Hapatingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 38 minutes ago, greekboy said: Επειδή το σκέφτομαι και εγώ και δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει, μπορεί να μας πει κάποιος συνοπτικά πως δουλεύει? Πχ χτυπά ξύλο σ Ε περίπτωση ατυχήματος Στο metal που υπάρχει η ασφάλεια και υποθέτω είναι η ίδια χρειάζεται να έχεις ασφάλεια στην χώρα σου για να θεωρείται σε ισχύει η ασφάλεια της revolut. Εάν γίνει κάτι στη χώρα που θα είσαι τότε πληρώνεις 60-70 λίρες Αγγλίας για το συμβάν και τα υπόλοιπα η ασφάλεια της revolut.
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να κάνω TAPUP στην REVOLUT από την DIPPOCKET (virtual card) 10€ Και μου βγάζει μήνυμα dipocket Ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε Μπλοκαρισμένος ,και Και μου βγάζει ότι η συναλλαγή ήταν 1€ . Μπορεί να βοηθήσει κανείς αν Ξέρει τι κάνω λάθος Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Alekos1304
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Προσπαθώ να κάνω TAPUP στην REVOLUT από την DIPPOCKET (virtual card) 10€ Και μου βγάζει μήνυμα dipocket Ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε Μπλοκαρισμένος ,και Και μου βγάζει ότι η συναλλαγή ήταν 1€ . Μπορεί να βοηθήσει κανείς αν Ξέρει τι κάνω λάθος Η DiPocket δεν επιτρέπει συναλλαγές μέσω κάρτας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια γιαυτό και σε απορρίπτει την συναλλαγή.
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή μόνο μεταφορά τραπεζική με IBAN στην Revolut?
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Alekos1304 είπε Δηλαδή μόνο μεταφορά τραπεζική με IBAN στην Revolut? Ακριβώς
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Και πόσο χρόνο θα πάρει αυτή μεταφορά μέσω IBAN; Γιατί τώρα τα έστειλα και πέρα σε κανα πεντάλεπτο. Μάλλον θα χρειαστεί 1-2 εργάσιμες?
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Και πόσο χρόνο θα πάρει αυτή μεταφορά μέσω IBAN; Γιατί τώρα τα έστειλα και πέρα σε κανα πεντάλεπτο. Μάλλον θα χρειαστεί 1-2 εργάσιμες? Γιατι δεν προσθέτεις με άλλη κάρτα αν τα θες άμεσα;
Hapatingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Είχε ειπωθεί ότι top up σε dipocket μετράει στο αφορολόγητο. Αυτό ισχύει μέχρι και πριν ένα μήνα, τώρα δεν μετράει πλέον!
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Να καταλάβω, τώρα δηλαδή δεν μετράει στο αφορολόγητο dipocket Με Αποστόλη στο IBAN;
spartak1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Να καταλάβω, τώρα δηλαδή δεν μετράει στο αφορολόγητο dipocket Με Αποστόλη στο IBAN; Στο αφορολόγητο μετρούσε αν έκανες μεταφορά χρημάτων στην dipocket από ελληνική κάρτα. Οχι με μεταφορά στο Iban
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Εγώ προσπαθώ και να κάνω το αφορολόγητο κάνοντας μεταφορά από την ελληνική τράπεζα στηνdipocket Μετά μεταφέροντας αυτά τα λεφτάΣτη Revolut . Το ερώτημα μου είναι Μεταφέροντας μαυτό το τρόπο τα χρήματα στην Revolut- Αν Γίνονται αφορολόγητα;
Hapatingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, Alekos1304 said: Εγώ προσπαθώ και να κάνω το αφορολόγητο κάνοντας μεταφορά από την ελληνική τράπεζα στηνdipocket Μετά μεταφέροντας αυτά τα λεφτάΣτη Revolut . Το ερώτημα μου είναι Μεταφέροντας μαυτό το τρόπο τα χρήματα στην Revolut- Αν Γίνονται αφορολόγητα; Το αφορολόγητο έχει να κάνει με ελληνικές τράπεζες και συναλλαγές που πραγματοποιούνται απο ελληνικές κάρτες. Οι κωδικοί της dipocket. Ο παλιός μετρούσε στο αφορολόγητο, ο καινούργιος όχι. Spoiler
Alekos1304 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Συγνώμη αλλά με απλά λόγια μπορείς να μου εξηγήσεις για να καταλάβω. Εγώ θέλω να γίνει αφορολόγητο μεταφέροντας τα λεφτά στην Ρεβό , Επειδή κάνοντας tapup κατευθείαν από την Revolut δεν μετράει αφορολόγητο , Αλλά αν κάνω Tapup στη Dipocket Από ελληνική τράπεζα και μετά θα Μεταφέρω από Dipocket στο IBAN της Revolut , Τα λεφτά που έφυγαν από την αρχή από την ελληνική τράπεζα θα μετράνε αφορολόγητο ναι ή όχι ; Συγνώμη αν μου εξηγήσεις και δεν το Κατάλαβα.
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Συγνώμη αλλά με απλά λόγια μπορείς να μου εξηγήσεις για να καταλάβω. Εγώ θέλω να γίνει αφορολόγητο μεταφέροντας τα λεφτά στην Ρεβό , Επειδή κάνοντας tapup κατευθείαν από την Revolut δεν μετράει αφορολόγητο , Αλλά αν κάνω Tapup στη Dipocket Από ελληνική τράπεζα και μετά θα Μεταφέρω από Dipocket στο IBAN της Revolut , Τα λεφτά που έφυγαν από την αρχή από την ελληνική τράπεζα θα μετράνε αφορολόγητο ναι ή όχι ; Συγνώμη αν μου εξηγήσεις και δεν το Κατάλαβα. Οι συναλλαγές στο αφορολόγητο μπαίνουν ανάλογα με τον κωδικό εμπόρου που έχει δηλωθεί. Παλιά ο κωδικός εμπόρου της DiPocket ήταν μέσα στον κατάλογο εμπόρων που ισχύει το αφορολόγητο. Πλέον άλλαξε (Όπως και έπρεπε να αλλάξει) και ο κωδικός εμπόρου δεν είναι μέσα στους κωδικούς για το αφορολόγητο όποτε δεν ισχύει πλέον το παραθυράκι.Δεν θα μετράνε πλέον στο αφορολόγητο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Συγνώμη αλλά με απλά λόγια μπορείς να μου εξηγήσεις για να καταλάβω. Εγώ θέλω να γίνει αφορολόγητο μεταφέροντας τα λεφτά στην Ρεβό , Επειδή κάνοντας tapup κατευθείαν από την Revolut δεν μετράει αφορολόγητο , Αλλά αν κάνω Tapup στη Dipocket Από ελληνική τράπεζα και μετά θα Μεταφέρω από Dipocket στο IBAN της Revolut , Τα λεφτά που έφυγαν από την αρχή από την ελληνική τράπεζα θα μετράνε αφορολόγητο ναι ή όχι ; Συγνώμη αν μου εξηγήσεις και δεν το Κατάλαβα. ΤopUp είναι. Γιατί κάνεις όλο αυτό το γαϊτανάκι; Χρησιμοποιησε τα απο την Ελληνική τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα