Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε επιασε κοτσο...δε υπαρχει καποιο ειδικο τελος νομιζω,μαυρισε τον καντον βουκινο μην ξαναπας εκει.

Λες? Η πλακα ειναι οτι εδειχνε ειλικρινης η κυρια στο περιπτερο οτι τουςνεδωσαν γραμμη απο αθηνα να μπαινει κ αυτο το τελος η εκτρα χρεωση με τις καρτες.ανανεωσης,σαν να αυξηθηκε η τιμη της καρτας δηλαδη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kathytherion είπε

Καλησπερα! Προσπαθησα να διαβασω το νημα μεχρι τη σελιδα 10 μπας και βγαλω ακρη αλλα δεν.... οποτε θα περιγραψω το εξης περιστατικο.

Βαζω συνηθως 10ευρω καρτα καθε μηνα σταθερα προς το τελος του μηνα. Μεχρι προχθες αγοραζα απο αθηνα την καρτα 10 ευρω. Παω χθες σε περιπτερο μινι μαρκετ στην Αναβυσσο,παιρνω καρτα κ αλλα μπιχλιμπιδια συνολικης αξιας 20 ευρω, ειχα μαλιστα 20ευρο πανω μου κ ελεγα ωραια το δινω οπως ειναι κιουρια και φευγω. Και μου λεει 20,5. Αναρωτηθηκα γιατι καο μου ειπε οτι εδω και 3 μηνες υπαρχει ειδικο τελος  50 λεπτων στις καρτες κινητης που εφαρμοζεται  και στην αθηνα! Εγω γιατι δεν το χω συναντησει ποτε? Σημειωτεον οτι εξαρχης πηγα να πληρωσω μετρητα...

Αμα σου εκοψε αποδειξη παροχης υπηρεσιων για τα 50 λεπτα ειναι νομιμο ασχετα οτι το βαζει πολυ παραπανω.Μεχρι 30λεπτα το εχουν οι περισοτεροι.

Για να καταλαβεις πως παει..Εχεις δει στα κρουασαν 7days,bake rolls κτλ που γραφει πχ 1€π.τ (προτεινομενη τιμη)Αυτο δινει το δικαιωμα να πουλησεις κ παραπανω αν θες.

Να ζητατε αποδειξη που να γραφει πανω παροχη υπηρεσιων. Αλλιως ειναι παρανομα αυτα τα εξτρα

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Αμα σου εκοψε αποδειξη παροχης υπηρεσιων για τα 50 λεπτα ειναι νομιμο ασχετα οτι το βαζει πολυ παραπανω.Μεχρι 30λεπτα το εχουν οι περισοτεροι.

Για να καταλαβεις πως παει..Εχεις δει στα κρουασαν 7days,bake rolls κτλ που γραφει πχ 1€π.τ (προτεινομενη τιμη)Αυτο δινει το δικαιωμα να πουλησεις κ παραπανω αν θες.

Να ζητατε αποδειξη που να γραφει πανω παροχη υπηρεσιων. Αλλιως ειναι παρανομα αυτα τα εξτρα

Καταλαβα... οποτε καλο ειναι να ρωταω πριν παρω καρτα γιατι δεν ειναι τα 30 η τα 50 λεπτα αλλα εφ ενος δεν καταλαβαινω τη λογικη του να χρεωνουμε οτι θελουμε και υπαρχουν απειροι επαγγελματιες.που.δεν εχουν βαλει αυτο το καπελο στην τιμη και προτιμω να υποστηριξω αυτους... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kathytherion είπε

Καταλαβα... οποτε καλο ειναι να ρωταω πριν παρω καρτα γιατι δεν ειναι τα 30 η τα 50 λεπτα αλλα εφ ενος δεν καταλαβαινω τη λογικη του να χρεωνουμε οτι θελουμε και υπαρχουν απειροι επαγγελματιες.που.δεν εχουν βαλει αυτο το καπελο στην τιμη και προτιμω να υποστηριξω αυτους... 

Φυσικα,να ρωτας! Αν κ απο οτι ακουσα τον επομενο μηνα θα κατεβασουν κ αλλο το ποσοστο κερδος οποτε κ εμεις που δεν εχουμε βαλει "καπελο" θα αναγκαστουμε να βαλουμε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kathytherion είπε

Λες? Η πλακα ειναι οτι εδειχνε ειλικρινης η κυρια στο περιπτερο οτι τουςνεδωσαν γραμμη απο αθηνα να μπαινει κ αυτο το τελος η εκτρα χρεωση με τις καρτες.ανανεωσης,σαν να αυξηθηκε η τιμη της καρτας δηλαδη. 

Μπορεί όντως να τους έχουν δώσει γραμμή να πουλάνε λίγο παραπάνω. Και εγώ αν προμήθευα τα περίπτερα με κάρτες και μου έκαναν παράπονα για το σχεδόν μηδαμινό περιθώριο κέρδους το ίδιο θα έλεγα, πουλήστε 10,30 ή 10,50 αντί για 10,00€. Παράνομο δεν είναι, αλλά ούτε και υποχρεωτικό, η ονομαστική αξία της κάρτας παραμένει 10,00€.

Η ουσία είναι εσύ τι θα κάνεις από δω και πέρα. Μήπως αντί να ψάχνεις ποιο περίπτερο πουλάει τις κάρτες στην ονομαστική τους αξία(εκτιμώ πως θα γίνει είδος προς εξαφάνιση) θα ήταν καλύτερο να αρχίσεις να αγοράζεις τις κάρτες σου online? Και ταλαιπωρία θα γλιτώνεις, και όλο και κάποιο δωράκι θα παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10.50 η κάρτα και με τους φόρους κλπ έχεις κάπου 8.50 διαθέσιμα! Νομίζω θα ήταν πιο σωστό να είναι καθαρής αξίας οι κάρτες. Να σου έλεγαν ότι για χρόνο 10€ πληρώνεις 11.80 ας πούμε.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

10.50 η κάρτα και με τους φόρους κλπ έχεις κάπου 8.50 διαθέσιμα! Νομίζω θα ήταν πιο σωστό να είναι καθαρής αξίας οι κάρτες. Να σου έλεγαν ότι για χρόνο 10€ πληρώνεις 11.80 ας πούμε.

12.40 εννοεις...απλα εκει μαλλον θα μας φαινοταν τεραστια η διαφορα και θα φωνάζαμε,οποτε ειπαν τους το αφήνουμε ιδιο και απλα τους δινουμε λιγοτερες μοναδες.Οπου εκει σκεφτηκαμε ολοι ότι ναι λογικο να μας παιρνουν φπα.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.

Φτασαμε σε σημειο να κλαιγονται και οι ψιλικατζηδες για τα κερδη και τη δυσκολια της εργασιας τους, που κάθονται, εχουν 0 ευθύνη στα χερια τους, δεν εκοβαν απόδειξη ποτε πριν μπει το pos και πανε Βουλγαρια 3 φορες το μηνα για προμηθειες!!

Ω καιροί! Τι να πουν οσοι δουλευουν με 300 ευρω το μηνα, τι να πουν οσοι δουλευουν 15 ωρες τη μερα με 2 ευρώ / ωρα σε θεσεις ευθυνης?

Για να τελειωνει το παραμυθάκι. Εισαι νομιμος αν μου χρεωσεις την καρτα οσο θες? Βαλε καπελο 100% το οποίο θα αναγραφεται στην αποδειξη και θα κανω τουμπεκί. Βρηκες δικαιολογια για να μη βαλεις pos mos ή θες να κλεψεις 0,30? Θα σου ..γυαλισω το κερατο, εγω ή οι αρμοδιες υπηρεσίες. 

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, xgol είπε

Φτασαμε σε σημειο να κλαιγονται και οι ψιλικατζηδες για τα κερδη και τη δυσκολια της εργασιας τους, που κάθονται, εχουν 0 ευθύνη στα χερια τους, δεν εκοβαν απόδειξη ποτε πριν μπει το pos και πανε Βουλγαρια 3 φορες το μηνα για προμηθειες!!

Ω καιροί! Τι να πουν οσοι δουλευουν με 300 ευρω το μηνα, τι να πουν οσοι δουλευουν 15 ωρες τη μερα με 2 ευρώ / ωρα σε θεσεις ευθυνης?

Για να τελειωνει το παραμυθάκι. Εισαι νομιμος αν μου χρεωσεις την καρτα οσο θες? Βαλε καπελο 100% το οποίο θα αναγραφεται στην αποδειξη και θα κανω τουμπεκί. Βρηκες δικαιολογια για να μη βαλεις pos mos ή θες να κλεψεις 0,30? Θα σου ..γυαλισω το κερατο, εγω ή οι αρμοδιες υπηρεσίες. 

Σωστοςςςς!!!Μας ξετρυπωσες μπαγασα!!! Ποια novartis κ siemens! Ντου στους κλεφτες περιπτεραδες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπε κανείς οτι οι ψιλοικατζίδες είναι κλέφτες αλλα οτι κάνουν μια απείρος χαλαρότερη δουλειά σε σύγκριση με άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη επειδή υπαρχουν οικονομικες απατες μεγαλυτερης κλιμακας, ο περιπτερας που με κλέβει, με τη δικη σου λογικη, δε με κλεβει..?

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xgol είπε

Δηλαδη επειδή υπαρχουν οικονομικες απατες μεγαλυτερης κλιμακας, ο περιπτερας που με κλέβει, με τη δικη σου λογικη, δε με κλεβει..?

Ολοι σε κλεβουν.Μεχρι κ το ιδιο το κρατος.Εγω πρωτος ειπα παραπανω αν δεις να ζητατε αποδειξη στα εξτρα αλλιως ειναι παρανομο...τι μου λες τωρα;Παραπανω δημοσιευεις ενα κατεβατο που μονο εφοπλιστες δεν μας βγαζεις τη στιγμη που εχουν κλεισει πανω απ τα μισα ή κλεισανε απ την πολυ κονομα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδυνατείς να καταλαβεις τι σου λεω. Δε με νοιαζει αν κονομας και αν εχεις προικισει 5 κορες, στο εύχομαι κιολας. Μακαρι να πας και να έρχεσαι με καγιεν στο περιπτερο εφόσον τα κερδη σου είναι νομιμα!

Αυτο που στηλιτευω και δε θες να παραδεχτεις, ειναι πως αν πιάσουμε το ψυχοπονιαρικο του θεματος (καθε σου σχεδον ποστ εχει επικληση στο συναίσθημα) υπάρχουν δουλειες που πληρώνονται πολυ χειρότερα, πολυ δυσκολοτερες και με πολυ μεγαλυτερο ωράριο. 

Οποτε δεν εχετε ουτε το ηθικο ερεισμα να λετε πως βγαζετε 1,1% κερδος και να αποζητατε να κλεψετε προκαλώντας οίκτο. (Δεν αναφερομαι σε σενα προφανως, στηλιτευω τη λογικη που εκφράστηκε απο αρκετους εδω).

Επομενως σε οποιον δεν αρεσει η δουλειά του, ή δεν τον συμφερει οικονομικα, είναι ελευθερος να αλλαξει επάγγελμα. 

Επεξ/σία από xgol
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...