Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μόλις μάθεις ενημέρωσέ μας διότι σε όσους άλλους συνέβη, απλά ανέφεραν το συμβάν και μετά... εξαφανίστηκαν.

θα ενημερώσω γιατί έχω και 100€ μέσα.

φαντάζομαι άλλος τρόπος επικοινωνίας δεν υπάρχει ε; Μόνο το chat της εφαρμογής

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μόλις μάθεις ενημέρωσέ μας διότι σε όσους άλλους συνέβη, απλά ανέφεραν το συμβάν και μετά... εξαφανίστηκαν.

Ναι εξαφανιστηκαν γιατί η Revolut τους απάντησε μετά απο μια βδομάδα και είχαν ξεχάσει που έκαναν ποστ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να θυμάσαι που έχεις κάνει post. Πας πάνω στο προφίλ σου και το βλέπεις. Εκτος αν κάνεις 100αδες σε μια εβδομάδα.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
3 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σε μένα που μου είχε συμβεί στο παρελθόν το ανέφερα αναλυτικά και το περιέγραψα. Επί 2-3 μέρες δεν απαντούσαν στο Τσατ,  έχοντας μπλοκάρει το λογαριασμό εντελώς

Δημοσ.

Εμενα είναι ακόμα στη πιστοποίηση ταυτότητας που είχε σκαναρει και περάσει  Μπορώ κάπου να τη σβήσω και να περάσω διαβατήριο μπας και ξεκολλήσει ;; Η ταυτότητα ήταν και στα αγγλικά ανοίγω ticket απο που ;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κανω ταυτοποίηση με την ταυτότητα.

Σε βοήθεια που είχα από κάποιον nick μου ζητάει να του στείλω κάποιο printed id με τα στοιχεία μου προφανώς

Τι ακριβώς πρέπει να του στείλω γνωρίζετε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bells είπε

Δεν μπορώ να κανω ταυτοποίηση με την ταυτότητα.

Σε βοήθεια που είχα από κάποιον nick μου ζητάει να του στείλω κάποιο printed id με τα στοιχεία μου προφανώς

Τι ακριβώς πρέπει να του στείλω γνωρίζετε;

Η ταυτότητα σου είναι χειρόγραφη ; Γραμμένη στο χέρι δηλαδή; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bells είπε

Ναι

Ναι θέλουν την "καινούργιου τύπου" ταυτότητα που είναι εκτυπωμένα τα στοιχεία πάνω γιαυτό σε ζητάνε prited id

Δημοσ.

Μήπως να κάνουμε ένα άλλο thread για θέματα με ταυτοποίηση και ταυτότητες?

Το οποίο θα έχει και κάποια γενικά tips στην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikomania-- είπε

Μήπως να κάνουμε ένα άλλο thread για θέματα με ταυτοποίηση και ταυτότητες?

Το οποίο θα έχει και κάποια γενικά tips στην αρχή.

Φυσικά και πρέπει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Φυσικά και πρέπει

Εάν θέλετε συνεχίζουμε τις συζητήσεις εδώ, αλλιώς εδώ, όπως βολέψει τους περισσότερους.

Επιπλέον ίσως αυτό το θέμα θα ήταν ωραίο να το κρατήσουμε για γενικά θέμα και για ειδικά θέματα όπως ταυτότητες ή επενδύσεις με μετοχές να τα έχουμε αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

εντωμεταξύ ακόμα δεν πήρα απάντηση για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού.

έστειλα πάλι μήνυμα και ήρθε αυτοματοποιημένη απάντηση που εν ολίγοις έλεγε... Ο λογαριασμός σας είναι μπλοκαρισμένος, θα το κοιτάξουμε και έχει ο Θεός.

το ξαναγράφω πάλι για να τα διαβάζουν μερικοί που πιστεύουν ότι όλες αυτές οι ψηφιακές "τράπεζες" είναι το μέλλον.

Ποτέ ξανά ελληνική τράπεζα λέει ο άλλος στο youtube. οκ, χρησιμοποιήστε για βασική "τράπεζα" μια από αυτές και όταν γίνει στραβή.....

δε λέω ότι δε θα τις χρησιμοποιώ (να ναι καλά οι μηδενικές προμήθειες συναλλάγματος) αλλά οι άνθρωποι δεν είναι για κάτι σοβαρό.  Να βάζεις 5-10€ για να αγοράζεις κάτι στο ebay καλοί είναι, αλλά μέχρι εκεί. Ψάξτε στο google πόσες περιπτώσεις μπλοκαρίσματος στα καλά καθούμενα αναφέρονται και κυρίως μετά από πόσες μέρες βγάλαν άκρη. Και μετά ψάξτε πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί σε ελληνικές τράπεζες.

Θα βγει άκρη οκ είναι θέμα χρόνου. Σε 1-2-3 μήνες θα απαντήσουν. Δε θα χάσω τα χρήματα, απλά έχει χαθεί πλέον κάθε εμπιστοσύνη

όχι ότι πάω τις ελληνικές τράπεζες, αλλά σε μερικά πράγματα σε τίθεται θέμα σύγκρισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...