Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπομονή 3 μέρες. Μέχρι το Σάββατο θα έχουν συμμορφωθεί όλες οι τράπεζες καθώς είναι υποχρεωμένες από Ε.Ε. να ενεργοποιήσουν το έξτρα βημα ασφάλειας.

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη, αλλά όταν κάνετε αίτημα για top up μέσω Πειραιώς, δεν σας παραπέμπει στο σύστημα 3ds (όπως η ΕΤΕ), προκειμένου να συμπληρώσετε τον κωδικό (sms) που σας που σας αποστέλλει στο κινητό σας τηλέφωνο; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
2 hours ago, MauroPaltoudias said:

Συγγνώμη, αλλά όταν κάνετε αίτημα για top up μέσω Πειραιώς, δεν σας παραπέμπει στο σύστημα 3ds (όπως η ΕΤΕ), προκειμένου να συμπληρώσετε τον κωδικό (sms) που σας που σας αποστέλλει στο κινητό σας τηλέφωνο; 

Εάν έχεις smartphone γίνεται μέσω εφαρμογής 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Στην Alpha Bank με παραπέμπει στο 3ds κάθε φορά, σε ΕΤΕ όταν κάνω topup στην δικιά μου revolut με την δικιά μου κάρτα, γίνεται κατευθείαν, οταν προσπαθώ να κανω topup στην revolut τρίτου με την δικια μου κάρτα τότε παραπέμπει στο 3ds.

Δημοσ.

Με χρεωστικη εθνικης εχει κανει κανεις top up??εχω να βαλω λεφτα κατι μηνες αλλα λογω ταξιδιου σε 2 μηνες θα ξαναχρειαστει φορτισμα,μπας και γλυτωσουμε την προμηθεια μεσω εμβασματος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, maroulini91 είπε

Με χρεωστικη εθνικης εχει κανει κανεις top up??εχω να βαλω λεφτα κατι μηνες αλλα λογω ταξιδιου σε 2 μηνες θα ξαναχρειαστει φορτισμα,μπας και γλυτωσουμε την προμηθεια μεσω εμβασματος

Ναι γίνεται κανονικά 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Στην Alpha Bank με παραπέμπει στο 3ds κάθε φορά, σε ΕΤΕ όταν κάνω topup στην δικιά μου revolut με την δικιά μου κάρτα, γίνεται κατευθείαν, οταν προσπαθώ να κανω topup στην revolut τρίτου με την δικια μου κάρτα τότε παραπέμπει στο 3ds.

Κανεις top-up με την δικη σου καρτα σε λογαριασμό τριτου;Απαγορευεται!Εκτος αν το κανεις μεσω Payment Link.

Δημοσ.

Παίδες παρελήφθη η κάρτα της κοπελιάς που σκοπεύω να χρησιμοποιώ στο εξωτερικό. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση? Λέω σήμερα να τη δώσω σε κάποιο καφέ ή κατάστημα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Κανεις top-up με την δικη σου καρτα σε λογαριασμό τριτου;Απαγορευεται!Εκτος αν το κανεις μεσω Payment Link.

Ναι κανονικά την προσθέτει στην λίστα αλλά όταν παω να κανω top up μου βγάζει το 3ds και πρέπει να περάσω τον κωδικό που στέλνει στο κινητο.
Αφου τον περάσω γινεται το top up κανονικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Ναι κανονικά την προσθέτει στην λίστα αλλά όταν παω να κανω top up μου βγάζει το 3ds και πρέπει να περάσω τον κωδικό που στέλνει στο κινητο.
Αφου τον περάσω γινεται το top up κανονικά.

Ναι.Το προβλημα ειναι οτι δεν επιτρέπετε απο τους ορους της Revolut top-up μεσω καρτας τριτου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, barman_ είπε

Παίδες παρελήφθη η κάρτα της κοπελιάς που σκοπεύω να χρησιμοποιώ στο εξωτερικό. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση? Λέω σήμερα να τη δώσω σε κάποιο καφέ ή κατάστημα 

Θελει μια συναλλαγη με πιν για να ενεργοποιηθουν οι ανεπαφες...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Ναι.Το προβλημα ειναι οτι δεν επιτρέπετε απο τους ορους της Revolut top-up μεσω καρτας τριτου.

Α μάλιστα, αυτο μου είχε διαφύγει...

Δημοσ.
4 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Θελει μια συναλλαγη με πιν για να ενεργοποιηθουν οι ανεπαφες...

Χρεώνει κάτι? Αν γνωρίζεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...