Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/11/2023 στις 12:32 ΜΜ, d..b είπε

Δεν ξερω εαν το εχουν παρατρησει το developing στο ps4 παντως δεν βλεπω να προχωραει κατι...εαν εισαι παντως στο 9.03 και ειναι και συμβατο το syscon εχεις μεγαλη πιθανοτητα με το revert να πας σε 9.0 fw

Καλημερα μαν μου.
Μπορεις να με βοηθησεις;
Εχω μια κονσολα που πριν μιση ωρα ηταν στην 9.00 και ο τυπος την εκανε update.
Πως γινεται να παει πισω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλημερα μαν μου.
Μπορεις να με βοηθησεις;
Εχω μια κονσολα που πριν μιση ωρα ηταν στην 9.00 και ο τυπος την εκανε update.
Πως γινεται να παει πισω;

Σταματη καλημερα , δεν εχω κανει ακομα downgrade σε δικια μου κονσολα απο εβδομαδα περιμενω τα πραγματα που χρειαζονται για να κανω σε ενα pro...εαν κανεις λιγο υπομονοη μολις το κανω σου στελνω τι και πως..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d..b είπε

Σταματη καλημερα , δεν εχω κανει ακομα downgrade σε δικια μου κονσολα απο εβδομαδα περιμενω τα πραγματα που χρειαζονται για να κανω σε ενα pro...εαν κανεις λιγο υπομονοη μολις το κανω σου στελνω τι και πως..

Ενταξει αδερφε μου,θα σου στειλω και μηνυμα,σε ευχαριστω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες έχω το ps- phwoar 1.4, ολα τα παιχνίδια με τα backports τρέχουν καλά.

Τελευταία κατέβασα από dlp το hogwarts legacy ,το οποίο έχει θέμα με τα autosave, το αναφέρει αυτός που το ανέβασε. Προτείνει αυτός μια διαδικασία μεταφοράς του save μεσω του app apollon save tools. Ομως το Apollon λέει ότι θέλει ή GoldHen ή ps4 debug. Μου το γράφει όταν τρέξω το apollon. Έτσι ενώ κάνω copy σε usb, δε μεταφέρεται το save.

Να βαλω gold hen, και αν ναι ποιό; Έχω 5.05, ή υπάρχει και κάποια άλλη λύση με το ps-phowar και ps4 debug payload,ώστε να πάει το save στο usb;

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.
1 hour ago, takisdemi said:

Παίδες έχω το ps- phwoar 1.4, ολα τα παιχνίδια με τα backports τρέχουν καλά.

Τελευταία κατέβασα από dlp το hogwarts legacy ,το οποίο έχει θέμα με τα autosave, το αναφέρει αυτός που το ανέβασε. Προτείνει αυτός μια διαδικασία μεταφοράς του save μεσω του app apollon save tools. Ομως το Apollon λέει ότι θέλει ή GoldHen ή ps4 debug. Μου το γράφει όταν τρέξω το apollon. Έτσι ενώ κάνω copy σε usb, δε μεταφέρεται το save.

Να βαλω gold hen, και αν ναι ποιό; Έχω 5.05, ή υπάρχει και κάποια άλλη λύση με το ps-phowar και ps4 debug payload,ώστε να πάει το save στο usb;

Θα κάνεις update σε 9.00 firmware και θα "εγκαταστήσεις" GoldHen. Για να το κάνεις, ακολουθείς κατά γράμμα τον ModdedWarfare.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Θα κάνεις update σε 9.00 firmware και θα "εγκαταστήσεις" GoldHen. Για να το κάνεις, ακολουθείς κατά γράμμα τον ModdedWarfare.

Το θέμα είναι ότι τα save των παιχνιδιών που έχω, είναι με backport για 5.05, μήπως δε τα αναγνωρίζει μετά αν παω σε 9.00; 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2024 στις 11:49 ΠΜ, ikaros2 είπε

Είναι θέμα του Apollo Save Tool (Automatic Save-mounting patches for 5.05, 6.72, 7.x), αλλά δεν το γνωρίζω.

Υπάρχει άλλος τρόπος να αντιγράψω το save του παιχνιδιού σε USB; Εχω βρει το αρχείο που πρέπει να αλλάξω μέσω pc και να ξαναπεράσω στο ps4, ωστε να δουλέψει σωστά το autosave.

Έχω το apollo 6.0 , αλλά υποστηρίζει μόνο Gold hen. 

Επεξ/σία από takisdemi
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα fat στην 9.00

Απο τη σελιδα cthugha περναω το exploit,μου ζηταει να βαλω το φλασακι,αλλα οταν το βαζω,πολυ συχνα τρωω failed to trigger.

Εχω κανει απειρες φορες τη διαδικασια,σε πολλες κονσολες,με διαφορα hosts,το πιο σταθερο ειναι το cthugha.

Καμια ιδεα;

Επεξ/σία από StamTheMan
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκε μολις JB για την 11.00
Λογικα ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο και δεν αφορα μεταφορα παιχνιδιων στην κονσολα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Βγηκε μολις JB για την 11.00
Λογικα ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο και δεν αφορα μεταφορα παιχνιδιων στην κονσολα.

Ετοιμάζεται και το payload. Ήδη έχουν ανέβει σχετικά βίντεος οπότε πιστεύω σε κάτι ώρες θα έχουμε πλήρης jailbreak μέχρι την 11.00.

Επεξ/σία από mentel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...