κυβερνηση να αλλαξει, οχι μονο το αφησε ιδιο αλλα αφησε και ανοικτη κερκοπορτα να περάσουν botακια αιτήσεις.

Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο πρόγραμμα θα έχει μοριοδοτική λογική και δε θα πατάει στο μοντέλο first come first serve.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Πόση ωρα?

εγω μπηκα ακριβως στης 10:00, τα εκανα ολα με την σειρα, (το πεα δεν το εβαλα στην αρχη), πιο πολυ ωρα με κολησε στις παρεμβασεις... 10:45-10:50 αν θυμαμαι καλα ειχα τελειωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...