Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, runner69 είπε

κοίτα 3-4 σελίδες πίσω,εχει συζητηθεί. Αλλάζει η προμήθεια για τα κρυπτονομίσματα από 1,5% σε 2,5% από 25/5

Αν είναι μόνο αυτό, προσωπικά δεν με αφορά άρα το αφήνω ως έχει, σε ευχαριστώ!

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, runner69 είπε

Με τη νεα φορολογική δήλωση του 2020 για το φορολογικό έτος 2019 στον κωδικό 029 για περιουσία ή και εισοδήματα(αυτό είναι νέο) στο εξωτερικό, πλέον πρέπει να γράψεις και τη χώρα προέλευσης για να το επιλέξεις. Αρα φαντάζομαι όσον αφορά τη revolut θα πρέπει να επίλεξουμε GB-UNITED KINGDOM; Ή επειδή δεν είναι τράπεζα , δεν τη δηλώνουμε;

Κι εγώ που έχω revo n26 icard τι να δηλώσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τη N26 τη δήλωσα οπωσδήποτε DE-Germany γιατί είναι επίσημη τράπεζα και έχει το ΑΦΜ μου. Το θέμα όμως είναι με τη revolut που δεν είναι τράπεζα και δεν έχει ζητήσει ΑΦΜ προς το παρόν.Εκεί τι να κάνουμε;

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, runner69 είπε

Εγώ τη N26 τη δήλωσα οπωσδήποτε DE-Germany γιατί είναι επίσημη τράπεζα και έχει το ΑΦΜ μου. Το θέμα όμως είναι με τη revolut που δεν είναι τράπεζα και δεν έχει ζητήσει ΑΦΜ προς το παρόν.Εκεί τι να κάνουμε;

Μπορείς να δηλώσεις πολλές χώρες δηλαδή;;

Κοίτα να δεις που γίναμε και διεθνείς κροίσοι.

:P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Πότε τον άνοιξες?

Πριν 2 μήνες περιπου
Μέσα στις ρυθμίσεις εχει την επιλογή να βαλω το αφμ (το οποίο ειναι κενό) αλλά δεν μου λέει καπου ότι ειναι υποχρεωτικό

Δημοσ.

Για εισοδήματα που απέκτησες στο εξωτερικό αν θυμάμαι καλα ειναι ο συγκεκριμένος κωδικος. όχι για τους λογαριασμους που έχεις στο εξωτερικό.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Για εισοδήματα που απέκτησες στο εξωτερικό αν θυμάμαι καλα ειναι ο συγκεκριμένος κωδικος. όχι για τους λογαριασμους που έχεις στο εξωτερικό.

Αλλάζει το πράγμα τότε. Θυμάμαι πέρσι υπήρχε απλά μια επιλογή να δηλώσεις αν έχεις κατάθεση στο εξωτερικό. Επέλεγες "ναι" κι αυτό ήταν όλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αλλάζει το πράγμα τότε. Θυμάμαι πέρσι υπήρχε απλά μια επιλογή να δηλώσεις αν έχεις κατάθεση στο εξωτερικό. Επέλεγες "ναι" κι αυτό ήταν όλο.

Πάντα για καταθέσεις ήταν η περιγραφή στον κωδικό 029 αλλά πλέον άλλαξε και περιλαμβάνει και τα εισοδήματα. Μέχρι περσι ήταν : Έχετε περιουσία (ακίνητα, καταθέσεις κλπ.) στην αλλοδαπή;

Ενώ τώρα έγινε: Έχετε εισοδήματα ή/και περιουσία (ακίνητα, καταθέσεις κλπ.) στην αλλοδαπή;Πατήστε ΕΔΩ

Και μέσα δηλώνεις τις χώρες

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Μιάς όμως δεν είναι κανονικός τραπεζικός λογαριασμός η Revolut Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να γίνει η δήλωση της διότι δεν θα γίνει ανταλλαγή πληροφοριών του ΗΒ με την Ελλάδα για τα e-wallet.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.  Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την κάρτα revolut την οποία έπρεπε να έχω παραλάβει από τις 13 του μήνα και ακόμη περιμένω. Άν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα παρ' όλα αυτά τι με συμβουλεύεται, να περιμένω μερικές μέρες ακόμη ή να ξεκινήσω διαδικασία για έκδοση καινούργιας;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, smpetros είπε

Καλησπέρα σας.  Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την κάρτα revolut την οποία έπρεπε να έχω παραλάβει από τις 13 του μήνα και ακόμη περιμένω. Άν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα παρ' όλα αυτά τι με συμβουλεύεται, να περιμένω μερικές μέρες ακόμη ή να ξεκινήσω διαδικασία για έκδοση καινούργιας;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Να περιμένεις ή να ρωτήσεις το ταχυδρομείο σου. Όλοι έχουν καθυστερήσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Μιάς όμως δεν είναι κανονικός τραπεζικός λογαριασμός η Revolut Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να γίνει η δήλωση της διότι δεν θα γίνει ανταλλαγή πληροφοριών του ΗΒ με την Ελλάδα για τα e-wallet.

αν ειναι επαγγελματικος λογ/μος, βαση Ελληνικης νομοθεσιας πρεπει να δηλωθει

Επεξ/σία από POS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...