xaris87 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, όσον αφορά τις ειδικές περιπτώσεις γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει εξέλιξη;; Ή να αναμένουμε αντίστοιχο κόλλημα με το προηγούμενο πρόγραμμα;;
GREGORYMO Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, xaris87 είπε Καλησπέρα σε όλους, όσον αφορά τις ειδικές περιπτώσεις γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει εξέλιξη;; Ή να αναμένουμε αντίστοιχο κόλλημα με το προηγούμενο πρόγραμμα;; Δεν έχει ανοίξει και είναι μέχρι 05 Μαίου ?
xaris87 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχει ανοίξει και είναι μέχρι 05 Μαίου ? έχει ανοίξει για την ανάρτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Άρα από 6/5 και μετά θα γίνει η εξέταση αυτών. Γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η διαδικασία;;
Evaggelos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Αδελφια επειδη μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα, Η υπογραφη της συμβασης για το δανειο με την τραπεζα, θα γινει μετα την εκδοση της αποφασης υπαγωγης η αυτη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την υπαγωγη, οποτε και πρεπει να προηγηθει? ?
g_f Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Just now, Evaggelos1 said: Αδελφια επειδη μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα, Η υπογραφη της συμβασης για το δανειο με την τραπεζα, θα γινει μετα την εκδοση της αποφασης υπαγωγης η αυτη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την υπαγωγη, οποτε και πρεπει να προηγηθει? ? Μετά την υπαγωγή. 1
GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Κάλεσα ένα εργολάβο για τις εργασίες και μου είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει το χρηματοοικονομικό κόστος. Δεν είναι παράλογο αλλά τι λύση υπάρχει ? Πώς θα τον εμπιστεύτω ? Με χαρτιά ?
AristidisZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κάλεσα ένα εργολάβο για τις εργασίες και μου είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει το χρηματοοικονομικό κόστος. Δεν είναι παράλογο αλλά τι λύση υπάρχει ? Πώς θα τον εμπιστεύτω ? Με χαρτιά ? Να βρεις άλλον ίσως ;
GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Να βρεις άλλον ίσως ; Εννοείται ότι θα ψάξω. Απλά, σκέφτομαι μήπως και οι άλλοι μου πουν το ίδιο.
kanesaxo Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Εργολαβος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. Έλεος δηλαδή. Υ.Γ. που ευρίσκεται το ακίνητο;
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2021 στις 1:58 ΜΜ, tasanton είπε Καλησπέρα, ερώτηση για όποιον γνωρίζει (προφανώς θα απευθυνθώ και σε μηχανικό): Η μια πρόσοψη μονοκατοικίας είναι στο δρόμο. Μου είπε η εταιρεία που κάνει θερμοπροσόψεις ότι επειδή θα βγούμε εκτός οικοδομικής γραμμής (δηλαδή θα "φάμε" δημόσιο χώρο), θέλει άδεια. Γνωρίζει κανείς αν όντως μπορεί να βγει τέτοια άδεια; Η άδεια έγκρισης εργασίων μικρής κλίμακας είναι για άλλο σκοπό π.χ ( διόρθωση κεραμοσκεπής , σοβάτισμα κ.λ.π) . Το πρόγραμμα τήν επιδοτεί στόν σύμβουλο έργου που έχεις δηλώσει. 300 € εάν θυμάμαι καλά . Επεξ/σία 20 Απριλίου 2021 από meletis_m
@pnea1973 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, kanesaxo είπε Εργολαβος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. Έλεος δηλαδή. Υ.Γ. που ευρίσκεται το ακίνητο; Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα.. 1
kanesaxo Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα.. Όταν φίλε μου η θερμοοπροσψη στη πιάτσα κοστίζει περί τα 35€-40€ και το εξοικονόμω πληρώνει 55€, τότε υπάρχει το περιθώριο να περιμένω 4-5 μήνες. Άποψη μου φυσικά. 2 1
kostasbm Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε Όταν φίλε μου η θερμοοπροσψη στη πιάτσα κοστίζει περί τα 35€-40€ και το εξοικονόμω πληρώνει 55€, τότε υπάρχει το περιθώριο να περιμένω 4-5 μήνες. Άποψη μου φυσικά. αν κοψει τιμολογιο 55 ...αν κοψει 40 που ειναι η κανονικη τιμη γιατι να περιμενει??? δεν ειμαι εργολαβος αλλα μη θεωρουμε οτι ολοι θα κοψουν τιμολογιο με την ανωτερη τιμη....εκτος και αν ειναι δεδομενο χαχαχαχαχαχα 1
GREGORYMO Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, kanesaxo είπε Εργολαβος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. Έλεος δηλαδή. Υ.Γ. που ευρίσκεται το ακίνητο; ΧΑΝΙΑ κρητης 2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα.. Τι εννοείς άμεση ? Σε μια εργολαβία (χωρίς εξοικονομώ) δεν κόβουν επιταγές 4 και 5 μηνών ? 2
AristidisZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε μια εργολαβία (χωρίς εξοικονομώ) δεν κόβουν επιταγές 4 και 5 μηνών ? Noμίζεις ότι θα πάρει εργολάβος από εσένα 5μηνη επιταγή ;;; lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα