alfeios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Να επιβεβαιώσω κάτι. Θέλω να φορτίσω την Revolut αλλά όχι με έμβασμα όπως παλιά αλλά με κάρτα Ελληνική Mastercard. Από οτι έχω καταλάβει δεν υπάρχει χρέωση για αυτό σωστά; Ευχαριστώ πολύ. Σωστά Αν υπήρχε θα στο ελεγε. Κανε την προσπαθεια να δεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Έστειλαν email με τράπεζες sepa γιατί το προηγούμενο ήταν λάθος λέει.
alfeios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Έστειλαν email με τράπεζες sepa γιατί το προηγούμενο ήταν λάθος λέει. Εχει καποια ελληνικη η λιστα;
runner69 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alfeios είπε Εχει καποια ελληνικη η λιστα; Οχι. Εχει ωστοσο την N26. (N26 Bank GmbH) Αν περιμένουμε τις δικές μας, σωθήκαμε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από runner69 1
kostask1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) επειδή το νήμα είναι τεράστιο και ήδη εχω μπερδευτεί παρακαλώ κάποιος αν μπορεί να με καθοδηγήσει.. έκανα λογαριασμό rev κανονικά. πέρασα χρήματα απο τον λογαριασμό Πειραιώς κανονικά. προσπαθώ να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό rev στο paypal. πέρασα τα στοιχεία, περίμενα επιβεβαίωση για τα 2 μικροποσά που στέλνουν. ήρθε μόνο το ενα.μετά βλέπω στο paypal οτι είχε εξαφανιστεί η καταχώρηση που είχα κάνει με το iban της rev και πλέον δεν με αφήνει να κάνω καταχώρηση. απο υπολογιστή (μου λεει επικοινωνήστε με την τράπεζα) και απο την εφαρμογή στο κινητό μου λέει οτι θέλει 27 ψηφία για να κάνει καταχώρηση λογαριασμού.(το iban είναι λιγότερα.) προσπαθώ να κάνω καταχώρηση τις κάρτες.τις εκανα και τις δυο(εικονική και φυσική μετα απο 6-7 προσπάθειες αλλα απο το κινητό(απο τον υπολογιστή δεν εκανε την καταχώρηση και μου έλεγε πάλι επικοινωνήστε με την τράπεζα.. ειλικρινά εχω μπερδευτεί..τι πρέπει να κανω καταχώρηση στο paypal για να μπορώ να αγοράζω και να πληρώνω απο το ίντερνετ με rev μέσω paypal?? καλημέρα.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από kostask1
Doubt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, kostask1 είπε προσπαθώ να κάνω καταχώρηση τις κάρτες.τις εκανα και τις δυο Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, έτοιμος είσαι.
kostask1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, έτοιμος είσαι. δεν χρειάζεται να κανω καταχώρηση τραπεζικού λογαριασμού? πια απο τις δυο να κρατήσω στο paypal?εικονικη ή φυσική?
alfeios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, kostask1 είπε δεν χρειάζεται να κανω καταχώρηση τραπεζικού λογαριασμού? πια απο τις δυο να κρατήσω στο paypal?εικονικη ή φυσική? Μονο αν θέλεις να στειλεις χρήματα απο το paypal στην Revolut Αφησε κσι τις δυο αφου τις εβαλες
modechristo_13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 παιδια καθως καινουργιος στην υπηρεσια , πως ειναι προτιμοτερο να φορτωνουμε την εικονικη καρτα με εμβασμα η κατευθεια απο την χρεωστικη?
alfeios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε παιδια καθως καινουργιος στην υπηρεσια , πως ειναι προτιμοτερο να φορτωνουμε την εικονικη καρτα με εμβασμα η κατευθεια απο την χρεωστικη? Απο την κάρτα. Ειναι αμεση η φόρτιση και δωρεαν
modechristo_13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Απο την κάρτα. Ειναι αμεση η φόρτιση και δωρεαν και ασφαλης?
alfeios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε και ασφαλης? Σε οσες φορτισεις εχω κάνει μεχρι τωρα δεν εχει γίνει καμία έκρηξη . 😀😀😀
modechristo_13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Σε οσες φορτισεις εχω κάνει μεχρι τωρα δεν εχει γίνει καμία έκρηξη . 😀😀😀 χαχα ωραιος... οποτε λες καλυτερα απο καρτα ουτε απο εμβασμα ουτε τπτ μπαινουν και κατευθειαν! και κατι τελευταιο τα λεφτα απο την χρεωστικη περνανε κατευθειαν στην εικονικη η περνανε στον λογαριασμο της revolut και μετα εγω τα περναω χειροκινητα στην εικονικη?
alfeios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε χαχα ωραιος... οποτε λες καλυτερα απο καρτα ουτε απο εμβασμα ουτε τπτ μπαινουν και κατευθειαν! και κατι τελευταιο τα λεφτα απο την χρεωστικη περνανε κατευθειαν στην εικονικη η περνανε στον λογαριασμο της revolut και μετα εγω τα περναω χειροκινητα στην εικονικη? Περνανε στον λογαριασμό σου και ειναι αμεσα διαθέσιμα ειτε με την πλαστική ειτε με την εικονικη καρτα
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε χαχα ωραιος... οποτε λες καλυτερα απο καρτα ουτε απο εμβασμα ουτε τπτ μπαινουν και κατευθειαν! και κατι τελευταιο τα λεφτα απο την χρεωστικη περνανε κατευθειαν στην εικονικη η περνανε στον λογαριασμο της revolut και μετα εγω τα περναω χειροκινητα στην εικονικη? Τα λεφτά περνάνε στον λογαριασμό ,δεν πάιζει ρόλο τι κάρτα έχεις. Αυτό το μπέρδεμα με τον λογαριασμό και την κάρτα δεν τον καταλαβαίνω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα