basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει κάποια μόνωση που να είναι η ταράτσα, προσβάσιμη ? Ολοι λένε μη πατήσεις κτλ πολλες. προφανως δεν σηκωνει η οικοδομη σου καλη μονωση με πλακακι απο πανω και πεφτεις σε λυσεις "απάτητες"
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε πολλες. προφανως δεν σηκωνει η οικοδομη σου καλη μονωση με πλακακι απο πανω και πεφτεις σε λυσεις "απάτητες" Μονωση, θα κάνω τώρα. Το πλακάκι μπορώ να το βάλω στο μέλλον ?
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μονωση, θα κάνω τώρα. Το πλακάκι μπορώ να το βάλω στο μέλλον ? νομιζω πως οχι. ειναι δουλεια που βγαινει με τη μια, χωρις να βραχει κτλ. δεν βαζουν πλακακι σε παλιες οικοδομες, δεν το σηκωνει. αν σου ειπαν οτι οι μονωση που μπορεις να κανεις πρεπει να μεινει απάτητη μάλλον δεν μπορεις να βαλεις κατι πιο βαρυ. εγω που ειχα αυτο το προβλημα εκανα στεγανωση με επαλειφομενο και εσωτερική ανεστραμενη μονωση. δεν ειναι η καλυτερη λυση αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω σε τοσο παλιο σπιτι.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Απλή ερώτηση, αλλά κολησα. Θα βάλω την προκαταβολή στον προμηθευτή. Τι πρέπει να γράψω στο καταθετηριο ?
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Απλή ερώτηση, αλλά κολησα. Θα βάλω την προκαταβολή στον προμηθευτή. Τι πρέπει να γράψω στο καταθετηριο ? Προκαταβολή για εργασίες της τάδε αίτησης του προγράμματος "*****" Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από AristidisZ
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Προκαταβολή για εργασίες της τάδε αίτησης του προγράμματος "*****" Δεν χρειάζεται να γράψω τι αφορά ? Πχ μόνωση ? ΥΓ. Έχω την ιδιαιτερότητα ότι 1 εταιρεία θα κάνεις όλες τις παρεμβάσεις.
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Δεν χρειάζεται να γράψω τι αφορά ? Πχ μόνωση ? ΥΓ. Έχω την ιδιαιτερότητα ότι 1 εταιρεία θα κάνεις όλες τις παρεμβάσεις. Δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, και τίποτα να μην έγραφες κατά 99% δεν θα χε κάποια διαφορά
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, και τίποτα να μην έγραφες κατά 99% δεν θα χε κάποια διαφορά Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα χρήματα δεν αφορούν το πρόγραμμα αλλά κάποια άλλη εργασία. 1
ikucic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα χρήματα δεν αφορούν το πρόγραμμα αλλά κάποια άλλη εργασία. εγώ έγραψα αυτό με οδηγία του μηχανικού μου: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ , ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ: 31-091....., ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ: 20-202.........................
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ikucic είπε εγώ έγραψα αυτό με οδηγία του μηχανικού μου: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ , ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ: 31-091....., ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ: 20-202......................... Τον κωδικό υπαγωγής, που τον βλέπεις ?
seath36 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τον κωδικό υπαγωγής, που τον βλέπεις ? Συνοπτική εικόνα 1
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, seath36 είπε Συνοπτική εικόνα Ευχαριστώ. Αλλά, που θα χωρέσει όλο αυτό στην αιτιολογία στην τράπεζα ?
ikucic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ευχαριστώ. Αλλά, που θα χωρέσει όλο αυτό στην αιτιολογία στην τράπεζα ? τι να σου πω εμένα στην ebanking της εθνικής χώρεσε. αν σου έχει μικρότερο αριθμό χαρακτήρων γραψε αντί για ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ - ΠΡΟΚ/ΛΗ αντί για ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ - ΚΩΔ ΑΙΤ κ.ο.κ
ikucic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Η Σδούκου στην ΕΡΤ είπε ότι η πλατφόρμα για το νέο εξοικονομώ σχεδιάζεται να ανοίξει μέσα Νοέμβρη. Όπως έχω ξαναπεί η εκτίμησή μου είναι ότι πάμε για τη νέα χρονιά. Το μόνο που έχουν κάνει είναι η προδημοσιεύση ενός προχειρότατου οδηγού και απαιτούνται πολλές γραφειοκρατικές και τεχνικές λεπτομέρειες και από το ΥΠΕΝ και από το ΤΕΕ.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στην ταράτσα είχε μπει πλακάκι προς 15 χρόνια. Όμως, από κάπου περνά το νερό και τώρα που μπήκαμε στο πρόγραμμα, θα κάνουμε κάποια μόνωση. Οσοι ήρθαν προτείναν να μείνουν τα πλακάκια (τα οποία είναι σε καλή κατάσταση) και ότι γίνει να γίνει από επάνω. Σίγουρα, να φύγουν τα πλακάκια είναι και μπέρδεμα και κόστος αλλά κάποιοι από τους ιδιοκτήτες το θεωρούν σημαντικό αλλά να μην επιβαρύνεται το κτίριο. Θα ήθελα γνώμες, αν και είναι δύσκολο εκ του μακρόθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα