Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Doubt said:

Δεν ισχύει στο free πρόγραμμα; Τι συζητάμε τότε, φυσικά και δεν συμφέρει αν το κάνεις μόνο για αυτό. Καλύτερα μέρισμα από μια κορυφαία μετοχή μέσω του επενδυτικού τους, ακόμα και με το -30% του αμερικάνικου φόρου.

Είναι μέρος του plus πακέτου. Το plus πακέτο έχει ασφάλεια αγορών και ζημιών μέχρι 1.000 ευρώ, ουσιαστικά κάνεις ασφάλεια με 35£ και σου δίνουν και τόκους 0.3% στις όποιες καταθέσεις.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η καρτα ειναι connected με ολα τα νομισματα ;;

πχ αν μετατρέψω τα eur σε aed οταν πλωρωνω σε pos, το pos θα διαβαζει πως η καρτα ειναι σε aed  ;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lmessi είπε

Παιδιά βοήθεια 

Έχω κάποιο ποσό στη ρεβολουτ 

Πως μπορώ να το στείλω για να χρεωθω το λιγότερο δυνατοκαθως διαθέτω ελληνικό τραπ λογαριασμό και κυπριακό.

Ευχαριστώ 

Θα το σπασεις σε μικρα ποσά. Η καθε τράπεζα εχει διαφορετικο οριο πανω απο το οποιο χρεωνει για εισερχομενο εμβασμα. Η Revolut δεν σε χρεωνει για αυτα που στελνεις. Η Alpha bank εχει χρεωση για εισερχομενο εμβασμα πανω απο 5€ και η Eurobank πανω απο 20€ . Κοιταξε το τιμολόγιο της τραπεζας σου.

Δημοσ.

Έχω eurobank δλδ μπορώ να το σπάσω σε 30 των 20 αν θέλω η υπάρχει κάποιο όριο. Σε Κύπρου βοηθάει αν στείλω κάποιο ποσό 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lmessi είπε

Έχω eurobank δλδ μπορώ να το σπάσω σε 30 των 20 αν θέλω η υπάρχει κάποιο όριο. Σε Κύπρου βοηθάει αν στείλω κάποιο ποσό 

Γιατι δεν μπαίνεις στις τράπεζες σου να διαβάσεις τις χρεώσεις

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lmessi είπε

Αν το ποσο είναι 2000€ που γράφεις, δεν αξίζει το κοπο να το σπασεις , καλυτερα να πληρωσεις τα 3€ και να κανεις τη δουλειά σου ευκολα  και γρήγορα

Στην Κύπρου στελνω πολυ συχνά, δεν υπάρχει καμια χρεωση, αλλα ο λογαριασμός που τα στελνω εινσι φοιτητικος. Σε κανονικο λογαριασμό δεν ξέρω ποση χρεωση εχει.

Δεν το τιμολογιο της Τράπεζας σου για το ειδος του λογαριασμού που θα τα δεχτεί

Δημοσ.
Στις 25/12/2020 στις 6:14 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Γιατι δεν μπαίνεις στις τράπεζες σου να διαβάσεις τις χρεώσεις

Γιατι καποιοι τα θελουν μασημενη τροφη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά όλους τους συμφορουμιτες :)

Γνωριζει κάποιος τώρα με το Βrexit η Revο χρησιμοποιεί πλέον IBAN Λιθουανίας για τα ευρώ, ισχύει και για τους λογαριασμούς σε GBP ; 

Θελω να στείλω με έμβασμα από Ελλάδα από λογαριασμό σε GBP στον λογαριασμό μου σε GBP στη Revolut, θα επιλέξω μέσω SEPA, η SWIFT ;

Επεξ/σία από molot12
Δημοσ.
7 minutes ago, molot12 said:

Καλημέρα και χρόνια πολλά όλους τους συμφορουμιτες :)

Γνωριζει κάποιος τώρα με το Βrexit η Revο χρησιμοποιεί πλέον IBAN Λιθουανίας για τα ευρώ, ισχύει και για τους λογαριασμούς σε GBP ; 

Θελω να στείλω με έμβασμα από Ελλάδα από λογαριασμό σε GBP στον λογαριασμό μου σε GBP στη Revolut, θα επιλέξω μέσω SEPA, η SWIFT ;

Θα τα στείλεις στον iban λογαριασμό. Sepa δηλαδή.

Δεν γράφω στον gbp λογαριασμό μιας και είναι υβριδικός ο λογαριασμός της revolut, εάν στείλεις δολάρια θα πάει στο πορτοφόλι των δολαρίων, εάν στείλεις λίρες Αγγλίας στο πορτοφόλι των λιρών κοκ.

Απλά να προσέξεις η δικιά σου τράπεζα να μην κάνει καμία μετατροπή κατά την μεταφορά νομιζόμενη ότι είναι λογαριασμός του ευρώ, λόγο εμβάσματος sepa.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή Hapatingo από Ελληνικό λογαριασμό συναλλάγματος GBP ως Sepa εμβασμα  στο "υβριδικό Λιθουανικο IBAN " της Revo και εκεί μπαίνουν ανάλογα με το νόμισμα . Την ίδια άποψη έχω και εγώ , θα στείλω από βδομαδα και θα ενημερωσω.

Το αντίθετο το έχω κάνει πχ να στείλω προ Brexit GBP από Revolut σε ελληνική τραπεζα σε λογαριασμό συναλλάγματος.

Τον Αγγλικό τοπικό λογαριασμό της Revolut τον είχα χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά εγχώρια ας πουμε για να μου πιστωσει η Τράπεζα της Αγγλίας κάτι παλιες στερλίνες που είχα στείλει ταχυδρομικά !!!

Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 11:09 ΠΜ, greg4 είπε

Ναι δεν μπορείς. Αφήνει μάλλον μόνο κάρτες από ΔΙΑΣ. (4 συστημικές + συνεταιριστικές) 

Εχω πληρώσει με Revolut, αλλα μεσω Curve

Δημοσ.
43 minutes ago, molot12 said:

Δηλαδή Hapatingo από Ελληνικό λογαριασμό συναλλάγματος GBP ως Sepa εμβασμα  στο "υβριδικό Λιθουανικο IBAN " της Revo και εκεί μπαίνουν ανάλογα με το νόμισμα . Την ίδια άποψη έχω και εγώ , θα στείλω από βδομαδα και θα ενημερωσω.

Το αντίθετο το έχω κάνει πχ να στείλω προ Brexit GBP από Revolut σε ελληνική τραπεζα σε λογαριασμό συναλλάγματος.

Τον Αγγλικό τοπικό λογαριασμό της Revolut τον είχα χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά εγχώρια ας πουμε για να μου πιστωσει η Τράπεζα της Αγγλίας κάτι παλιες στερλίνες που είχα στείλει ταχυδρομικά !!!

Σωστά, ούτως ή άλλως ο τραπεζικός λογαριασμός της revolut είναι πλέον στην Λιθουανία και το iban είναι κοινό οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά.

Είμαι χρόνια στην revolut αλλά δεν την δούλευα για περίπου ένα χρόνο ,έχει αλλάξει τίποτα σημαντικό;

Με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι που αφορά την αλλαγή νομισμάτων με μικρό κόστος.

Είδα ότι μπορείς να στείλεις χρήματα στην revolut και μέσω πιστωτικής ,έχει τίποτα παγίδες αυτό;

Καλές γιορτές everybody :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...