asdfnikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, filippossks είπε Ξέρει κανείς αν κρατάει κάποια προμήθεια η εθνική όταν πας να στείλεις λεφτά από revolut προς εθνική? 3 η 4 ευρώ για εμβάσματα πάνω απο 15 ευρώ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Delas.46 είπε Προφανώς αν κάνει κανείς κάτι τέτοιο θα τον πιάσουν, μπορεί όχι με την πρώτη, αλλά θα τον καταλάβουν. Για να γίνει μια συναλλαγή περνάει από αρκετά συστήματα (Eurobank, Revolut, Mastercard Visa, κατάλαβες τι εννοώ). Θεωρώ ότι είναι παιχνιδάκι για αυτούς κάτι τέτοιο. Ποιο είναι το παράνομο; 1
Greektrooper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ποιο είναι το παράνομο; Δεν ξέρω αν είναι παράνομο με την νομική έννοια αλλά "παράνομο" με την έννοια ότι τα τραπεζικά ιδρύματα χάνουν χρήματα εμμέσως......προ capital η ανάληψη χρημάτων από πιστωτική είχε σχεδόν ληστρικό επιτόκιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει αρθεί πλέον αυτός ο περιορισμός και μπορείς να σηκώσεις κανονικά cash από πιστωτική. Αν μπορείς και το επιτόκιο παραμένει απαγορευτικο, τότε καταλαβαίνουμε πως βρήκαμε μια τρύπα του συστήματος και ο καθένας μπορεί να την εκμεταλλευτεί όσο θέλει.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Δεν ξέρω αν είναι παράνομο με την νομική έννοια αλλά "παράνομο" με την έννοια ότι τα τραπεζικά ιδρύματα χάνουν χρήματα εμμέσως......προ capital η ανάληψη χρημάτων από πιστωτική είχε σχεδόν ληστρικό επιτόκιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει αρθεί πλέον αυτός ο περιορισμός και μπορείς να σηκώσεις κανονικά cash από πιστωτική. Αν μπορείς και το επιτόκιο παραμένει απαγορευτικο, τότε καταλαβαίνουμε πως βρήκαμε μια τρύπα του συστήματος και ο καθένας μπορεί να την εκμεταλλευτεί όσο θέλει. Δεν υπαρχουν πλεον cc, οποτε δεν υπαρχει και παρανομία, αλλα και με το cc δεν ηταν παράνομο τιποτα απο αυτα που αναφερεις, οποτε δεν υπάρχει θεμα
asdfnikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Δεν ξέρω αν είναι παράνομο με την νομική έννοια αλλά "παράνομο" με την έννοια ότι τα τραπεζικά ιδρύματα χάνουν χρήματα εμμέσως......προ capital η ανάληψη χρημάτων από πιστωτική είχε σχεδόν ληστρικό επιτόκιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει αρθεί πλέον αυτός ο περιορισμός και μπορείς να σηκώσεις κανονικά cash από πιστωτική. Αν μπορείς και το επιτόκιο παραμένει απαγορευτικο, τότε καταλαβαίνουμε πως βρήκαμε μια τρύπα του συστήματος και ο καθένας μπορεί να την εκμεταλλευτεί όσο θέλει. Η σύμβαση της κάρτας αναφερει οτι το επιτόκιο αναληψης μετρητών ισχύει μόνο στην περίπτωση της ανάληψης απευθείας μέσω της Καρτας απο ΑΤΜ.Δεν θα δώσει λογαριασμό η revolut στην Καθε Πειραιως τι εκανες τα χρήματα που εβαλες μέσω της πιστωτικής.Δεν τους πέφτει λόγος.Αυτοί πήραν την προμήθεια τους. 1
Greektrooper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπαρχουν πλεον cc, οποτε δεν υπαρχει και παρανομία, αλλα και με το cc δεν ηταν παράνομο τιποτα απο αυτα που αναφερεις, οποτε δεν υπάρχει θεμα Το παράνομο ήταν ειρωνικό γι'αυτό και τα εισαγωγικά. Αν λοιπόν όντως έχει επιτραπεί η ανάληψη μετρητών αλλά οι τράπεζες διαπιστώσουν κινητικότητα χρημάτων μέσω αυτού του τρόπου (πιστωτική ---> top up Revo ---> ανάληψη ΑΤΜ) ουσιαστικά ενώ δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο σε αυτό, χάνουν ξεκάθαρα χρήματα. Και πολλά. Εμάς δεν μας αφορά αυτό, βασικά χεστηκαμε για το κέρδος τους, απλώς το αναφέρω. 8 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δεν θα δώσει λογαριασμό η revolut στην Καθε Πειραιως τι εκανες τα χρήματα που εβαλες μέσω της πιστωτικής.Δεν τους πέφτει λόγος.Αυτοί πήραν την προμήθεια τους. Μαζί σου, συμφωνώ μόνο που η προμήθεια που πήρε για την μεταφορά είναι κατά πολύ μικρότερη του να έκανε κάποιος ανάληψη τα χρήματα από δικό τους ΑΤΜ. Εγώ απλά αυτό που ρωτάω είναι όταν οι τράπεζες πάρουν χαμπάρι (γιατί θα το πάρουν, μιλάμε για απώλεια καθαρού κέρδους) το γεγονός, αν πιστεύετε πως έχουν την δύναμη ή το τρόπο ή ξέρω γω τι άλλο να το αποτρέψουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εδω μπαινουν ξενα pos που βγαζουν τα χρηματα κατευθειαν εξω απο τις ελληνικες τραπεζες και τους παιρνουν και τις προμηθειες απο τις συναλλαγες και εσεις ασχολειστε με τα φραγκοδιφραγκα και τις αναληψεις. ελευθερη διακινηση χρηματων - τα καπιταλ κοντρολς τελειωσαν και μαζι με αυτα η προστασια για τις τραπεζες. οποιος εχει τις καλυτερες υπηρεσιες και τα καλυτερα προιοντα θα κερδισει και φυσικα σιγουρα κερδισμενοι ειναι οι καταναλωτες και οι επιχειρηματιες Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γιατί ασχολούμαστε με κάτι που δεν μας νοιάζει; Εκτός αν και έχουμε τραπεζίτες στο φόρουμ.
LASERPEWPEW Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Από σκριλλ και νετελλερ κάρτες μπορώ να μεταφέρω χρήματα στη Revolut ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα?
loyros13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 10:08 ΠΜ, Thanasis159 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει top up από πιστωτική; Δλδ, πως θα την βλέπει την συναλλαγή; Ως απλά πληρωμή με κάρτα; Θεωρώ πως αν γίνεται, υπάρχει τρελό κενό στο σύστημα. Δλδ, κάνεις top up από την πιστωτική σου, πας και τα κάνεις ανάληψη και στην ουσία παίρνεις άτοκο δάνειο εφόσον τα εξοφλήσεις στην πιστωτική πριν την λήξη του statement στα οποία θα περιλαμβάνονται. Άσε που θα έχεις και reward points δυνητικά, ανάλογα τον τύπο της κάρτας. Ούτως ή άλλως αν κάνεις ανάληψη από την πιστωτική σου αυτό γίνεται... και πληρώσεις πριν την εκκαθάριση του μήνα εννοείται. 2
asdfnikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 58 λεπτά πριν, loyros13 είπε Ούτως ή άλλως αν κάνεις ανάληψη από την πιστωτική σου αυτό γίνεται... και πληρώσεις πριν την εκκαθάριση του μήνα εννοείται. Χρεώνεσαι το επιτόκιο ανάληψης μετρητών και ισχύει από την ημέρα της αναληψης..Όχι από την λήξη η έκδοση του λογαριασμού. 2 1
DimitrisM. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Παρηγγειλα τη φυσικη καρτα να μου τη στειλουν ταχυδρομικως. Βλεπω ομως πως εχει αλλο αριθμο απο τη virtual που αρχικα ειχα βγαλει. Ο λογαριασμος παραμενει ενας με δυο διαφορετικες καρτες? Πως μπορω να εχω μια καρτα virtual και φυσικη με ιδιο αριθμο? Διαγραφοντας την πρωτη virtual? Ευχαριστω εκ των προτερων 1
turbat0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DimitrisM. είπε Ο λογαριασμος παραμενει ενας με δυο διαφορετικες καρτες? Ναι 2 λεπτά πριν, DimitrisM. είπε Πως μπορω να εχω μια καρτα virtual και φυσικη με ιδιο αριθμο? Δεν γίνεται.
DimitrisM. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ενα τελευταιο, τα χρηματα μενουν στο λογαριασμο? Δηλαδη, ειτε πληρωσω με τη virtual, ειτε με τη φυσικη ειναι το ιδιο?
turbat0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, DimitrisM. είπε Ενα τελευταιο, τα χρηματα μενουν στο λογαριασμο? Δηλαδη, ειτε πληρωσω με τη virtual, ειτε με τη φυσικη ειναι το ιδιο? Ναι, οι κάρτες βλέπουν ένα λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα