sakisgri Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Γεια χαρά!. Υπάρχουν προϊόντα που δεν αναφέρεται η μέθοδος αποστολής, Απλά γράφει Tracking Available Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Η αρχή του καλαθιού μου είναι αυτή Γεια σου. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν ειναι προϊόντα Choice. Αν ήταν, μόνο στα Choice δεν επιλέγεις τρόπο αποστολής ειναι πάντα με Aliexpress selection standard. δλδ συστημένο και έρχεται με την ACS. Αν πατήσεις εκεί που γράφει "Shipping €---" θα δεις την μέθοδος αποστολής και μπορεις να την αλλάξεις, κανε το ίδιο σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Θα μπορούσες να το κάνεις από την σελίδα που έκανες την παραγγελία, μετά το "add to cart" κάτω γράφει την μέθοδο, αν πατούσες πάνω μπορούσες να επιλεξεις ποια ήθελες από εκεί. Πάντα τσεκάρω με τον τρόπο που έγραψα πιο πάνω αν έχω επιλέξει την μέθοδο που θέλω. Επειδή βλέπω εχεις πολλά φτηνά προϊόντα αν πατήσεις εκεί που είπα μπορεί να δεις Cainiao super economy η Cainaio super economy global, προτείνω να επιλεξεις Aliexpress saver shipping για να εχεις περισσότερες πιθανότητες να ενοποιηθούν όλα και να μη μπλέξεις με τα ΕΛΤΑ και να έρθουν με την ACS πολύ πιο γρήγορα. Το πρώτο λογικά ειναι με Aliexpress standard shipping, άστο όπως ειναι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από sakisgri
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Αυτό έκανα. Σε κάθε προϊόν επέλεξα τον τρόπο αποστολής αλλά σε κάποια δεν είχα αυτή τη δυνατότητα. Μου βγάζει αυτό
sakisgri Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αυτό έκανα. Σε κάθε προϊόν επέλεξα τον τρόπο αποστολής αλλά σε κάποια δεν είχα αυτή τη δυνατότητα. Μου βγάζει αυτό Αυτό ειναι Choice. Το καλάθι Choice ειναι ξεχωριστά από τα άλλα. Για να εχεις free shipping πρέπει να ξεπεράσεις τα 10€ μόνο με προϊόντα Choice, αλλιώς θα χρεωθείς τα €2,99 που γράφει. Και όπως έγραψα πιο πάνω ειναι πάντα με Aliexpress selection standard που ειναι το ίδιο με το Aliexpress standard shipping. Edit: δλδ αυτά που δεν ειναι Choice στο καλάθι πάνω γράφει "Shipped by global sellers" όπως γράφει στη φώτο που ανέβασες με το καλάθι σου πιο πάνω. Στα Choice γράφει "Choice Shipped by AliExpress" Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από sakisgri 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Αυτά που είναι "Shipped by global sellers" θα έρθουν με Aliexpress standard shipping όπως και αυτά με "Choice Shipped by AliExpress" ?
sakisgri Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Αυτά που είναι "Shipped by global sellers" θα έρθουν με Aliexpress standard shipping όπως και αυτά με "Choice Shipped by AliExpress" ? Αυτά που ειναι "Shipped by global sellers" επειδή άλλα ειναι με απλή αποστολη (Tracking Unavailable) και άλλα συστημενα (Tracking Available), αν τα πληρωσεις όλα μαζί ταυτόχρονα πιο πιθανό κατα 99% θα γίνουν ενοποίηση και θα αναβαθμιστεί η αποστολη σε Aliexpress standard shipping και θα έρθουν όλα σε ένα δέμα (μπορεί να σπάσουν και σε 2) με την ACS.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Είτε είναι "Shipped by global sellers" είτε είναι με "Choice Shipped by AliExpress" θα τα πληρώσω όλα μαζί έτσι όπως τα έβαλα στο καλάθι. 1
sakisgri Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Είτε είναι "Shipped by global sellers" είτε είναι με "Choice Shipped by AliExpress" θα τα πληρώσω όλα μαζί έτσι όπως τα έβαλα στο καλάθι. Προτείνω όσο πιο πολλά προϊόντα τα βρίσκεις σε Choice να επιλεγείς Choice. Τα πιο πολλά θα υπάρχουν σε Choice. Το λέω αυτό γιατι πολύ σπάνια αλλά στα global sellers αν κάποιος πωλητής δεν έχει κάποιο προϊόν (φτηνό, κάτω από τα 8,5€) διαθέσιμο και αργήσει να το στείλει λογικά δεν θα μπει στα ενοποιημένα και θα έρθει μόνο του με τα ΕΛΤΑ. Στα choice δεν συμβαίνει αυτό, αλλά και να συμβεί θα έρθει μόνο του αλλά συστημένο με την ACS ανεξαρτήτως τιμή. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από sakisgri 2
lafayetter Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Καλησπέρα αγόρασα από Aliexpress gimbal για κάμερα αρκετά βαρέο και ο πωλητής το έστειλε με Cianiao Heavy parcel Line και πήρε tracking CH………..NL το αντικείμενο πριν το price adjustment ήταν 463€. Τι να περιμένω σε χρόνο και τελωνείο ; Είναι η πρώτη φορά που περνώ κάτι τόσο ακριβο από Ali.
sakisgri Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Καλησπέρα αγόρασα από Aliexpress gimbal για κάμερα αρκετά βαρέο και ο πωλητής το έστειλε με Cianiao Heavy parcel Line και πήρε tracking CH………..NL το αντικείμενο πριν το price adjustment ήταν 463€. Τι να περιμένω σε χρόνο και τελωνείο ; Είναι η πρώτη φορά που περνώ κάτι τόσο ακριβο από Ali. Καλησπέρα, Αν πριν το price adjustment ήταν 463€ τοτε στο Aliexpress πρέπει να πλήρωσες 373,38€ (463€ - 24% = 373,38) Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α που αφαιρέθηκε 89,61€, τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ 20€ και δασμοί, αν έχει το συγκεκριμένο προϊόν, αν έχει πιο πιθανό θα ειναι περίπου 3,5% δλδ περίπου 13€. σύνολο στην Ελλαδα θα πληρωσεις 110€ (χωρίς δασμοί) 123€ (με 3,5% δασμοί). Χρόνος παράδοσης θα έλεγα καμιά + - 60αρια μέρες, με τα ΕΛΤΑ τπτ δεν ειναι σίγουρο μπορεί να έρθει και σε 45 μέρες μπορεί και σε 75. 1
lafayetter Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 45 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Αν πριν το price adjustment ήταν 463€ τοτε στο Aliexpress πρέπει να πλήρωσες 373,38€ (463€ - 24% = 373,38) Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α που αφαιρέθηκε 89,61€, τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ 20€ και δασμοί, αν έχει το συγκεκριμένο προϊόν, αν έχει πιο πιθανό θα ειναι περίπου 3,5% δλδ περίπου 13€. σύνολο στην Ελλαδα θα πληρωσεις 110€ (χωρίς δασμοί) 123€ (με 3,5% δασμοί). Χρόνος παράδοσης θα έλεγα καμιά + - 60αρια μέρες, με τα ΕΛΤΑ τπτ δεν ειναι σίγουρο μπορεί να έρθει και σε 45 μέρες μπορεί και σε 75. wow Παει τοσο πλεον? Επειδή απο οτι κατάλαβα θα περάσει απο Ολλανδία για να εκτελωνιστεί εκει λογικά λογο το NL στο τελος του tracking όπως μου είχε τυχη και σε προηγούμενη αγορά με μια κάμερα στο Aliexpress που ειχα παρει και ήρθε σε 28 μέρες περίπου και δεν πλήρωσα κατι το ιδιαίτερο παρα μόνο κατι ψηλά. Με πλοιο τα στέλνουν και για αυτο αυτη η καθυστέρηση ή τα Ελτα διαλύθηκαν?
sakisgri Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, lafayetter είπε wow Παει τοσο πλεον? Επειδή απο οτι κατάλαβα θα περάσει απο Ολλανδία για να εκτελωνιστεί εκει λογικά λογο το NL στο τελος του tracking όπως μου είχε τυχη και σε προηγούμενη αγορά με μια κάμερα στο Aliexpress που ειχα παρει και ήρθε σε 28 μέρες περίπου και δεν πλήρωσα κατι το ιδιαίτερο παρα μόνο κατι ψηλά. Με πλοιο τα στέλνουν και για αυτο αυτη η καθυστέρηση ή τα Ελτα διαλύθηκαν? Θυμάμαι με την κάμερα, αν θυμάσαι ο πωλητής είχε βάλει πιο χαμηλή τιμή και έγραψε "toy" γιαυτό και πλήρωσες τόσο λίγα τοτε. Υπάρχει και τώρα περίπτωση να σου βάλει πιο χαμηλή τιμή και να πληρωσεις λιγότερα. Εγώ αυτά που σου έγραψα αφορά αν βάλει κανονική τιμή. Στην Ολλανδία δεν περνάνε τελωνειο όταν είτε ξεπερναει τα 186€ είτε δεν έχει πληρωμένο Φ.Π.Α (όπως την προηγούμενη φορά με την κάμερα) Δεν ξέρω αν τα στέλνουν με πλοίο, έχω την εντύπωση πως όχι. Γενικά με τα ΕΛΤΑ τόσο κάνει όπως και να έρθει, ακόμα και αυτά με Aliexpress saver shipping που πάνε σίγουρα με αεροπλάνο μεχρι την Ουγγαρια. Αλλά και στην Ολλανδία έχει καθυστέρηση (κάνα 2 βδομάδες συνήθως), καμία σχέση με Ουγγαρια που πάνε περνάνε τελωνειο και φεύγουν σε 1-2 μέρες. Μάλλον τα ξέχασες.... Αν ήταν από 186€ και κάτω θα περνούσε τελωνειο σε άλλη Ευρωπαικη χώρα (Ολλανδία/Ουγγαρια) και δεν θα περνούσε τελωνειο στην Ελλαδα, και δεν θα πλήρωνες κάτι παραπάνω. Πάνω από τα 186€ αφαιρείται ο Φ.Π.Α από το Aliexpress και τον πληρώνεις στην Ελλαδα μαζί με τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Τα γράφω όλα στην σελίδα 424. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2024 από sakisgri 1
VasKag Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Καλησπερα. Απο το Ali δεν εχω ξαναψωνισει. Χρειαζεται να προσεξω κατι κατα την αγορα οσον αφορα φπα, τελωνεια, δασμους, μεταφορα κτλπ ? Ή ισχυει η ιδια φιλοσοφια με temu. 2 φορες που ψωνισα φετος ηρθανε με acs χωρις "προβληματα".
sakisgri Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, VasKag είπε Καλησπερα. Απο το Ali δεν εχω ξαναψωνισει. Χρειαζεται να προσεξω κατι κατα την αγορα οσον αφορα φπα, τελωνεια, δασμους, μεταφορα κτλπ ? Ή ισχυει η ιδια φιλοσοφια με temu. 2 φορες που ψωνισα φετος ηρθανε με acs χωρις "προβληματα". Καλησπέρα, κάτω από 186€ δεν έχει τελωνειο. Δες σελίδα 424 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρεις. Αν εχεις καποια απορία μετά, ρώτα. 2
lafayetter Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, Saki τελικά έγινε όπως και η κάμερα το έβαλε 163 ευρώ ότι κοστίζει και ότι είναι stabilizer camera parts. Μένει να δουμε αν θα είναι όπως την προηγούμενη φορά 🙏 1
sakisgri Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλησπέρα, Saki τελικά έγινε όπως και η κάμερα το έβαλε 163 ευρώ ότι κοστίζει και ότι είναι stabilizer camera parts. Μένει να δουμε αν θα είναι όπως την προηγούμενη φορά 🙏 Καλησπέρα, Αν ειναι έτσι τοτε λογικά αφού ειναι πάνω από τα 150€ χωρίς τον Φ.Π.Α. θα χρεωθείς 39€ Φ.Π.Α. 20€ τέλη εκτελωνισμού και αν έχει δασμοί 5,70€. δλδ σύνολο 59€ (χωρίς δασμοί) η 65€ (με 3,5% δασμοί) Τέλη εκτελωνισμού παραμένει 20€ γιατι 20€ ειναι για δέματα αξίας από 150€ έως 500€. Αν έβαζε τιμή κάτω από τα 150€ θα πλήρωνες μόνο Φ.Π.Α. και τπτ άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα