molot12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Τι να την κανεις την φωσφοριζε κάρτα αν δεν έχει φράγκα μέσα; 😋 1
verylife78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, molot12 είπε Τι να την κανεις την φωσφοριζε κάρτα αν δεν έχει φράγκα μέσα; 😋 ειναι σαν τα κινητα των 1000€ που δεν εχουν λεφτα για το καρτοκινητο του
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, molot12 είπε Τι να την κανεις την φωσφοριζε κάρτα αν δεν έχει φράγκα μέσα; 😋 Κάποιοι κάτι βάζουμε,μην φανταστείς πολλά.Οτι μαζευουμε απο τα κάλαντα.
geosoho Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Παιδιά καλημέρα ,πλήρωσα τη ΔΕΗ την Παρασκευή 2 Απριλίου από το σαιτ της εταιρίας μέσω Δίας με την Revolut mastercard που έχω και ενώ η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κανονικά (έχω και την απόδειξη ), η Revolut την έχει ακόμα σε εκκρεμότητα με την υποσημείωση "σε εκκρεμότητα - θα επιστραφούν αν δεν γίνουν απαιτητά από τον έμπορο εντός 7 ημερών". Γνωρίζετε κάτι ; Δέχεται πληρωμή η ΔΕΗ μέσω Δίας από την Revolut; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, geosoho είπε Παιδιά καλημέρα ,πλήρωσα τη ΔΕΗ την Παρασκευή 2 Απριλίου από το σαιτ της εταιρίας μέσω Δίας με την Revolut mastercard που έχω και ενώ η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κανονικά (έχω και την απόδειξη ), η Revolut την έχει ακόμα σε εκκρεμότητα με την υποσημείωση "σε εκκρεμότητα - θα επιστραφούν αν δεν γίνουν απαιτητά από τον έμπορο εντός 7 ημερών". Γνωρίζετε κάτι ; Δέχεται πληρωμή η ΔΕΗ μέσω Δίας από την Revolut; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι,το έχω κάνει πολλές φορές.Μια φορά όμως πριν 5? μήνες μου επέστρεψαν μετά απο 7 μέρες και μετά απο λίγη ώρα τα ξαναπήραν.Μου συνέβει σε 3 διαφορετικές κάρτες,monese-revolut-sync. Στις δύο πρωτες αφαιρέθηκαν πάλι αυτόματα στην sync οχι. Πάντα μένουν μερικές μέρες pending
geosoho Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι,το έχω κάνει πολλές φορές.Μια φορά όμως πριν 5? μήνες μου επέστρεψαν μετά απο 7 μέρες και μετά απο λίγη ώρα τα ξαναπήραν.Μου συνέβει σε 3 διαφορετικές κάρτες,monese-revolut-sync. Στις δύο πρωτες αφαιρέθηκαν πάλι αυτόματα στην sync οχι. Πάντα μένουν μερικές μέρες pending Ελπίζω να μου τα έχουν τραβήξει μέχρι τις 9 Απριλίου που λήγει ο λογαριασμός. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,θα περιμένω να δω πότε θα γίνει η εκκαθάριση.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, geosoho είπε Ελπίζω να μου τα έχουν τραβήξει μέχρι τις 9 Απριλίου που λήγει ο λογαριασμός. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,θα περιμένω να δω πότε θα γίνει η εκκαθάριση. Aφου έχεις την απόδειξη μην σε ανησυχεί. 1
alexx Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έχει στείλει κανένας σας στη ρεβο USD απο Ελληνική τράπεζα? Και αν ναί πόσα είναι τα έξοδα μεταφοράς?
georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Doubt είπε Δώσε λεπτομέρειες.. https://www.finextra.com/newsarticle/37794/revolut-packs-a-punch-with-new-glow-in-the-dark-debit-card Αυτή εννοεί ο φίλος, την παρήγγειλα και εγώ και περιμένω μιας και είχε φθαρεί η φυσική κάρτα μου. €4.99 η χρέωση για όποιον ενδιαφέρεται. Edit: Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη σελίδα στο thread και έχει απαντήσει το συγκριμένο 😀 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από georgerov 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, georgerov είπε https://www.finextra.com/newsarticle/37794/revolut-packs-a-punch-with-new-glow-in-the-dark-debit-card Αυτή εννοεί ο φίλος, την παρήγγειλα και εγώ και περιμένω μιας και είχε φθαρεί η φυσική κάρτα μου. €4.99 η χρέωση για όποιον ενδιαφέρεται. Edit: Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη σελίδα στο thread και έχει απαντήσει το συγκριμένο 😀 Δεν τρέχει τίποτα. Πότε σου λέει παράδοση εσένα;Εγω χθες την παραγγειλα και έχει παράδοση στις 19-04.Ακόμα είναι στο ordered και έχει κλειδώσει η αλλαγή διεύθυνσης
georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν τρέχει τίποτα. Πότε σου λέει παράδοση εσένα;Εγω χθες την παραγγειλα και έχει παράδοση στις 19-04.Ακόμα είναι στο ordered και έχει κλειδώσει η αλλαγή διεύθυνσης Έμενα λέει 21/04 και έχει επίσης κλειδώσει η διεύθυνση! Επίσης στο tracking μου λέει το παρακάτω:
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Εγω την περιμένω Αγγλία αν σημαίνει κάτι. Επίσης ξέχασα ότι είναι visa,όλες οι άλλες που έχω είναι mastercard οπότε είναι μια καλή αλλαγή. 1
georgerov Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω την περιμένω Αγγλία αν σημαίνει κάτι. Επίσης ξέχασα ότι είναι visa,όλες οι άλλες που έχω είναι mastercard οπότε είναι μια καλή αλλαγή. Ναι οι περισσότερες fintech ξεκινήσαν ως Mastercard και σιγά σιγά κάνουν στροφή προς VISA κάποιες.
foniki_melitzana Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 2:15 ΜΜ, spartak1 είπε Πασχα Καθολικών. Θα τα δεις μέχρι αυριο Τα πέρασε σήμερα όντως 👍
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, georgerov είπε Έμενα λέει 21/04 και έχει επίσης κλειδώσει η διεύθυνση! Επίσης στο tracking μου λέει το παρακάτω: Εμένα πριν 2 ώρες άλλαξε σε posted (ταχυδρομήθηκε) ,ηρθε και email Your card is on the way, ****** Hey ********, Good news! Your standard card is on the way, and should be with you by April 19. Stay up to date with your card’s whereabouts in the app, by tapping on the ‘Cards’ tab. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα