seath36 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλημέρα, από ενημέρωση από τράπεζα, η εκτίμηση είναι ότι οι υπαγωγές με δάνειο πάνε για τέλη Ιούνη 1
Sanjuro Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2021 στις 10:01 ΠΜ, ikucic είπε Κάτι σημαντικό που δεν το ξέρουν και πολλοί. Αν σου απαντήσουν ότι δεν υπάρχει δυνατοτητα σύνδεσης στο δίκτυο τότε αμέσως θα καταθέσεις αίτημα 5ετους διατήρησης της αίτησης σου. Ετσι αν ανοίξει θα είσαι σε προτεραιότητά. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες. Από όλα αυτά όμως αυτό που δεν πιάνω είναι πως αφού όλοι (και αυτοί που έχουμε δηλώσει φβ) πρέπει να κάνουμε όλες τις παρεμβάσεις... Τι συμβαίνει αν δεν πάρουμε έγκριση για netmetering απτην ΔΕΔΔΗΕ; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Sanjuro
ikucic Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Sanjuro είπε Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες. Από όλα αυτά όμως αυτό που δεν πιάνω είναι πως αφού όλοι (και αυτοί που έχουμε δηλώσει φβ) πρέπει να κάνουμε όλες τις παρεμβάσεις... Τι συμβαίνει αν δεν πάρουμε έγκριση για netmetering απτην ΔΕΔΔΗΕ; Τα ΦΒ είναι έξτρα παρέμβαση Θα πρέπει να έχεις πιάσει 3 κατηγορίες χωρίς τα ΦΒ. Είναι κάτι σαν έξτρα προαιρετική παρέμβαση που σε ανεβάζει στο 2ο σενάριο άλλη μια κατηγορία. Αρα και χωρίς ΦΒ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. 1
Maknight Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, kanesaxo είπε 3 εργα απλήρωτα εχω. Ελεγχος απο 2-4 ημερες, στο μήνα και πάνω. Καθε μηνα ζητάνε απο μια χαζομαρα και την επόμενη ζητάνε κάτι άλλο. Και γινεται καθαρά επίτηδες επειδη δεν έχουν χρήματα. Και η πλάκα ειναι οτι εχω 5 σπίτια να κατασκευάσω, που ευτυχώς δεν εχουν παρει υπαγωγή. Καλημέρα, τι έξτρα χαρτιά ζητάνε.. Επειδή είναι συγκεκριμένα αυτά που θέλει το πρόγραμμα.. Εκτως εαν δεν είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα στις αιτήσεις.. Όπως διευθύνσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Παιδια μπορε καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο το προγραμμα? Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του και ποια ειναι τα μειονεκτηματα του?
AristidisZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Maknight είπε Καλημέρα, τι έξτρα χαρτιά ζητάνε.. Επειδή είναι συγκεκριμένα αυτά που θέλει το πρόγραμμα.. Εκτως εαν δεν είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα στις αιτήσεις.. Όπως διευθύνσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ Εμένα μου ζητήσαν χαρτί που να φαίνονται τα τ.μ., έλεγε π.χ. συμβόλαιο Σε προηγούμενες αιτήσεις δεν ζητάγαν, εξάλλου η επιφάνεια φαίνεται και από τη ΔΕΗ, και από το Ε9 αλλά και το κυριότερο και από την άδεια 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 34 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εμένα μου ζητήσαν χαρτί που να φαίνονται τα τ.μ., έλεγε π.χ. συμβόλαιο Σε προηγούμενες αιτήσεις δεν ζητάγαν, εξάλλου η επιφάνεια φαίνεται και από τη ΔΕΗ, και από το Ε9 αλλά και το κυριότερο και από την άδεια Στην ΔΕΗ δηλώνεις ότι θέλεις.
AristidisZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Στην ΔΕΗ δηλώνεις ότι θέλεις. Ε και στην εφορία ότι θέλεις δηλώνεις, ΟΚ Υποτίθεται ότι η τριπλέτα που ελέγχαν στο εξοικονομώ είναι ΔΕΗ, εφορία + ΠΕΑ 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ε και στην εφορία ότι θέλεις δηλώνεις, ΟΚ Υποτίθεται ότι η τριπλέτα που ελέγχαν στο εξοικονομώ είναι ΔΕΗ, εφορία + ΠΕΑ ΝΑΙ. Σύμφωνω.
kostask91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Ο λογαριασμός ΔΕΗ υπάρχει μόνο για την επαλήθευση του αριθμού παροχής. Τα τετραγωνικά ελέγχονται από Ε9, οικοδομική άδεια/τακτοποίηση (ίσως και συμβόλαιο αν μιλάμε για πολυκατοικία) και ΠΕΑ.
AristidisZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, kostask91 είπε Ο λογαριασμός ΔΕΗ υπάρχει μόνο για την επαλήθευση του αριθμού παροχής. Τα τετραγωνικά ελέγχονται από Ε9, οικοδομική άδεια/τακτοποίηση (ίσως και συμβόλαιο αν μιλάμε για πολυκατοικία) και ΠΕΑ. Σε κάθε περίπτωση, στα δικαιολογητικά που ζητούνται για τον έλεγχο πληρότητας των αιτήσεων δεν αναφέρεται κάπου συμβόλαιο. Στη δε μία από τις δύο αιτήσεις που μου ζήτησαν συμβόλαιο, είναι μονοκατοικία, για την οποία έχω υποβάλλει προφανώς την άδεια Το θέμα είναι ότι δεν παίζει μπαγιόκο για να κλείσουν τις αιτήσεις...
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Maknight είπε Καλημέρα, τι έξτρα χαρτιά ζητάνε.. Επειδή είναι συγκεκριμένα αυτά που θέλει το πρόγραμμα.. Εκτως εαν δεν είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα στις αιτήσεις.. Όπως διευθύνσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ όταν θα έλθει η ώρα σου θα δείς. Οτι εξτρα ζητάνε, το κανουν για καθυστέρηση, δεν υπάρχει λόγος υποβολής περιττών εγγράφων. Πολλες φορές εγγραφα που ηδη τα εχεις υποβάλλει τα ξαναζητούν, απλα για να καθυστέρηση και κανένα άλλο λογο. 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Σε κάθε περίπτωση, στα δικαιολογητικά που ζητούνται για τον έλεγχο πληρότητας των αιτήσεων δεν αναφέρεται κάπου συμβόλαιο. Στη δε μία από τις δύο αιτήσεις που μου ζήτησαν συμβόλαιο, είναι μονοκατοικία, για την οποία έχω υποβάλλει προφανώς την άδεια Το θέμα είναι ότι δεν παίζει μπαγιόκο για να κλείσουν τις αιτήσεις... Το ιδιο αστείο και σε μένα. Συμβόλαιο για να πιστοποιηθούν τα τ.μ. της οικίας. Και τους τρολάρα το ανέβασα και γράφω οτι με το παρον συμβόλαιο αγοράστηκε το οικόπεδο αδόμητο. Να τα δείτε απο την ΟΑ που σας ΕΧΕΙ ΗΔΗ προσκομιστεί.
Akrapovic Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις πήρα απάντηση απο τη ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου. Κάποιος άλλος απο Κρήτη έχει εμπειρία πάνω σ΄αυτό? Ως προς το χρόνο για να γίνει δεκτή η αίτηση , συνήθως αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έγγραφα τότε η αίτηση λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου εντός 2-3 μέρες. Ως προς την προσφορά σύνδεσης , υπάρχει ουρά εξυπηρέτησης η οποία εξυπηρετεί όλη την Κρήτη καθώς υπάρχει κοινό πρωτόκολλο για όλο το νησί. Αρά το να λάβετε την προσφορά εξαρτάτε από όλες της περιοχές (Νομούς ) της Κρήτης. Συνήθως θέλει το πολύ 2 μήνες παρόλα αυτά δεν είναι δεσμευτικό. Με εκτίμηση Κάποιος άλλος απο Κρήτη έχει εμπειρία πάνω σ΄αυτό?
panossubs7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Γνωρίζει κάποιος εαν δημιουργεί πρόβλημα στο πρόγραμμα οποιαδήποτε τακτοποίηση φακέλου σε αυτή τη φάση "05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή"; Στην περίπτωση μου δεν έχω σωστή κάτοψη διαμερίσματος και απο πολεοδομία μου είπαν οτι πρέπει να κάνω τακτοποίηση φακέλου με νέα κάτοψη. Την κάτοψη θα την χρειαστώ για άδεια μικρής κλίμακας. Το ερώτημα είναι αν το σκαλίσω τώρα και φτιάξω νέα-σωστή κάτοψη υπάρχει περίπτωση να μείνω εκτός ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
seath36 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, panossubs7 είπε Γνωρίζει κάποιος εαν δημιουργεί πρόβλημα στο πρόγραμμα οποιαδήποτε τακτοποίηση φακέλου σε αυτή τη φάση "05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή"; Στην περίπτωση μου δεν έχω σωστή κάτοψη διαμερίσματος και απο πολεοδομία μου είπαν οτι πρέπει να κάνω τακτοποίηση φακέλου με νέα κάτοψη. Την κάτοψη θα την χρειαστώ για άδεια μικρής κλίμακας. Το ερώτημα είναι αν το σκαλίσω τώρα και φτιάξω νέα-σωστή κάτοψη υπάρχει περίπτωση να μείνω εκτός ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν το είδε ο μηχανικός που έκανε το ΠΕΑ? Μήπως πρέπει να ρωτήσεις helpdesk?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα