Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vamvakoulas είπε

Για οποίους ανοίξανε το ps4pro (7116B εχω) το οποίο απο dayone σε κάποια απαιτητικα games κάνει σαν f16 όταν απογειώνεται, είδατε κάποια διαφορά που να αξίζει τον κόπο σε αλλαγή πάστας? Γιατί σκόνη το δικό μου δεν έχει μαζέψει πολυ και ο θόρυβος υπάρχει εξαρχής. Γιατί αν είναι να μην αλλάξει θα το αφήσω ακόμα κάνα χρόνο κ μετά το ανοιγω

Ναι, έχει διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lysopaine είπε

για τους τυχερούς που έχουν plaisio κοντά τους ff7 remake στα 10 ευρώ https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/square-enix-final-fantasy-vii-remake-ps4_3265730 

Να σε καλά φίλε! Τσάμπα το έχουν! 

Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνει παραγγελια να πας να το παρεις .... 

Πρέπει να πας εκεί και αν έχει μείνει κανένα. 

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-the-last-guardian-playstation-4_2614502

10€ το έχουν παιδια 

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/square-enix-final-fantasy-vii-remake-ps4_3265730

Επεξ/σία από Tatofski64
  • Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, lysopaine said:

για τους τυχερούς που έχουν plaisio κοντά τους ff7 remake στα 10 ευρώ https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/square-enix-final-fantasy-vii-remake-ps4_3265730 

Ω να σου, άντε να τρέχω τώρα στο Mall για να αγοράσω ακόμα ένα game που δεν θα παίξω άμεσα. 😕

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Malthador είπε

Εάν έχω δύο accounts μπορώ να μεταφέρω τα (local) saves από τον έναν στον άλλον;

Ότι έχω διαβάσει online, είναι ότι είναι κλειδωμένα στο account και δεν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Malthador είπε

Εάν έχω δύο accounts μπορώ να μεταφέρω τα (local) saves από τον έναν στον άλλον;

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που κάνουν re-sign τα ID/κλειδιά ώστε να μεταφέρεις το save και σε άλλα account, μόνο έτσι δυστυχώς.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε δεν έχω ιδέα πού μπορεί να το βρεις αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι τσάμπα (όπως είχαμε το powersave της Datel στο 3ds).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Απο χτες το έχω δει, αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις προσθήκη στο καλάθι....

Δεν σε αφήνει ναι, πολυ κακό αυτό. Έτσι χάσαμε το FF7 Remake εξαντλήθηκαν 9 το πρωι. Πρέπει να πας μέχρι το κατάστημα να το παρεις *αν προλάβεις*, τσιμπησα το Far Cry New Dawn με κάτι dlc extra στα 5.90€ από το κατάστημα στην πετρου Ράλλη. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Δεν σε αφήνει ναι, πολυ κακό αυτό. Έτσι χάσαμε το FF7 Remake εξαντλήθηκαν 9 το πρωι. Πρέπει να πας μέχρι το κατάστημα να το παρεις *αν προλάβεις*, τσιμπησα το Far Cry New Dawn με κάτι dlc extra στα 5.90€ από το κατάστημα στην πετρου Ράλλη. 

Πριν απο λιγo που μπήκα και κοίταξα στο Πλαίσιο σε αφήνει να τα κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή με click away απο το καταστημα.

Ελπίζω να μην είναι λάθος του συστήματος , πρόλαβα και εκανα μια εαν και δεν έχουν μείνει και αρκετοί τίτλοι που να αξίζουν , έχει πάντως πολλούς για vr

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, St@th1sm είπε

Πριν απο λιγo που μπήκα και κοίταξα στο Πλαίσιο σε αφήνει να τα κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή με click away απο το καταστημα.

Ελπίζω να μην είναι λάθος του συστήματος , πρόλαβα και εκανα μια εαν και δεν έχουν μείνει και αρκετοί τίτλοι που να αξίζουν , έχει πάντως πολλούς για vr

Δεν σε αφήνει σε όλα τα προϊόντα φίλε. 

Είναι αρκετά που λέει Μόνο στο Κατάστημα. Χωρίς click away/delivery.

Δημοσ.

Κριμα , τουλάχιστον είμαι από τους τυχερούς και με άφησε στον monster hunter world και far cry!

Εάν δεν μου ρίξουν κάνα άκυρο αύριο βέβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...