Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostask1 είπε

καλησπέρα

μετά απο αρκετά χρόνια είπα και εγώ να κάνω ενα λογαριασμό..ολα καλά.μονο μια απορία..

πως μπορεί κάποιος άλλος να σου κάνει κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου revo?γίνεται?

τι στοιχεία πρέπει να δώσω ?μόνο αριθμό κάρτας και όνομα?

αν εχει και αυτος revolut αρκει ο αριθμος τηλεφωνου σου (να σε εχεις στις επαφες του). αν δεν εχει revolut και θελεις να σου μεταφερει λεφτα απο την δικη του τραπεζα του δινεις το iban που θα βρεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου μεσα στην εφαρμογη

• Like 2
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Ποτέ δεν δίνουμε αριθμό κάρτας σε κανέναν!

iban εννοώ.αυτό δίνω μόνο?

21 λεπτά πριν, greekboy είπε

αν εχει και αυτος revolut αρκει ο αριθμος τηλεφωνου σου (να σε εχεις στις επαφες του). αν δεν εχει revolut και θελεις να σου μεταφερει λεφτα απο την δικη του τραπεζα του δινεις το iban που θα βρεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου μεσα στην εφαρμογη

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.βλέπω επίσης όχι έχει άλλο αριθμό η φυσική κάρτα και άλλη η εικονική..δεν συνδέονται αυτές μεταξύ τους?

επίσης για να κάνω μια αγορά ας πούμε σε ενα φυσικό κατάστημα ενα προϊόν πως κάνω με την εικονική κάρτα?

Επεξ/σία από kostask1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostask1 είπε

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.βλέπω επίσης όχι έχει άλλο αριθμό η φυσική κάρτα και άλλη η εικονική..δεν συνδέονται αυτές μεταξύ τους?

επίσης για να κάνω μια αγορά ας πούμε σε ενα φυσικό κατάστημα ενα προϊόν πως κάνω με την εικονική κάρτα?

Συνδεονται. Και οι δυο χρησιμοποιουν τα χρηματα που εχεις στον λογαριασμό σου ΙΒΑΝ.

Με την εικονικη καρτα δεν κανεις αγορες σε φυσικα καταστηματα. Μονο σε ηλεκτρονικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostask1 είπε

Φυσικό δεν είναι;Τι να την κάνεις μια εικονική κάρτα που έχει το ίδιο νούμερο με την φυσική;Που εξυπηρετεί;

Δημοσ.

Με αίτημα μέσω συνδέσμου link

Βρίσκεται στο " πληρωμές " 

Βάζεις το ποσό που θέλεις . Δημιουργεί ένα λινκ . Του το μοιράζεις. Μπαίνει . Πληρώνει με την κάρτα του και με ασφάλεια ! 

• Like 2
Δημοσ.

έκανα λογαριασμό στην Revolut περιμένω επιβαίβση αφου έδωσα τα στοιχεία μου.

μπορούνε να μου κάνουνε κατάθεση εκεί τα χρήματα; δλδ σου δίνει κάποιο IBAN?

Η κάρτα η digital παιρνάει στο wallet της Google για ελλάδα; βασικά το gpay λειτουργει ελλάδα; το κατεβαζω απο κάπου;

συγνώμη αν εχουν ξανααπαντηθει αλλα το νημα ειναι τεράστιο για να διαβαζω ένα ένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lostregr123 είπε

έκανα λογαριασμό στην Revolut περιμένω επιβαίβση αφου έδωσα τα στοιχεία μου.

μπορούνε να μου κάνουνε κατάθεση εκεί τα χρήματα; δλδ σου δίνει κάποιο IBAN?

Η κάρτα η digital παιρνάει στο wallet της Google για ελλάδα; βασικά το gpay λειτουργει ελλάδα; το κατεβαζω απο κάπου;

συγνώμη αν εχουν ξανααπαντηθει αλλα το νημα ειναι τεράστιο για να διαβαζω ένα ένα.

1)Ναι, ο λογαριασμός σου έχει κανονικά IBAN.

2)Παλαιότερα, έκανες μια "ψεύτικη" αλλαγή διεύθυνσης, έβαζες μια προσωρινή αγγλική και η κάρτα περνούσε στο GPay, αμέσως μετά την άλλαζες ξανά στην ελληνική χωρίς πρόβλημα. Πλέον από όσο γνωρίζω, δεν επιτρέπεται αυτό το "κόλπο" καθώς ζητάει αποδεικτικό της νέας διεύθυνσης που δηλώνεις, οπότε δεν περνάει.

3)To GPay δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα, μπορείς να το κατεβάσεις σαν apk από κάποιο 3rd party site και να το κάνεις sideload. Βέβαια δεν υποστηρίζεται καμία ελληνική κάρτα (ακόμη) όπως ούτε και η Revolut με ελληνική διεύθυνσή (το τελευταίο με επιφύλαξη, ας επιβεβαιώσει κάποιος). Το GPay προσωπικά το χρησιμοποιώ κανονικά, αλλά μέσω της Curve, υπάρχει σχετικό νήμα παραπάνω.

Επεξ/σία από SkiLopSaRo
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε

2)Παλαιότερα, έκανες μια "ψεύτικη" αλλαγή διεύθυνσης, έβαζες μια προσωρινή αγγλική και η κάρτα περνούσε στο GPay, αμέσως μετά την άλλαζες ξανά στην ελληνική χωρίς πρόβλημα. Πλέον από όσο γνωρίζω, δεν επιτρέπεται αυτό το "κόλπο" καθώς ζητάει αποδεικτικό της νέας διεύθυνσης που δηλώνεις, οπότε δεν περνάει.

3)To GPay δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα, μπορείς να το κατεβάσεις σαν apk από κάποιο 3rd party site και να το κάνεις sideload. Βέβαια δεν υποστηρίζεται καμία ελληνική κάρτα (ακόμη) όπως ούτε και η Revolut με ελληνική διεύθυνσή (το τελευταίο με επιφύλαξη, ας επιβεβαιώσει κάποιος). Το GPay προσωπικά το χρησιμοποιώ κανονικά, αλλά μέσω της Curve, υπάρχει σχετικό νήμα παραπάνω.

ευτηχως εχω έναν αγγλικο λογαριασμο ελπιζω να μου τον αλλαξουν!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SkiLopSaRo είπε

Εγώ μια χαρά έφτιαξα πρόσφατα GPay σε καινούρια Virtual του Revolut, με Αγγλική Διεύθυνση απο generator και μετά το γύρισα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Εγώ μια χαρά έφτιαξα πρόσφατα GPay σε καινούρια Virtual του Revolut, με Αγγλική Διεύθυνση απο generator και μετά το γύρισα.

Την Δευτέρα προσπάθησα να ξαναγυρίσω σε Αγγλική/Γερμανική διευθυνση και δεν με άφηνε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρειάζομαι βοήθεια.

εχω μεταφέρει χρήματα στη reovut

προσπαθώ να πληρώσω μια αγορα στο ebay κάνοντας καταχώρηση την εικονική κάρτα.δεν την δέχεται

προσπαθώ να κανω καταχώρηση την εικονική κάρτα στο paypal.παλυ δεν την δέχεται.

τι κάνω λάθος?

Επεξ/σία από kostask1
Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω κάτι. Θέλω να φορτίσω την Revolut αλλά όχι με έμβασμα όπως παλιά αλλά με κάρτα Ελληνική Mastercard.  Από οτι έχω καταλάβει δεν υπάρχει χρέωση για αυτό σωστά; Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...