Gataros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, seath36 είπε Για αυτούς που περιμένουν να πάνε στο 7β απο Εθνική: Σε γραπτή επικοινωνία με την planet (Εκπρόσωπος τράπεζας για το εξοικονομώ) για τους λόγους καθυστέρησης, έλαβα το παρακάτω μήνυμα: "Καλημέρα σας, Υπάρχει συστημικό πρόβλημα της Τράπεζας και δεν ενημερώνεται το πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος. Αναμένεται να επιλυθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Στην διάθεσή σας, 2106905059" Το ίδιο μήνυμα μου μετέφεραν από την planet, πριν 2 εβδομάδες, ότι την επόμενη βδομάδα θα λυθεί.. 1
kax54638 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Το 1ο ΠΕΑ το πληρώνουμε εμείς και μας το επιστρέφει το πρόγραμμα εφόσον εγκριθούμε και ολοκληρώσουμε. Την αμοιβή του συμβούλου έργου την πληρώνεται απευθείας από το πρόγραμμα. Το 2ο ΠΕΑ το πληρώνουμε πάλι εμείς και μας το επιστρέφει το πρόγραμμα ή πληρώνεται απευθείας από το πρόγραμμα;
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, kax54638 είπε Το 2ο ΠΕΑ το πληρώνουμε πάλι εμείς και μας το επιστρέφει το πρόγραμμα Ναι 1
seath36 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλημέρα. Εχτές το βράδυ ενεργοποιήθηκε και για εμένα η εισαγωγή προμηθευτών (πέρασε στο 7β) 1
generalb31 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Εχει ακουσει καποιος αν θα καταργηθουν απο το προγραμμα οι παρεμβασεις σε κοινοχρηστους χωρους πολυκατοικιων ? Μιλαμε για το προγραμμα που θα ανοιξει τωρα το σεπτεμβρη.
NikolasdaL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 καλησπερα γνωριζει κανεις πως στα κομματια μπορουμε να επικοινωνησουμε με το helpdesk ? εχω στειλει mail καμια απαντηση εδω και μια βδομαδα και στο τηλεφωνο ειναι κατειλημμενη η γραμμη ή χτυπαει για 20 δευτερα και κλεινει γιατι δε το σηκωνει κανεις ..
ikucic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, NikolasdaL είπε καλησπερα γνωριζει κανεις πως στα κομματια μπορουμε να επικοινωνησουμε με το helpdesk ? εχω στειλει mail καμια απαντηση εδω και μια βδομαδα και στο τηλεφωνο ειναι κατειλημμενη η γραμμη ή χτυπαει για 20 δευτερα και κλεινει γιατι δε το σηκωνει κανεις .. Ξαναστείλε και από άλλο μέιλ. Προσωπικά έχω στείλει 8 ερωτήματα. Μού απάντησαν εντός τριών ημερών στα 7. Σε ένα που δεν απάντησαν το ξαναστείλα από άλλο μέιλ και μου απάντησαν σε 2 μέρες. 1
becoming_I Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, NikolasdaL είπε εδω και μια βδομαδα και στο τηλεφωνο ειναι κατειλημμενη η γραμμη ή χτυπαει για 20 δευτερα και κλεινει γιατι δε το σηκωνει κανεις .. Αστα να πάνε, τα ιδια και εδώ. Βγαίνουν αποφάσεις υπαγωγής και ξεκινάνε υλοποιήσεις και λογικό είναι οι απορίες να πέφτουν βροχή. Στις 8/7/2021 στις 1:14 ΜΜ, generalb31 είπε Εχει ακουσει καποιος αν θα καταργηθουν απο το προγραμμα οι παρεμβασεις σε κοινοχρηστους χωρους πολυκατοικιων ? Μιλαμε για το προγραμμα που θα ανοιξει τωρα το σεπτεμβρη. Αν δε βγει επίσημος οδηγός μην πιστεύεις κανέναν και τίποτα. Πάντως σε ότι αφορά το τρέχον, λίγες πολυκατοικίες κάνανε αιτήσεις.
generalb31 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Εχει πολυ τρεξιμο η πολυκατοικια και το πιο σημαντικο ειναι να συννενοηθουν ολοι οι ιδιοκτητες.Αλλα για μας που θελουμε να αλλαξουμε ασανσερ και να παμε απο πετρελεο σε φυσικο αεριο ειναι ο μονος τροπος για να βγει οικονομικα.
Django81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για την σειρά της Alumil smartia m9660? Για Αττική αυτά μου πρότεινε ο αλουμινας. Τα έχει βάλει κάποιος να μας πει?
Maknight Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, Django81 είπε Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για την σειρά της Alumil smartia m9660? Για Αττική αυτά μου πρότεινε ο αλουμινας. Τα έχει βάλει κάποιος να μας πει? Εγω τα έχω βάλει φέτος.. Είναι τα ανοιγόμενα.. Οπότε δεν έχω κάνει χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος είμαι αν και παίζει ρόλο ο κατασκευαστής-εγκαταστατης. Εαν θες να τα δεις από κοντά, πήγαινε στην έκθεση της alumil. Να δεις και τα χρώματα.
spocky Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Εγω εχω υπογραψει με Alpha εδω και 2 εβδομαδες και ακομα δεν μου εχουν στειλει την συμβαση οπως ειπαν και στο συστημα φαινομαι ακομα 6α. Εχει αλλος προχωρησει το δανειο με Alpha ετσι ωστε να περασει η αιτηση σε 7?
AristidisZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 2/7/2021 στις 7:54 ΜΜ, kanesaxo είπε Με το καλό. Προχθες μετά απο 3 αρνητικούς ελέγχους (καθαρά με ανοησίες) πήρε το δρόμο του προς εκταμίευση ενα απ'τα δικά μου. Αλλα 2 δυστυχως, πήγαμε σε 4τη "διόρθωση" Και ολα αυτα, με το νεο προγραμμα να τρεχει, τα υλικα να εχουν ανεβει 25+++%, η προκαταβολή να μειώθηκε και μεσα σ'ολα αυτα...να εχουμε και παρολογες απαιτήσεις απο τους πελάτες. Σημειώστε τα λογια μου. Στο ΕΚΟ που τρεχει...θα γίνουν ΠΟΛΛΕΣ κακοτεχνίες, για να μειωθεί το κόστος... Υ.Γ. μεχρι να δω τα χρηματα στη τραπεζα δε πιστευω τιποτα. Σε αιτηση συναδελφου που ητνα προς τελικη εκταμίευεση, "γυρισε" παλι ενα βήμα πίσω! προφανως ομως με μια τιμή που έθεσε κάποιος/οι φωστήρας...που σίγουρα θα ειναι εκτός αγοράς, ώς συνήθως. Σήμερα μπήκαν τα χρήματα σε όλους τους λογαριασμούς...
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σήμερα μπήκαν τα χρήματα σε όλους τους λογαριασμούς... χαρηκα μολις διαβασα το ποστ σου, αλλα δεν ειδα κάτι ακομη στο ιμπακινγκ Y.Γ. ποια ημερομηνία είχε ως "Ημερομηνία αποστολής εντολής καταβολής τελικών εκταμιεύσεων στην Τράπεζα" ; Ετσι για να υπολογίσω και γω... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από kanesaxo
AristidisZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, kanesaxo είπε χαρηκα μολις διαβασα το ποστ σου, αλλα δεν ειδα κάτι ακομη στο ιμπακινγκ Η μία αίτηση που είχα είναι αυτή, η άλλη είναι ακόμα σε διαδικασία αξιολόγησης, από τις 27/03... Αλλά τους είχαμε πρήξει, το τι κλάμα είχε ρίξει ο ωφελούμενος κάθε μέρα στο τηλ δε λέγεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα