Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

όσον αφορά τις ειδικές περιπτώσεις γνωρίζει κανείς αν  θα υπάρξει εξέλιξη;; Ή να αναμένουμε αντίστοιχο κόλλημα με το προηγούμενο πρόγραμμα;;

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, xaris87 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

όσον αφορά τις ειδικές περιπτώσεις γνωρίζει κανείς αν  θα υπάρξει εξέλιξη;; Ή να αναμένουμε αντίστοιχο κόλλημα με το προηγούμενο πρόγραμμα;;

Δεν έχει ανοίξει και είναι μέχρι 05 Μαίου ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν έχει ανοίξει και είναι μέχρι 05 Μαίου ?

έχει ανοίξει για την ανάρτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Άρα από 6/5 και μετά θα γίνει η εξέταση αυτών. Γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η διαδικασία;;

Δημοσ.

Αδελφια επειδη μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα,

Η υπογραφη της συμβασης για το δανειο με την τραπεζα, θα γινει μετα την εκδοση της αποφασης υπαγωγης η αυτη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την υπαγωγη, οποτε και πρεπει να προηγηθει? ? 

Δημοσ.
Just now, Evaggelos1 said:

Αδελφια επειδη μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα,

Η υπογραφη της συμβασης για το δανειο με την τραπεζα, θα γινει μετα την εκδοση της αποφασης υπαγωγης η αυτη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την υπαγωγη, οποτε και πρεπει να προηγηθει? ? 

Μετά την υπαγωγή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάλεσα ένα εργολάβο για τις εργασίες και μου είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει το χρηματοοικονομικό κόστος. Δεν είναι παράλογο αλλά τι λύση υπάρχει ? Πώς θα τον εμπιστεύτω ? Με χαρτιά ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάλεσα ένα εργολάβο για τις εργασίες και μου είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει το χρηματοοικονομικό κόστος. Δεν είναι παράλογο αλλά τι λύση υπάρχει ? Πώς θα τον εμπιστεύτω ? Με χαρτιά ?

Να βρεις άλλον ίσως ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Να βρεις άλλον ίσως ;

Εννοείται ότι θα ψάξω.

Απλά, σκέφτομαι μήπως και οι άλλοι μου πουν το ίδιο.

Δημοσ.

Εργολαβος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. 

Έλεος δηλαδή.

Υ.Γ. που ευρίσκεται το ακίνητο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2021 στις 1:58 ΜΜ, tasanton είπε

Καλησπέρα, ερώτηση για όποιον γνωρίζει (προφανώς θα απευθυνθώ και σε μηχανικό):

Η μια πρόσοψη μονοκατοικίας είναι στο δρόμο. Μου είπε η εταιρεία που κάνει θερμοπροσόψεις ότι επειδή θα βγούμε εκτός οικοδομικής γραμμής (δηλαδή θα "φάμε" δημόσιο χώρο), θέλει άδεια.

Γνωρίζει κανείς αν όντως μπορεί να βγει τέτοια άδεια; 

Η  άδεια έγκρισης εργασίων μικρής κλίμακας είναι για άλλο σκοπό π.χ ( διόρθωση κεραμοσκεπής , σοβάτισμα κ.λ.π) . Το πρόγραμμα τήν επιδοτεί στόν σύμβουλο έργου που έχεις δηλώσει. 300 € εάν θυμάμαι καλά .

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Εργολαβος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. 

Έλεος δηλαδή.

Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... 

Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα.. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... 

Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα.. 

Όταν φίλε μου η θερμοοπροσψη στη πιάτσα κοστίζει περί τα 35€-40€ και το εξοικονόμω πληρώνει 55€, τότε υπάρχει το περιθώριο να περιμένω 4-5 μήνες.

Άποψη μου φυσικά.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Όταν φίλε μου η θερμοοπροσψη στη πιάτσα κοστίζει περί τα 35€-40€ και το εξοικονόμω πληρώνει 55€, τότε υπάρχει το περιθώριο να περιμένω 4-5 μήνες.

Άποψη μου φυσικά.

αν κοψει τιμολογιο 55 ...αν κοψει 40 που ειναι η κανονικη τιμη γιατι να περιμενει???  δεν ειμαι εργολαβος αλλα μη θεωρουμε οτι ολοι θα κοψουν τιμολογιο με την ανωτερη τιμη....εκτος και αν ειναι δεδομενο χαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Έλεος δηλαδή.

ΧΑΝΙΑ κρητης

2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Τι εννοείς άμεση ?

Σε μια εργολαβία (χωρίς εξοικονομώ) δεν κόβουν επιταγές 4 και 5 μηνών ?

• Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σε μια εργολαβία (χωρίς εξοικονομώ) δεν κόβουν επιταγές 4 και 5 μηνών ?

Noμίζεις ότι θα πάρει εργολάβος από εσένα 5μηνη επιταγή ;;;

lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...