Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με τις παραδοσεις κουφωματων; Εχω παραγγελει απο alumil απο αρχες οκτωβρη και ο αλουμινας μου μου λεει οτι δεν του τα χουν παραδώσει ολα τα κομματια ακομα.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spocky είπε

Ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με τις παραδοσεις κουφωματων; Εχω παραγγελει απο alumil απο αρχες οκτωβρη και ο αλουμινας μου μου λεει οτι δεν του τα χουν παραδώσει ολα τα κομματια ακομα.

Γενάρη θα πάει.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, spocky είπε

Έχουν γενικά καθυστερήσεις στα κουφώματα λόγω έλλειψης πρώτων υλών απόσο έχω ακούσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spocky είπε

Εξαρχής, τι σου είχε πει ?

Τι χρώμα έχεις παραγγείλει ?

Δημοσ.

Έχω απορία για την διάρκεια υποβολής αιτήσεων. Λέει ο οδηγός ότι θα μείνει ανοιχτό 50 μέρες, αλλά ότι οι υποβολές για τις πολυκατοικίες θα αρχίσουν 3 μέρες αφού κλείσουν οι υποβολές για μεμονωμένες κατοικίες. 

Αυτό σημαίνει ότι οι υποβολές για τα διαμερίσματα θα κλείσουν αρχές Ιανουαρίου? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εξαρχής, τι σου είχε πει ?

Τι χρώμα έχεις παραγγείλει ?

Μου ειχε πει για αρχες νοεμβρη + 10 μερες το χρωμα...Τωρα υποτιθεται του τα χουν παραδωσει ολα αλλα δεν του φερνουν απο την εταιρεια τα ρολα.Εντωμεταξυ δεν μπορει να προχωρησει και καμια αλλη δουλεια χωρις να εχουν μπει τα αλουμινια

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι επειδή εχω μπερδευτεί.  Στο Ε9  εχω δηλώσει, υστερα από νομιμοποίηση ( πριν 2 χρονια ),  98 τμ και στο ΠΕΑ  ειδα οτι ειναι δηλωμενα  103,7.

α) Θα εχω κάποιο πρόβλημα ή ισχύει αυτό με την απόκλιση των 7 μ2;  

Β) σχετικα με τις προυπολογισμ0 δαπανων  πολλαπλασιαζουμε  το 98 ή το 103,7 με το 200

Γ) στο συνολικο ποσο που δικαιουμαστε ειναι μονο για τα υλικα ή με αυτο το ποσό πρεπει να πληρωσουμε πεα και συμβουλο   εργου; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spocky είπε

Μου ειχε πει για αρχες νοεμβρη + 10 μερες το χρωμα...Τωρα υποτιθεται του τα χουν παραδωσει ολα αλλα δεν του φερνουν απο την εταιρεια τα ρολα.Εντωμεταξυ δεν μπορει να προχωρησει και καμια αλλη δουλεια χωρις να εχουν μπει τα αλουμινια

Ποια άλλη δουλειά εννοείς ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποια άλλη δουλειά εννοείς ?

Θερμοπροσοψη και κατεπεκταση και aircondition. Θα μου πεις γιατι δεν τα κανεις πριν τα κουφωματα..

1ον γιατι ολοι προτεινουν να γινουν τα κουφωματα πρωτα και 

2ον γιατι δεν ειναι οτι μου λενε οτι θα ρθουν πχ την ταδε ημερομηνια για να μπορεσω να προγραμματισω και τις αλλες δουλειες

Δημοσ.

Γειά σας

Έχω μπει στο Εξοικονομω από τον Ιούνιο. Πληρώνω κανονικά τις δόσεις κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο και δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ακόμα. Το πρόβλημα είναι με τα αλουμίνια. 2 που συνεργάζεται ο μηχανικός μου ζητάνε μίζα λόγω αύξησης κόστους. Εν τω μεταξύ, βιάζομαι να τελειώσω τις εργασίες μέχρι τον Απρίλιο. Να ακυρώσω το πρόγραμμα γίνεται; Μίζα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάντως. Έχει κάποιος εμπειρία αντίστοιχη;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bovary13 είπε

Γειά σας

Έχω μπει στο Εξοικονομω από τον Ιούνιο. Πληρώνω κανονικά τις δόσεις κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο και δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ακόμα. Το πρόβλημα είναι με τα αλουμίνια. 2 που συνεργάζεται ο μηχανικός μου ζητάνε μίζα λόγω αύξησης κόστους. Εν τω μεταξύ, βιάζομαι να τελειώσω τις εργασίες μέχρι τον Απρίλιο. Να ακυρώσω το πρόγραμμα γίνεται; Μίζα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάντως. Έχει κάποιος εμπειρία αντίστοιχη;

Τι εννοείς μίζα ?

Να μην κάνεις το πρόγραμμα, γίνεται.

Δημοσ.
Στις 6/12/2021 στις 7:28 ΜΜ, mumra είπε

Καλησπέρα.Ξερει κανεις καμια δοκιμασμενη εταιρεια που να αναλαμβανει το εξ'οικονομω ολόκληρο.Δηλαδη και την αιτηση αλλα να εχει ακι τα συνεργεια για τις εργασιες.Κατα προτιμηση Αμπελοκηπους_κεντρο. Αν ναι στειλτε μου πμ.

Ευχαριστω

Κανεις ρε παιδιά,και σε αλλη περιοχη δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

Ειμαι ηδη δικαιουχος του τρεχοντος εξοικονομω για την οικια μου.

Σκεφτομαι να κανω αιτηση, για το επομενο, για ξεχωριστη κατοικια στην οποια εχω την υψηλη κυριοτητα αλλα την επικαρπια στα 2/3, την εχουν οι γονεις μου οι οποιοι διαμενουν κανονικα σε αυτην με ρολοι στο ονομα τους. 

Γνωριζει καποιος αν μπορω εγω η εστω οι γονεις μου, πριν ξεκινησω να παω σε μηχανικο?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Bovary13 είπε

Γειά σας

Δεν υπάρχει ζήτημα μίζας, υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός για όλα τα αλουμίνια σου. Ζητάς προσφορές από αλουμινάδες, ενημερώνοντας ότι πρόκειται για το εξοικονομώ, χωρίς να τους πεις αρχικά το συνολικό σου προϋπολογισμό για τα αλουμίνια.

Σου δίνουν τις προσφορές τους και βλέπεις ποιες είναι αυτές που είναι εντός ή κοντά στο 100% του προϋπολογισμού σου.

Αν για κάποιο λόγο σου κοστίζουν παραπάνω απ ότι δίνει το πρόγραμμα, τους ξεκαθαρίζεις ότι τόσο είναι το όριο σου (αυτό το λες στον αλουμινά που θα καταλήξεις) και να βρει τρόπο να γίνουν όλα εντός του budget σου. Aν δεν γίνεται τίποτα και πρέπει να βάλεις από την τσέπη σου, τότε δυστυχώς πληρώνεις κάποια διαφορά.

Στη δικιά μου περίπτωση έπρεπε να πληρώσω 300 ευρώ από τη τσέπη μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...