Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, koularasss είπε

Αν μου στειλουν χρηματα απο πειραιως υπαρχει καποια χρεωση;

Να σου στειλουν χρηματα ποιοι ;

να σου στειλουν χρηματα πού ;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, RVgtr είπε

1 ευρω

1 € ειναι η χρεωση γι αυτον που θα τα στειλει. Στον λογαρασμό Revolut που θα τα δεχτει δεν υπαρχει χρεωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2020 στις 5:28 ΜΜ, Hapatingo είπε

Από ότι φαίνεται όλοι οι πελάτες εκτός Αγγλίας θα μεταφερθούν στην Λιθουανία αλλάζοντας και το iban του λογαριασμού. 

Συμφωνα με αυτο το κειμενο, πως θα παρεχουν κρυπτονομισματα αφου θα εχουμε μεταφερθει ολοι οι non-uk customers στην european company? Χανω κατι;

What happens to my cryptocurrency?

Cryptocurrency services are not offered by our European company. However, you will still be able to use our cryptocurrency services through our UK company.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Καλησπερα, λιγες ερωτησεις. Πρωτον εχει ζητηθει σε κανεναν απο εδω μεσα proof of funds απο τη revolut ; Εχω ακουσει οτι συμβαινει αλλα θελω να δω αν το χουνε παραξυλωσει. Εκει μπορει να μου μπουν χρηματα φιλων απο ταξιδια κλπ, ελπιζω να μη γινει κανα αστειο. Δευτερον οσον αφορα το top up limit σε τι περιπου επιπεδα βρισκεται ; Ανεβαινει με πολλες μικρες καταθεσεις ή με συχνη χρηση της φυσικης καρτας και ποσο ; Με e-banking οταν βαζω τα στοιχεια για μεταφορα η alpha μου λεει προβλεπομενη προμηθεια 10€ ανεξαρτητως του ποσου που θα επιλεξω. Προφανως και δεν εχει νοημα τετοιο γεμισμα. Τελος το request money link σας ενεργοποιηθηκε οταν κανατε την πρωτη αγορα με physical ;  Ευχαριστω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, dvakal είπε

Με e-banking οταν βαζω τα στοιχεια για μεταφορα η alpha μου λεει προβλεπομενη προμηθεια 10€ ανεξαρτητως του ποσου που θα επιλεξω.

Επέλεξες SHA στα έξοδα;;

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Επέλεξες στα SHA στα έξοδα;;

Ναι, απο την εφαρμογη του κινητου δε με αφηνει να διαλεξω κατι αλλο. Στην αναλυση ποσου λεει εξοδα alpha 10€. Να δοκιμασω απο pc ; 

Δημοσ.

καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν με την δημιουργία του λογαριασμοί revolut δημιουργειται προσωπικός λογαριασμός iban που πρέπει να δηλώσεις στο pothen και αν γίνεται να εγγράφεις στην revolut με ταυτότητα που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, simos_s είπε

γίνεται να εγγράφεις στην revolut με ταυτότητα που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες

99,99% όχι.

48 λεπτά πριν, dvakal είπε

Ναι, απο την εφαρμογη του κινητου δε με αφηνει να διαλεξω κατι αλλο. Στην αναλυση ποσου λεει εξοδα alpha 10€. Να δοκιμασω απο pc ; 

Μόλις τώρα το δοκίμασα σε υπολογιστή, 1 ευρώ είναι τα έξοδα.

Καλύτερα από κάρτα όμως, με μηδέν έξοδα.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dvakal είπε

Δοκίμασε από υπολογιστη

Δημοσ.
Στις 22/4/2019 στις 1:59 ΜΜ, vagstef είπε

Για το google pay το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κατεβάσεις απο το apk mirror και το αφήνεις με τον ελληνικό λογαριασμό της google. Βέβαια αν φτιάξει και 2ο payment προφίλ στο pay.google.com (πχ βρετανική διεύθυνση) και κανεις εναλλαγή λογαριασμού θα μπορείς να το βρεις να το κατεβάσεις.

Για τη revolut τώρα τσέκαρε την κάρτα σου εδώ https://binlist.net/ Αν είναι mastercard και χώρας UK το πιο πιθανό είναι να περάσει. Αν δεν είναι τότε πας στο revolut app αλλάζεις τη διεύθυνση προσωρινά σε μια βρετανική φίλου ή fake και πας και δημιουργείς virtual card. Αυτή θα δημιουργηθεί με UK αριθμό και το πιο πιθανό είναι να περάσει στο google pay. Μετά κάνεις κανονικά αγορές σε φυσικά καταστήματα ανέπαφα.

στο site τους λέει πως δεν λειτουργούν οι virtual αλλα λειτουργούν μια χαρα..

Screenshot_20190422-140505_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140435_Google Pay.jpg

Screenshot_20190422-140724_Google Pay.jpg

Σε ενα λογαριασμό google που αρχικά ηταν ελληνικός και μετά νομίζω τον μετακίνησα σε us για να μπει στο family και να μοιραζόμαστε εφαρμογές  πρόσθεσα μια virtual της οποίας ο λογαριασμός άνοιξε με ολλανδική διεύθυνση .

Οταν την βάζω στο gpay την δέχεται αλλά βγάζει μύνημα οτι δεν την δέχεται για ανέπαφες πληρωμές.

Υπάρχει λύση?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ως ασχετος με την καρτα curve πρεπει αρχικα να βαλω την καρτα τραπεζας και στη συνεχεια θα μου στειλουν  την καρτα curve?  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kmav είπε

Καλησπερα παιδες ως ασχετος με την καρτα curve πρεπει αρχικα να βαλω την καρτα τραπεζας και στη συνεχεια θα μου στειλουν  την καρτα curve?  

Είσαι σε λάθος topic εδώ είναι της Revolut.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...