Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αντιμετωπισεις προβλημα με το καταστημα θα μιλησεις απευθειας με ms ελλας.Εχει φοβερη εξυπηρετηση θα στο αντικαταστησουν με καινουργιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Αν αντιμετωπισεις προβλημα με το καταστημα θα μιλησεις απευθειας με ms ελλας.Εχει φοβερη εξυπηρετηση θα στο αντικαταστησουν με καινουργιο.

Το χειριστηριο μιλαμε παντα, ετσι; Doa να αλλαχτει ολοκληρη η κονσολα για ενα χειριστηριο που εχει δυο πλαστικα κακοφτιαγμενα, μου φαινεται τραβηγμενο.Δευτερα μιλαω με microsoft και μετα παω public προετοιμασμενος.Θα τους πιεσω να μου δωσουν καινουριο αμεσα στην microsoft μεσω του public.Δεν ειναι δυνατον να τρεχουν συνδρομες και να κανουν να μου το στειλουν 3 εβδομαδες.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Το game sharing μεταξύ δύο κονσολών και λογαριασμών δουλεύει;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Είναι εύκολο;

Ναι δουλεύει, εύκολο είναι.

Έμπιστο άτομο να είναι μόνο...

Δημοσ.

Παιδια καλημερα. Τον αλλο μηνα εχω σκοπο να παρω το bundle xbox one x με forza horizon 4 + fm7. Δεν εχω ξαναπαρει κονσολα xbox και εχω καποιες αποριες. Εχω το ps4 πολλα χρονια και ξερω πως με το ps plus εχεις multiplayer, καποια δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα και προσφορες να αγορασεις. Στοxbox τι παιζει; Το αντιστοιχο ειναι το xbox live; Επισης το game pass τι ειναι;;; Και γενικα τι τιμες παιζουν σε αυτες τις υπηρεσιες; Γιατι στο ps4 εδινες ενα 50αρι και ξεμπερδευες για ενα χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε

Παιδια καλημερα. Τον αλλο μηνα εχω σκοπο να παρω το bundle xbox one x με forza horizon 4 + fm7. Δεν εχω ξαναπαρει κονσολα xbox και εχω καποιες αποριες. Εχω το ps4 πολλα χρονια και ξερω πως με το ps plus εχεις multiplayer, καποια δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα και προσφορες να αγορασεις. Στοxbox τι παιζει; Το αντιστοιχο ειναι το xbox live; Επισης το game pass τι ειναι;;; Και γενικα τι τιμες παιζουν σε αυτες τις υπηρεσιες; Γιατι στο ps4 εδινες ενα 50αρι και ξεμπερδευες για ενα χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

το αντίστοιχο του PS+ είναι το ΧΒΟΧ Live όπου σου δίνει και αυτό free games μαζί με την δυνατότητα online gaming...η τιμή του είναι 33-35 ευρώ για έναν χρόνο από κλειδάδικα

το game pass είναι μια υπηρεσία όπου με 9,99 τον μήνα, παίζεις απεριόριστα games από ένα library 100+ τίτλων, συμπεριλαμβανομένων και exclusive τίτλων διαθέσιμων από day one...πχ το Forza Horizon 4 που αναφέρεις, αν έχεις το game pass μπορείς να το παίξεις free με το που κυκλοφορήσει, οπότε μπορείς να ψάξεις κάποιο άλλο bundle

Επεξ/σία από ultralisk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultralisk είπε

το αντίστοιχο του PS+ είναι το ΧΒΟΧ Live όπου σου δίνει και αυτό free games μαζί με την δυνατότητα online gaming...η τιμή του είναι 33-35 ευρώ για έναν χρόνο από κλειδάδικα

το game pass είναι μια υπηρεσία όπου με 9,99 τον μήνα, παίζεις απεριόριστα games από ένα library 100+ τίτλων, συμπεριλαμβανομένων και exclusive τίτλων διαθέσιμων από day one...πχ το Forza Horizon 4 που αναφέρεις, αν έχεις το game pass μπορείς να το παίξεις free με το που κυκλοφορήσει, οπότε μπορείς να ψάξεις κάποιο άλλο bundle

Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. Τωρα κατατοπιστικα καπως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 8/9/2018 στις 9:04 ΜΜ, postfire είπε

ξερει ο κ τερρορ να τον ακουσεις

Τελος καλο ολα καλα.Επικοινωνησα με Microsoft το πρωι και μου ειπαν οτι αφου ειναι στο Doa η κονσολα να ζητησω αντικατασταση απο το καταστημα, γιατι αλλιως πρεπει να σταλθει στα εργοστασια σερβις στην Τσεχια και θα παρει μερες.Πηγα λοιπον στα Public το πρωι τους ζητησα αντικατασταση και οτι εχω ηδη μιλησει με Microsoft.Εκανε ενα τηλεφωνημα καπου ο υπευθυνος του σερβις, οτι ενας πελατης μιλησε με Microsoft και θελει αντικατασταση και αμεσως σε 5 λεπτα εφυγα απο το καταστημα με καινουριο χειριστηριο.Ανοιξαν ενα καινουριο κουτι, εβαλαν το παλιο μεσα και μου εδωσαν το καινουριο.Τωρα τι θα γινει με το παλιο που μπηκε στο κουτι του καινουριου,αγνωστο.

3 ώρες πριν, ultralisk είπε

Σχετικα με τα κλειδαδικα.Ειναι δοκιμασμενα?Η μετα απο μερικους μηνες αν κανουν ελεγχο και δουν οτι ειμαστε σε αλλο region μας κλειδωνουν απεξω.Αξιζει το ρισκο για 10-15 ευρω διαφορα?

Επεξ/σία από James.
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, James. είπε

Σχετικα με τα κλειδαδικα.Ειναι δοκιμασμενα?Η μετα απο μερικους μηνες αν κανουν ελεγχο και δουν οτι ειμαστε σε αλλο region μας κλειδωνουν απεξω.Αξιζει το ρισκο για 10-15 ευρω διαφορα?

προσωπικά παίρνω από το press-start.com

όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα με region

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ultralisk είπε

προσωπικά παίρνω από το press-start.com

όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα με region

cdkeys.com και instantgaming στο οποιο πληρωνεις και με paysafe.

απο cdkeys εχω αγορασει απειρες φορες,αξιοπιστια 100%

Δημοσ.
11 hours ago, mikele13- said:

Ναι δουλεύει, εύκολο είναι.

Έμπιστο άτομο να είναι μόνο...

Έμπιστο άτομο υπάρχει... Τι κερδίζουμε? 

Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...