bilya Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Janedoe είπε Ευχαριστώ για την απαντηση. Εφοσον αναγνωριζεται ως ΗΒ γιατι τ νομισμα που εκανε μετατροπη ηταν δολλαριο και οχι λιρα; 9 λεπτά πριν, Janedoe είπε Δολλαρια $ το καπέλο στο έβαλε η alpha κ οχι η ρεβο. Χρέωση στο τοπικο νόμισμα πατάς πάντα στο Atm,POS κτλπ. Η revo θα τραβήξει όπου βρεί λεφτά.
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Janedoe είπε Δεν εχει καν πορτοφολι δολλαριων, μονο ευρω εχει μεσα. Ευρω 😔 Μήπως είχε κρυπτονομίσματα; Αν όχι, περιμένετε την απάντηση τους.
bilya Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Αυτό είναι vault? δες σε τι νόμισμα είναι. δεν ειναι vault ανάληψη atm είναι κ βάση της εικόνας η alpha ζήτησε να γίνει ανάληψη σε δολλάρια.
Janedoe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Ουτε κρυπτο ειχε. Μονο ευρω. Σας ευχαριστω ολους, μου ειπαν να κανω chargeback claim και παραμενω στην αναμονη.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Janedoe είπε Ουτε κρυπτο ειχε. Μονο ευρω. Σας ευχαριστω ολους, μου ειπαν να κανω chargeback claim και παραμενω στην αναμονη. Παντως να ξερεις η ρεβο δεν εχει να κανει με το θεμα της χρέωσης, ειτε στο ΑΤΜ έγινε η πατατα(λαθος χειρισμός), ειτε η ελληνική τράπεζα στα πήρε
Janedoe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Παντως να ξερεις η ρεβο δεν εχει να κανει με το θεμα της χρέωσης, ειτε στο ΑΤΜ έγινε η πατατα(λαθος χειρισμός), ειτε η ελληνική τράπεζα στα πήρε Ή και τα 2 μαζι. Μου κανει εντυπωση τ δολλαριο κυριως και για αυτο εχουν μπερδευτει και οι techs της revolut μαλλον. Μακαρι να βρεθει μια λυση αν και αμφιβαλλω. Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Janedoe είπε Ή και τα 2 μαζι. Μου κανει εντυπωση τ δολλαριο κυριως και για αυτο εχουν μπερδευτει και οι techs της revolut μαλλον. Μακαρι να βρεθει μια λυση αν και αμφιβαλλω. Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26; Oι χρεώσεις δεν είναι της ρεβο ή της Ν26 αλλά της τράπεζας που χρησιμοποιείς το ΑΤΜ.Εκτός αν ξεπεράσεις το όριο που έχουν οπότε θα πληρωσεις και αυτό επιπλέον. Παντα θα ζητάς να βγάζεις σε € . 1
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, Janedoe είπε Ή και τα 2 μαζι. Μου κανει εντυπωση τ δολλαριο κυριως και για αυτο εχουν μπερδευτει και οι techs της revolut μαλλον. Μακαρι να βρεθει μια λυση αν και αμφιβαλλω. Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26; Κάποτε είχε γραφτεί για την Optima πως δεν έχει χρέωση, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.
