cheapysgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά έχω πάρει το εξοικονομώ 2 2019 γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να νοικιάσω το ακίνητο από τον Οκτώβριο?? ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 6 hours ago, kanesaxo said: Ακόμη ομως κι ετσι ναναι, θεωρώ πως καποια στιγμη θα γίνει παντού, με το τροπο που κάνουν οι Ιταλοί. Ναι προφανώς, όταν είναι σκέτο το νοίκι είναι αυτονόητο ότι θα είναι μεγαλύτερο αφού το σπίτι θα χρειάζεται λιγότερα για θέρμανση.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, cheapysgr είπε Γεια σας παιδιά έχω πάρει το εξοικονομώ 2 2019 γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να νοικιάσω το ακίνητο από τον Οκτώβριο?? ευχαριστώ ΟΧΙ, αλλά ποιος θα το μάθει !
kanesaxo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ, αλλά ποιος θα το μάθει ! και γιατί να ρισκάρει; ας τους βάλει μεσα και ας κανει μισθωτηριο απ'την 01/01/2020 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από kanesaxo
kostass__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 σε όσους έχουν κάνει αίτηση τις προηγούμενες μέρες, εξαφανιστηκε η επιλογή "επεξεργασία" στην λίστα αιτήσεων σας? εννοώ στην σελίδα μετά το login που αναφέρει απλά την αίτηση, μέχρι χτες μπορούσες να μπεις μέσα και αν δεις ο,τι καταχώρησες καθώς και να πάρεις αντίγραφο έντυπο αίτησης, ενώ σήμερα έχει μόνο το logo της ακύρωσης.
NTC Labs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, kostass__ είπε σε όσους έχουν κάνει αίτηση τις προηγούμενες μέρες, εξαφανιστηκε η επιλογή "επεξεργασία" στην λίστα αιτήσεων σας? εννοώ στην σελίδα μετά το login που αναφέρει απλά την αίτηση, μέχρι χτες μπορούσες να μπεις μέσα και αν δεις ο,τι καταχώρησες καθώς και να πάρεις αντίγραφο έντυπο αίτησης, ενώ σήμερα έχει μόνο το logo της ακύρωσης. Και σε εμενα επισης 1
Dannie Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Συγγνωμη παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι γραφουν για διαφορες περιοχες οτι σε μια ωρα εξαντληθηκαν οι ποροι(χρηματα);;Οταν γινονται οι αιτησεις δεν μπορουν ολοι να κανουν και μετα να γινει επιλογη με καποια κριτηρια δηλαδη ειναι οποιος προλαβει στην μια ωρα να κανει αιτηση;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dannie είπε Συγγνωμη παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι γραφουν για διαφορες περιοχες οτι σε μια ωρα εξαντληθηκαν οι ποροι(χρηματα);;Οταν γινονται οι αιτησεις δεν μπορουν ολοι να κανουν και μετα να γινει επιλογη με καποια κριτηρια δηλαδη ειναι οποιος προλαβει στην μια ωρα να κανει αιτηση; ΝΑΙ, μέχρι να τελειώσουν τα χρήματα. Τα κριτήρια έχουν ΗΔΗ μπει και οποίοι να πληρούν εγκρίνονται. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
panostom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Σειρά προτεραιότητας λέγεται. Όποιος προλάβει πρώτος ανάμεσα σ' αυτούς που πληρούν τα κριτήρια. 1
sphinxgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Αφού το πρόγραμμα γ@μ@ει! Πραγματικά για όποιον ασχοληθεί, το κέρδος είναι εξαιρετικό. Τώρα που άρχισε να το μαθαίνει και ο κόσμος, δεν υπάρχει περίπτωση να μένει ανοιχτό ποτέ πάνω από 1 ώρα. 1
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως μιλάμε για 5500 οικίες στην Αττική... αστείος αριθμός. Και γω μπήκα στο πρόγραμμα, να δούμε πως θα πάει!
painK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερα και απο εμενα!Μια ερωτηση εμενα η αιτηση ειναι στο σταδιο 05.Eπιλεξιμη αιτηση προς υπαγωγη αυτο σημαινει οτι εχουν δεσμευτει ποροι για την αιτηση μου και οτι εχω μπει?Σε ποσο καιρο θα μπορουμε να βαλουμε μεσα τιμολογια προμηθευτων?
sphinxgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, painK είπε Καλημερα και απο εμενα!Μια ερωτηση εμενα η αιτηση ειναι στο σταδιο 05.Eπιλεξιμη αιτηση προς υπαγωγη αυτο σημαινει οτι εχουν δεσμευτει ποροι για την αιτηση μου και οτι εχω μπει?Σε ποσο καιρο θα μπορουμε να βαλουμε μεσα τιμολογια προμηθευτων? Θα περιμένεις λίγες μέρες να πας στα επόμενα βήματα. *δεν ξέρω αν πρέπει εσύ να κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει για να πας στο 5α Πάρε μια χρονική ιδέα: Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από sphinxgr 1
painK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ωωωωω σε ευχαριστω πολυ sphinxgr κατι τετοιο περιμενα να δω!Εσυ δλδ ποτε αρχισες να κανεις εργασιες αναβαθμισης?
sphinxgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, painK είπε Ωωωωω σε ευχαριστω πολυ sphinxgr κατι τετοιο περιμενα να δω!Εσυ δλδ ποτε αρχισες να κανεις εργασιες αναβαθμισης? Μετά το 7β που έχεις πει με ποιους θα συνεργαστείς και τους έχεις καταχωρήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα