Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gataros είπε

Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους.

Ετσι μου είπε και ο δικός μου.

Από την αρχή μου είχε πει:

Επιπλέον δικαιολογητικά αρχές μαρτη

Υπαγωγή αρχές Απριλίου 

Μάλλον το βλέπω να πιάνει 2 στα 2.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, fredd0 είπε

εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου

οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)

Αφού γίνει η προέκριση πρώτα δε βγαίνει απόφαση υπαγωγής και μετά υπογραφή σύμβασης για δάνειο;

Και σε εμένα δύο ημέρες για έλεγχο από Εθνική, ζήτησαν εγγυητές και ύστερα εντός της ημέρας ήρθε η προεγκριση. Γενικώς πολύ γρήγορα

Δημοσ.

Η Εθνική πάει γρήγορα.

Σε αντίθεση περίπτωση η Alpha Bank, η αίτηση για δάνειο θείου μου έγινε Πέμπτη 04/03 και ακόμα περιμένει απάντηση.

Δημοσ.

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, george_008 είπε

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

Η τράπεζα δίνει δάνειο το 70% της συμμετοχής ΣΟΥ ?

Έχω καταλάβει καλά ?

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει αφού γίνει η υπαγωγή, μπορείς να αιτηθείς να πάρεις το 70 % του δανείου ώστε να δώσεις προκαταβολές. Το υπόλοιπο του δανείου θα δοθεί στα συνεργεία μετά το πέρας των εργασιών μαζί με τα χρήματα της επιδότησης 

Δημοσ.

Η διαδικασία δανειοδότησης γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω της πλατφόρμας του exoikonomo; Η χρειάζεται φυσική παρουσία ή και επικοινωνία με την τράπεζα για να γίνει η προέγκριση/ απόρριψη;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kostask91 είπε

Η διαδικασία δανειοδότησης γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω της πλατφόρμας του exoikonomo; Η χρειάζεται φυσική παρουσία ή και επικοινωνία με την τράπεζα για να γίνει η προέγκριση/ απόρριψη;

Εγώ με αυτά που συμβαίνουν σκέφτομαι πως μπορεί να είναι πολύ κακή ιδέα η επαφή με τράπεζες. Το σκέφτομαι ακόμα τι θα κάνω. Βέβαια άλλο θέμα ας μην το πάμε εκεί τώρα.

Εγώ που είχα πάει να ρωτήσω σε μια φάση σε μια τράπεζα μου είχαν δώσει ένα τηλέφωνο που είναι μια εταιρεία στην οποία έχουν αναθέσει την υπόθεση εκ μέρους της τράπεζας. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ακόμα, δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostask91 είπε

Κάποια στιγμή σε καλούν σε κατάστημα να υπογράψεις τη σύμβαση δανειοδότησης

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα σε 5 εργασιμες και η τραπεζα πειραιως χωρις καθυστερησεις εδωσε προεγκριση της δανειοδοτησης οποτε πλεον αναμονη για υπαγωγη !

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θελω να κανω ενα βαψιμο με ειδικο 'χρωμα'-τσιμεντοχρωμα για υγρασία σε μια ταρατσα, και ο εργολαβος που μου ειχε κανει αναλογη δουλεια και πριν απο μια δεκαετια, τωρα μου προτεινε να περιμενω λιγους μηνες, να βγει το νεο προγραμμα 'εξοικονομω', για να γλυτωσω χρηματα, γιατι εκτιμα οτι θα εκπληρωνω τις προϋποθεσεις.

Πχ με μια επιδοτηση 50%, θα πληρωσω τα μισα χρηματα.

Λενε μαλλον για Ιουνιο μου ειπε.

Δεν εχω προτερη εμπειρια απο αυτο το προγραμμα.

Αξιζει να το περιμενω; Τι λετε;

Δημοσ.

αν η μονη εργασια που θελεις να κανεις ειναι υγρομονωση, τοτε οχι δεν αξιζει να περιμενεις εξοικονομω γιατι πολυ απλα δε θα σε δεχτουν. Αν υπαρχουν πολλες εργασιες, τοτε ισως, αυτο μονο ενεργειακος επιθεωρητης/μηχανικος θα στο πει, οχι μαστορας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...