POS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Janedoe είπε Σηκωνει καποιος απο αλλη τραπεζα; και τι χρεωσεις εχουν κανονικα; 3 4 ευρω οπως Ν26; καρτα mypos 2.50€ ή 3€ (αναλογα τη τραπεζα) Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από POS
BluEDr4g0n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Χθες είπα μετα απο πολύ καιρο να ανοίξω παλι την revolut που χρησιμοποιουσα πριν χρόνια. Η κάρτα που μου είχαν στείλει (Τσάμπα τότε) έχει λήξει εδώ και καιρό και δεν μου έχουν στείλει άλλη. Πάτησα για αποστολή κάρτας αλλά λέει πως για να μου τη στείλουν κοστίζει 5,99 ευρώ και είναι free μόνο αν αναβαθμίσω το πακέτο με 7.99ευρώ τον μήνα. Τι λέτε ότι αξίζει; Ήθελα να έχω και φυσική κάρτα αλλά δεν ψήνομαι και πολύ να την πληρώσω για να μου έρθει. Έχει κάποιος καμία ιδέα αν μπορούμε να την πάρουμε τσαμπα με κανενα κουπόνι ή άλλο τρόπο;
prometheas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Το ενδιάμεσο πακέτο συνδρομής των 2,99 ευρώ το μηνα (Plus) που έχουν εισάγει εδώ και 3-4 μήνες δείχνει οτι το τζάμπα πάει για απαξιωση και θα είναι μονο για τα απολύτως βασικά. Δεν χανεις τίποτα να τους ρωτήσεις στο chat αν υπάρχει κάποιο option να την πάρεις δωρεάν σαν παλαιός πελάτης (αν και δεν το νομίζω...)
ioankav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, BluEDr4g0n είπε Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Χθες είπα μετα απο πολύ καιρο να ανοίξω παλι την revolut που χρησιμοποιουσα πριν χρόνια. Η κάρτα που μου είχαν στείλει (Τσάμπα τότε) έχει λήξει εδώ και καιρό και δεν μου έχουν στείλει άλλη. Πάτησα για αποστολή κάρτας αλλά λέει πως για να μου τη στείλουν κοστίζει 5,99 ευρώ και είναι free μόνο αν αναβαθμίσω το πακέτο με 7.99ευρώ τον μήνα. Τι λέτε ότι αξίζει; Ήθελα να έχω και φυσική κάρτα αλλά δεν ψήνομαι και πολύ να την πληρώσω για να μου έρθει. Έχει κάποιος καμία ιδέα αν μπορούμε να την πάρουμε τσαμπα με κανενα κουπόνι ή άλλο τρόπο; Βγάλε μία virtual κάρτα που είναι δωρεάν. Μπορείς να την χρησιμοποιείς σε ηλεκτρονικές αγορές, τη βάζεις στο Google Pay για να τη χρησιμοποιείς σε φυσικά καταστήματα εάν θες. Γιατί καταλαβαίνω ότι δεν σου είναι απαραίτητη η φυσική κάρτα.
Hapatingo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 3 minutes ago, prometheas said: Το ενδιάμεσο πακέτο συνδρομής των 2,99 ευρώ το μηνα (Plus) που έχουν εισάγει εδώ και 3-4 μήνες δείχνει οτι το τζάμπα πάει για απαξιωση και θα είναι μονο για τα απολύτως βασικά. Δεν χανεις τίποτα να τους ρωτήσεις στο chat αν υπάρχει κάποιο option να την πάρεις δωρεάν σαν παλαιός πελάτης (αν και δεν το νομίζω...) Αυτό το έβγαλαν γιατί πλέον κανένας δεν ταξιδεύει στην παρούσα φάση. Το ίδιο έκανε και η Ν26 πακέτο χωρίς ταξιδιώτες ασφάλειες σε χαμηλότερη τιμή. 1
prometheas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, ioankav είπε Βγάλε μία virtual κάρτα που είναι δωρεάν. Μπορείς να την χρησιμοποιείς σε ηλεκτρονικές αγορές, τη βάζεις στο Google Pay για να τη χρησιμοποιείς σε φυσικά καταστήματα εάν θες. Γιατί καταλαβαίνω ότι δεν σου είναι απαραίτητη η φυσική κάρτα. Σωστό Εναλλακτικά βγάζεις μια Curve που ειναι δωρεάν και βάζεις ολες τις κάρτες σου (φυσικές ή virtual ) να τις διαχειρίζεσαι από εκει..
vagstef Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Πλέον με τα Apple Pay και Google Pay η κάρτα ουσιαστικά χρησιμεύει μόνο όταν είσαι στο εξωτερικό και θες να τραβήξεις χρήματα σε περίπτωση που χρειαστεί. Που φαντάζομαι πως και αυτό κάποτε θα σταματήσει αφού θα περνάς ανέπαφα την κάρτα στο ATM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα