rudigarcia222 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 απο οτι θυμαμαι ουτε στο ff15 ειχαν δειξει ιδιαιτερο gameplay ουτε στο επος god of war,προσωπικα περιμενω ενα solid 8.8/10 βαρια βαρια 9 οχι το next best thing που προσδοκουν.(ενστικτο...)
snake_plissken2112 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Eπιασε τοπο το «κραξιμο», διαβασαν λιγο ινσομνια κ εστρωσαν :p
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Fulgore είπε Αντε επιτελους ,καιρος ηταν .Εχω πολυ μεγαλες προσδοκιες για αυτο το τιτλο ελπιζω να μην διαψευστω . Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Fotis13
dekulinkgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Eκει στην sucker punch λογικα δεν εχουν παιξει sekiro για να δουν πως πρεπει να ειναι το combat σε τετοιου ειδος παιχνιδια μου φαινεται.Πολυ αργο μου φανηκε και βαρυ. Το μονο που πραγματικα με εντυπωσιασε ηταν το Cinema mode.Οντως θυμισε ταινια.Αλλα προτιμω να παιξω παιχνιδι και οχι να δω ταινια. Βασικα το κακο που εχουν ολα σχεδον τα exclusives του ps για μενα ειναι οτι μοιαζουν ολα σχεδον μεταξυ τους και κυριως οτι ειναι σαν ταινιες.Εye candy δεν λεω αλλα απο αποψη gameplay μου ειναι σχεδον ολα βαρετα. 2 1 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Βασικα το κακο που εχουν ολα σχεδον τα exclusives του ps για μενα ειναι οτι μοιαζουν ολα σχεδον μεταξυ τους και κυριως οτι ειναι σαν ταινιες.Εye candy δεν λεω αλλα απο αποψη gameplay μου ειναι σχεδον ολα βαρετα. ε ναι σωστα, τι να κλασει το bloodborne και το horizon μπροστα στα exclusives των αλλων εταιρειων Τα γραφικα δεν υπαρχουν, εμενα με πορωσε και παω για αγορα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Βασικα το κακο που εχουν ολα σχεδον τα exclusives του ps για μενα ειναι οτι μοιαζουν ολα σχεδον μεταξυ τους και κυριως οτι ειναι σαν ταινιες.Εye candy δεν λεω αλλα απο αποψη gameplay μου ειναι σχεδον ολα βαρετα. Οντως. Χειριζεσαι σε ολα συνηθως εναν ηρωα πανω σε καποιο εδαφος. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να δοθεί κατευθείαν το βίντεο. Η ποιότητα του stream ήταν απαράδεκτη εν έτη 2020. Ξαναδείτε όσοι το είδατε live τώρα που ανέβηκε και σε 4K. Είναι χάρμα οφθαλμών. Έχει κάποια πολύ ωραία και ιδιαίτερα στοιχεία. Με φοβίζει το γεγονός ότι φαίνεται να πάσχει λίγο στο κομμάτι του open world. Κατέκτησε το καράβι, το camp, βρες το Shrine για upgrade κλπ. Ότι βλέπουμε συνεχώς στα open world παιχνίδια τη τελευταία δεκαετία. Το combat δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί, αλλά φαίνεται να προσπαθούν να δώσουν ένα πολυ κινηματογραφικό look, πολύ κοντά σε ταινίες Samurai. Γενικώς looks promising, αλλά κρατάω το πήχη σε λογικά πλαίσια για να μην απογοητευτώ. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από naruto14 1
optimus prime Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, naruto14 είπε Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να δοθεί κατευθείαν το βίντεο. Η ποιότητα του stream ήταν απαράδεκτη εν έτη 2020 Συμφωνω,δλδ το κανεις που το κανεις...κανε το ΣΩΣΤΑ.. 2
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, naruto14 είπε Γενικώς looks promising, αλλά κρατάω το πήχη σε λογικά πλαίσια για να μην απογοητευτώ. Συμφωνω εντελως με οτι γραφεις, αλλα προσωπικα με ιντριγκαρε το γεγονος οτι ειναι το πρωτο down to earth samurai game στο ps4, μετα τα Νioh και Sekiro αυτο ειναι διαφορετικο και φερνει και στο AC που μονο θετικο το βλεπω Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από najinblue3 2
DJTaurus Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μια στυλιζαρισμένη μετριότητα αυτό που είδα. Τεχνικά δείχνει σκάλες κάτω από HZD/GOD OF WAR/LOU2. Κρίμα γιατί το theme ήταν πιο ενδιαφέρον για τα γούστα μου από τα υπόλοιπα Sony exclusive. Το shadow of war είχε πιο πολύπλοκο gameplay/tropes... δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν τόσο ξύλινο ενώ στα trailer δείχνανε μάχες φάση sekiro/bushido blade. Που είναι το LOD/Anisotropy οέο; Meme. Press F to pay Respect QTE assassinations μέχρι και QTE διάδραση. Ήμαρτον. Textures launch τίτλου PS4. Εφέ φωτιάς (13.18) 1st party τίτλου. Είναι πολλά τα χρόνια εξέλιξης και μόνο αυτοί ξέρουν τι έκαναν. Τα dynasty warrior έχουν καλύτερα γραφικά. Δείτε τα λουλούδια στο 13.40 και τσεκάρετε τη γενικότερη λεπτομέρεια που δεν είχαν οι βραχώδεις περιοχές. 2 1 1
optimus prime Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, DJTaurus είπε QTE assassinations μέχρι και QTE διάδραση. Ήμαρτον. Νμζ εισαι υπερβολικος. Και το batman arkham knight το ιδιο συστημα ειχε και ηταν και γαμω τις φασεις.. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από optimus prime
costacurta Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μου θυμίζει Zelda breath of the arkham assassin red dead fallen order 3.(το 3 από το witcher 3) Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από costacurta
dekulinkgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε ε ναι σωστα, τι να κλασει το bloodborne και το horizon μπροστα στα exclusives των αλλων εταιρειων Τα γραφικα δεν υπαρχουν, εμενα με πορωσε και παω για αγορα Για αυτο ειπα σχεδον.Προσωπικα μιας και το ανεφερες για μενα το bloodborne ειναι με διαφορα ο καλυτερος τιτλος του ps4 και ο λογος που πηρα την κονσολα.Επισης τον θεωρω μαζι με το zelda τα καλυτερα της γενιας. Το horizon ενω μου φαινεται ενδιαφερον εκανα το λαθος να προσπαθησω να το παιξω μετα απο 350 ωρες zelda.Εεε δεν μπορουσα...Ολο λεω να του δωσω μια ευκαιρια παλι αλλα ακομα. Αλλο exclusive που απολαυσα ηταν το spiderman που ηταν σκετη απολαυση πραγματικα να χειριζεσαι τον spidey(insomniac εγγυηση). Τωρα για τα αλλα exclusives που ελεγα ειναι σχεδον ολα τα ιδια για μενα,uncharted-gow-the last of us(τα κυριοτερα θεωρουνται αυτα) δεν μπορω να δω καποια τεραστια διαφορα στο gameplay μεταξυ τους. Και προσεξε αναφερομαι στο gameplay γιατι για μενα αυτο ειναι το αλφα και το ωμεγα οταν παιζω ενα παιχνιδι.Αν ενα παιχνιδι το βαριεμαι απο αποψη gameplay τι να το κανω αν εχει γαματη ιστορια-χαρακτηρες και γραφικα.Αδιαφορα τελειως. Και δυστηχως το ιδιο βλεπω και στo ghost of tushima οπου ειναι τερμα generic και βαρετο gameplay για τα γουστα μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα