Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfeios είπε

Η ταυτοποιηση στην Revolut δεν ειναι ο μόνος, ουτε ο κυριος λογος για να βγαλει καποιος νεα ταυτοτητα. Σιγουρα καποιοι θα εχουν πολλοι σοβαροτερους λογους για να την αλλαξουν. Επομενως θα υπαρχει λυση. Με ενα τηλεφωνημα στο Αστυνομικό Τμημα της περιοχης σου θα την μαθεις κι εσυ

Να ενημερωσω για ενα μικρό πρόβλημα που παρουσιαστηκε σημερα.

Χρησιμοποιώ την Revolut (εκτός των αλλων) και για να στέλνω χρήματα στην κόρη μου που βρίσκεται στην Κύπρο. Ανεβάζω τα χρήματα από κάρτα στην Revolut και απο εκει κανω Αποστολή σε τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου, Την ίδια ή την επόμενη ημερα τα χρήματα πιστώνονται χωρίς κόστος. 

Την Παρασκευή το βραδυ θέλησα να καταχωρήσω αποστολή 70€. Αφου εκανα εισαγωγη των στοιχείων και πατησα καταχωρηση διαπιστωσα οτι απο΄λαθος μου ειχα πληκτρολογήσει 7€ αντί για 70€. Επειδη ή αποστολή ηταν ακομη Εκρεμής και υπηρχε η δυνατοτητα ακυρωσης οπως ελεγε, πάτησα ακυρωση αποστολής. Αμεσως ομως, αντι να ακυρωθει η αποστολή μετα τραπηκε σε οριστική, εγραψε οτι πραγματοποιηθηκε και ελαβα και το σχετικο mail οτι τα χρηματα εφυγαν απο την Revolut και ότι δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα ακυρωσης.

Λεω ενταξει δεν πειραζει και αμεσως καταχωρω νεα αποστολή με το υπόλοιπο ποσό

Σημερα το πρωι πιστωθηκαν στην τραπεζα Κυπρου και τα δυο εμβασματα. και αυτπ με τα 7€ και το νεο με τα υπόλοιπα χρηματα. Θεωρησα οτι δεν καταχωρηθηκε η ακυρωση και αφου πηγαν τα χρηματα, κανενα προβλημα

Το μεσημερι επικοινωνησε με την κόρη μου η τράπεζα Κυπρου και την ενημερωσε οτι για το έμβασμα των 7€ η Revolut ζηταει τα χρήματα πίσω !!! και ότι αν τα στείλουν θα υπαρξει χρεωση 25€ για την επιστροφή. Της ειπαν ομως ότι απλα την ενημερωνουν, ότι μπορουν να αγνοησουν το αιτημα της Revolut και να μην τα επιστρεψουν , οποτε δεν θα ειχε χρεωση. Απλα αν θελει να δωσει αυτη τα 7€ στον αποστολέα σε μετρητα ή στην Revolut. τους ειπε να το αγνοησουν και ειπαν οτι απο αυτους το θεμα λήγει.

Δεν ανησυχω για κατι, τα χρηματα εχουν χρεωθει κανονικα στην Revolut και εχουν πιστωθει στην Κυπρου, απλα το γραφω για ενημερωση

Μου έχει τύχει με έμβασμα στην N26.

Το ακύρωσα απο την Revolut άλλα μου έβγαλε ότι δεν είναι δυνατη η ακύρωση. Την επόμενη μέρα πιστώθηκαν και τα τράβηξαν πίσω. Ευτυχώς δεν έχει χρέωση για αντιλογισμό γιατί για 3 ευρώ θα μπαίναμε μέσα 25 

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Μου έχει τύχει με έμβασμα στην N26.

Το ακύρωσα απο την Revolut άλλα μου έβγαλε ότι δεν είναι δυνατη η ακύρωση. Την επόμενη μέρα πιστώθηκαν και τα τράβηξαν πίσω. Ευτυχώς δεν έχει χρέωση για αντιλογισμό γιατί για 3 ευρώ θα μπαίναμε μέσα 25 

Η Κυπρου ειπε οτι δεν εχει προβλημα να μην τα επιστρεψει, οποτε δεν θα χρεωσει τα 25€

Δεν ξερω μηπως επιμεινει η Revolut ....

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.

Google Pay εφαρμογή δεν θα δούμε καθόλου στην Ελλάδα από όσο φαίνεται. Οι προσθαφαιρέσεις των καρτών και άλλων ρυθμίσεων, θα γίνεται μέσα από το Google Services. Η πληρωμή θα γίνεται με ανοιχτό το NFC και απλά ξεκλείδωτο το κινητό. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψάχνεσαι μέσα στις ρυθμίσεις αν θες να πληρώσεις με άλλη κάρτα

https://support.google.com/pay/answer/10173487

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, t-shock είπε

Google Pay εφαρμογή δεν θα δούμε καθόλου στην Ελλάδα από όσο φαίνεται. Οι προσθαφαιρέσεις των καρτών και άλλων ρυθμίσεων, θα γίνεται μέσα από το Google Services. Η πληρωμή θα γίνεται με ανοιχτό το NFC και απλά ξεκλείδωτο το κινητό. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψάχνεσαι μέσα στις ρυθμίσεις αν θες να πληρώσεις με άλλη κάρτα

Πάντως θα θέλουν να ξεφορτωθούν το παλιό app. Αν σκεφτείς ότι η Αμερική είχε το ίδο app με όλο τον κόσμο εκτός Ινδίας, λογικά θα κάνει rollout παντού το νέο κάποτε...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Αμφισβήτηση χρέωσης υπάρχει στη revolut;

Ένας έμπορος με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Φυσικά Μίλα με το chat

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Φυσικά Μίλα με το chat

Δεν βγήκε κάτι από το chat.

Υπάρχει τρόπος αντίστοιχος με την αμφισβήτηση  συναλλαγής όπως στο PayPal; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Δεν βγήκε κάτι από το chat.

Υπάρχει τρόπος αντίστοιχος με την αμφισβήτηση  συναλλαγής όπως στο PayPal; 

Βρες την συναλλαγη στο κινητό σου. Κανε κλιν να σνοιξουν οι λεπτομέρειες. Κστω κατω γραφει Αναφορα προβληματος. Κανε κλικ εκει κσι θα σε οδηγήσει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, t-shock είπε

ωραιος. μη πρακτικο βεβαια αν θελουμε να αλλαζουμε καρτες. για την ωρα εγω αυτο που κανω ειναι να εχω ευκαιρο το apk και να εγκαθηστω την εφαρμογη , νομιζω ειναι πιο γρηγορο απο το να ψαχνω σε 3 υπομενου

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
16 ώρες πριν, t-shock είπε

9 λεπτά πριν, greekboy είπε

ωραιος. μη πρακτικο βεβαια αν θελουμε να αλλαζουμε καρτες. για την ωρα εγω αυτο που κανω ειναι να εχω ευκαιρο το apk και να εγκαθηστω την εφαρμογη , νομιζω ειναι πιο γρηγορο απο το να ψαχνω σε 3 υπομενου

Εμένα το Gpay είναι κανονικά ενεργή.  Δεν έχει εξαφανιστεί στο Samsung S10 Plus. Στο Huawei P30 Pro εξαφανίστηκε.  Έψαξα να βρω τι το διαφορετικό έχουν.  Το μόνο που βρήκα και το δοκίμασα και στο P30 Pro και δούλεψε, δεν εξαφανίζεται πλέον η εφαρμογή Gpay είναι το εξής:

Στο S10 Plus στις πληροφορίες εφαρμογής υπηρεσίες google play ήταν ως εξής: αλλαγή ρυθμίσεων συστήματος ήταν δεν επιτρέπετε , το εικόνα μέσα σε εικόνα ήταν δεν επιτρέπετε και το εμφάνιση πάνω από άλλες ήταν ανενεργό.

Στο P30 Pro στις πληροφορίες εφαρμογής υπηρεσίες google play το εγγραφή ρυθμίσεων συστήματος και σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές έκανα αλλαγή σε όχι.

Πάντως πρέπει να έχω πολύ καιρό αυτές τις ρυθμίσεις στο S10 Plus, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.  Όποιος θέλει το δοκιμάζει. 

Πριν το κάνετε θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο και ενεργό το Google Pay.

Έκδοση Google Pay που έχω 2.119.340301324

Δημοσ.

μετα ποα 4 αποτυχημενες αγορες απο την banggood, αποφασισα να επικοινωνησω μαζι τους για να μου πουν οτι τις ακυρωσαν γιατι κατι δεν τους αρεσε στην πιστωτικη μου ...

Να επικοινωνησω λεει με την τραπεζα μου γιατι απο αυτους δεν εχει καποιο αλλο θεμα.

Δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα και δεν το παιρνει..
Εχει τυχει σε καποιον αλλο. Τελικα το εκανα μεσω paypal με την καρτα την revolut φυσικα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, verylife78 είπε

μετα ποα 4 αποτυχημενες αγορες απο την banggood, αποφασισα να επικοινωνησω μαζι τους για να μου πουν οτι τις ακυρωσαν γιατι κατι δεν τους αρεσε στην πιστωτικη μου ...

Να επικοινωνησω λεει με την τραπεζα μου γιατι απο αυτους δεν εχει καποιο αλλο θεμα.

Δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα και δεν το παιρνει..
Εχει τυχει σε καποιον αλλο. Τελικα το εκανα μεσω paypal με την καρτα την revolut φυσικα

Ποια τράπεζα; Εγώ τυχαία διαπίστωσα πριν λιγο καιρό οτι η Eurobank εχει βάλει νέες ρυθμίσεις οπού μπορείς να απενεργοποιεις την καρτα σου για ορισμενους τυπους συναλλαγων (το εχει και η Revolut αυτό αλλά με λιγότερες επιλογές) οπως πχ μεσω ιντερνετ ή εκτος Ελλάδος και ήταν "ενεργοποιημένο" σε όλες μου τις κάρτες...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kon1to είπε

Ποια τράπεζα; Εγώ τυχαία διαπίστωσα πριν λιγο καιρό οτι η Eurobank εχει βάλει νέες ρυθμίσεις οπού μπορείς να απενεργοποιεις την καρτα σου για ορισμενους τυπους συναλλαγων (το εχει και η Revolut αυτό αλλά με λιγότερες επιλογές) οπως πχ μεσω ιντερνετ ή εκτος Ελλάδος και ήταν "ενεργοποιημένο" σε όλες μου τις κάρτες...

Μα στο θεμα για την Revolut για ποια τραπεζα θα ελεγα...

πιστωτικη της revolut φυσικα ... τωρα τι θεμα εχουν ξαφνικα δεν ξερω, οπως ειπα δηλωσα τροπο πληρωμης paypal και πληρωσα με την πιστωτικη της revolut

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Μα στο θεμα για την Revolut για ποια τραπεζα θα ελεγα...

πιστωτικη της revolut φυσικα ... τωρα τι θεμα εχουν ξαφνικα δεν ξερω, οπως ειπα δηλωσα τροπο πληρωμης paypal και πληρωσα με την πιστωτικη της revolut

πιστωτική revolut πρώτη φορά ακούω, γιαυτό μπερδεύτηκα... έχω χάσει επεισόδια μάλλον...

Δημοσ.

Δεν μπορω με τπτ να φτιαξω λογαριασμο απο το κινητο συνεχεια δεν μου παιρνει την ταυτοτητα βαζω διπλωμα τπτ...Η ταυτοτητα εχει στα λατινικα το ονομα μου και το διπλωμα τα ιδια εχω προσπαθησει πανω απο 10 φορες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...