Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε email 

We noticed you stopped using your card. There could be a number of reasons why you'd stop using your card, so we hope you’ll tell us why.

If you have a spare minute, please let us know by answering a couple of questions. Your feedback will help us improve our services for you and our other customers.

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, stavagg31 said:

Αν δεν βάλουμε Αφμ τι γίνεται μετά;

Υπάρχουν 2 εταιρίες η revolut bank και η revolut e-money. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε revolut e-money. Εάν δεν βάλεις ΑΦΜ εξακολουθείς να έχεις revolut e-money σαν να μην τρέχει τίποτα. Η revolut bank είναι προαιρετική και δουλεύει πίσω από την revolut e-money, εφόσον την ενεργοποιήσεις. 

Η revolut bank είναι αποθήκη, όλες οι λειτουργίες θα εξακολουθούν να γίνονται μέσω revolut e-money.

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μόνο εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση για το bank?

Ούτε εμένα, ios 7.33 latest version.

Δημοσ.

Oυτε και εμένα έχει έρθει

Εστειλαν και 

Our financial super app delivers everyday digital banking solutions globally. Help your friends meet their money goals and tell them about Revolut. For each and every eligible friend that signs up from your referral, we'll give you €7!

Δημοσ.
4 minutes ago, Ukforthemoment said:

Oυτε και εμένα έχει έρθει

Εστειλαν και 

Our financial super app delivers everyday digital banking solutions globally. Help your friends meet their money goals and tell them about Revolut. For each and every eligible friend that signs up from your referral, we'll give you €7!

Αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις ως χώρα την Αγγλία, σωστά? Δεν έχει εγκριθεί ακόμα η τραπεζική άδεια για Αγγλία.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις ως χώρα την Αγγλία, σωστά? Δεν έχει εγκριθεί ακόμα η τραπεζική άδεια για Αγγλία.

Με ελληνική διεύθυνση την άνοιξα.

Μου έχουν στειλει μονο ότι εχουν κάνει προσωρινή εγγραφή με το Money Laundering Regulations ως crypto asset business 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Reason : no money . Βut will do upgrade  in the future  :D

Χαχα.

Την κάρτα όντως δεν την έχω χρησιμοποιήσει κάπου πάνω απο χρόνο.Κάνω  όμως ηλεκτρονικές πληρωμές,πχ ΔΕΗ.

Κύρια κάρτα που πληρώνομαι έχω την  monese.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...