Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Centurion είπε

Θα υπάρξει κάποια στιγμή η δυνατότητα ειδοποιήσεων μέσω browser;

Υπάρχει κανονικά απλα πρέπει να πας στο ειδοποιήσεις / ρυθμίσεις να επιλέξεις σε τι θέλεις να σου έρχεται ειδοποίηση και με ποιον τρόπο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Υπάρχει κανονικά απλα πρέπει να πας στο ειδοποιήσεις / ρυθμίσεις να επιλέξεις σε τι θέλεις να σου έρχεται ειδοποίηση και με ποιον τρόπο

Αυτά τα έχω ρυθμίσει :P 

Εννοούσα αν θα μπορεί να μας στέλνει pop up ειδοποιήσεις όταν είμαστε εκτός καρτέλας όπως σε άλλα site. Τώρα που ξαναμπήκα βλέπω ότι είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία προς το παρόν. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Centurion είπε

Αυτά τα έχω ρυθμίσει :P 

Εννοούσα αν θα μπορεί να μας στέλνει pop up ειδοποιήσεις όταν είμαστε εκτός καρτέλας όπως σε άλλα site. Τώρα που ξαναμπήκα βλέπω ότι είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία προς το παρόν. 

Σε εμένα στέλνει κανονικά , σε ποια λειτουργία λες οτι ειναι απενεργοποιημένη ανέβασε μια photo αν θέλεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Σε εμένα στέλνει κανονικά , σε ποια λειτουργία λες οτι ειναι απενεργοποιημένη ανέβασε μια photo αν θέλεις

Για δες εκεί που έχω κυκλώσει.

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

Για δες εκεί που έχω κυκλώσει.

Καταγραφή.PNG

Είναι θέμα του browser σου καθαρά αυτο , μπορεί να εχεις απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις του να μην στέλνει ειδοποιήσεις για κανένα site ή οταν μπήκες στο insomnia να σε ρώτησε κατι τετοιο και να μην πάτησες αποδοχή οποτε πρέπει να βρείς στον browser σου που το ρυθμίσεις , φαντάζομαι ομως οτι αν σβήσεις τα cookies απο το browser για το insomnia και ξανα συνδεθείς θα σε ρωτήσει και παλι και θα πατήσεις αποδοχή , δοκίμασε και με αλλο browser να δεις

Δημοσ.

@SPANK Έσβησα τα cookies και ξαναμπήκα αλλά δεν μου έβγαλε ερώτηση. Στις ρυθμίσεις ιστοτόπου του chrome είναι γκριζαρισμένες οι επιλογές και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SPANK είπε

Είναι θέμα του browser σου καθαρά αυτο , μπορεί να εχεις απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις του να μην στέλνει ειδοποιήσεις για κανένα site ή οταν μπήκες στο insomnia να σε ρώτησε κατι τετοιο και να μην πάτησες αποδοχή οποτε πρέπει να βρείς στον browser σου που το ρυθμίσεις , φαντάζομαι ομως οτι αν σβήσεις τα cookies απο το browser για το insomnia και ξανα συνδεθείς θα σε ρωτήσει και παλι και θα πατήσεις αποδοχή , δοκίμασε και με αλλο browser να δεις

Αυτό ακριβώς. 

@SPANK Έσβησα τα cookies και ξαναμπήκα αλλά δεν μου έβγαλε ερώτηση. Στις ρυθμίσεις ιστοτόπου του chrome είναι γκριζαρισμένες οι επιλογές και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Καταγραφή.PNG

Κάπου ο φύλλομετρητής σου αποθηκεύει τις συγκεκριμένες επιλογές στις ρυθμίσεις του. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Centurion είπε

Καταγραφή.PNG

Δεν ξέρω πως φτιάχνει στον chrome μιας και χρησιμοποιώ μονο firefox , θα σε βοηθήσει καποιο παιδί καλύτερα οσο αφορά τον chrome

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SPANK είπε

Δεν νομιζω γιατι ειναι σε ολους μας ετσι. Επισης εχω δοκιμασει να σβησω cookies etc. επισης οταν παω στις ρυθμισεις για το insomnia (στονchrome) η επιλογη για ειδοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενη (δεν με αφηνει να την αλλαξω) και επισης εχω βαλει το insomnia στις σελιδες που επιτρεπω να μου στελνουν ειδοποιησεις

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spect~ είπε

Δεν νομιζω γιατι ειναι σε ολους μας ετσι. Επισης εχω δοκιμασει να σβησω cookies etc. επισης οταν παω στις ρυθμισεις για το insomnia (στονchrome) η επιλογη για ειδοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενη (δεν με αφηνει να την αλλαξω) και επισης εχω βαλει το insomnia στις σελιδες που επιτρεπω να μου στελνουν ειδοποιησεις

Τι να σου πώ σε firefox και edge δεν εχω καποιο τέτοιο θέμα , στον chrome παραπάνω ο φίλος πρέπει να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις ειναι απο τον browser του αυτο φαίνεται και απο οτι κατάλαβα εχει να κάνει με την ρύθμιση στο απόρρητο στον browser οπότε για ρίχτε μια ματιά εδώ , ας μας πούν και άλλοι που εχουν chrome

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, villasg είπε

αυτα τα εχουμε δει ηδη, το θεμα ειναι οτι ασχετα με το τι κανουμε καποιες επιλογες και μεσα σε αυτη και οι ειδοποιησεις ειναι γκριζαρισμενες που σημαινει οτι δεν μας επιτρεπει να την αλλαξουμε. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Federacion είπε

Θα ξαναρχίσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις μας στα mail κάποια στιγμή;

Το ενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις; 

Εμένα μου έρχονται κανονικά τουλάχιστον για απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. (Μόνο αυτές έχω ενεργοποιήσει) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...