Doubt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Αυτά τα ακούω 20 χρόνια τώρα. Spoiler Δεν δίνω σημασία όμως
Nikossssssssssss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Στις 6/3/2024 στις 1:51 ΜΜ, Rizas είπε Αφμ που εννοείς ότι το ζητάει στην Revolut? Γιατί δεν μου ζητησε κάτι ή έστω να μου πετάξει κάποιο μήνυμα. Πλέον με τις αλλαγές τους ζητάνε ΑΦΜ.. Για αυτό έφυγα στην Monese! 1
mour Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω σε χώρες που δεν έχουν ευρώ αν στον λογαριασμό μου έχω ευρώ δεν με χρεώνει προμήθεια αλλαγής συναλλάγματος αν είναι καθημερινή, ενώ αν είναι ΣΚ με χρεώνει; Οποτε πρέπει να φτιάξω λογαριασμό και να αλλάξω τα χρήματα στο αντίστοιχο νόμισμα; ακομα μια ερώτηση, έχει όριο σε αγορά που μπορω να κάνω ή όσα χρήματα έχω μέσα μπορω να τα κάνω με μια αγορά;
Estevan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, mour είπε Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω σε χώρες που δεν έχουν ευρώ αν στον λογαριασμό μου έχω ευρώ δεν με χρεώνει προμήθεια αλλαγής συναλλάγματος αν είναι καθημερινή, ενώ αν είναι ΣΚ με χρεώνει; Οποτε πρέπει να φτιάξω λογαριασμό και να αλλάξω τα χρήματα στο αντίστοιχο νόμισμα; ακομα μια ερώτηση, έχει όριο σε αγορά που μπορω να κάνω ή όσα χρήματα έχω μέσα μπορω να τα κάνω με μια αγορά; A) Ναι Β) Το ορίζεις εσύ, η άσα έχει μέσα (δεν προτείνεται) 1
mour Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Estevan είπε A) Ναι Β) Το ορίζεις εσύ, η άσα έχει μέσα (δεν προτείνεται) Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ορίζω εγώ από που; Επισης μπορω να βρω κάποιον κωδικό για δωρεάν premium 1-2 μήνες;
Estevan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, mour είπε Tο ορίζω εγώ από που; Διαλεγεις την (Μain) καρτα σου, μετα πας ρυθμισεις και εκει (πανω - πανω η πρωτη επιλογη) λεει ορια δαπανων, πατας και βαζεις οτι θες. Για κωδικο Ρremium δεν ξερω κατι, αλλα εχε υποψιν σου οτι συνηθως σε αυτα εχει αρκετα αστερακια απο πισω.. 1
mour Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 34 λεπτά πριν, Estevan είπε Διαλεγεις την (Μain) καρτα σου, μετα πας ρυθμισεις και εκει (πανω - πανω η πρωτη επιλογη) λεει ορια δαπανων, πατας και βαζεις οτι θες. Για κωδικο Ρremium δεν ξερω κατι, αλλα εχε υποψιν σου οτι συνηθως σε αυτα εχει αρκετα αστερακια απο πισω.. το φαντάζομαι ότι θα έχει αστεράκια αλλά για μετατροπή άνω των 1000€ χρεώνει προμήθεια.
Estevan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, mour είπε το φαντάζομαι ότι θα έχει αστεράκια αλλά για μετατροπή άνω των 1000€ χρεώνει προμήθεια. Αν εχεις σκοπο να πας ταξιδι η απλα θες ενα 2ο λογαριασμο σε δολαρια π.χ. βαλε τα ανα μηνα και εισαι κυριος, ουτε Premium ουτε τπτ, αν παλι το/τα θες αμεσα τοτε οντως χρειαζεσαι Reference Code, στη χειροτερη περιπτωση θα φας την προμηθεια αλλα και παλι σε σχεση με τις Ελληνικες τραπεζες κερδισμενος θα βγεις. 1
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τα revpoints για κάτι? Συμφέρει ή τσάμπα κρατάνε τη στρογγυλοποίηση από κάθε συναλλαγή?
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 37 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τα revpoints για κάτι? Συμφέρει ή τσάμπα κρατάνε τη στρογγυλοποίηση από κάθε συναλλαγή? Δεν νομίζω να έχει νόημα αυτή την στιγμή τουλάχιστον. Καλύτερα να έχεις την στρογγυλοποίηση στον αποταμιευτικό αν θες.
mindreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) On 07/03/2024 at 21:34, Nikossssssssssss said: Πλέον με τις αλλαγές τους ζητάνε ΑΦΜ.. Για αυτό έφυγα στην Monese! Πολυ κακο αυτο, απο οποια πλευρα και αν το δει κανεις... Nα πως το 'alternative' αρχιζει και γινεται 'systemic'.... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από mindreader
The_Judas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Το ΑΦΜ λογικό είναι να το ζητάνε. Δεν είναι πλατφόρμες για μαύρο χρήμα αλλά τράπεζες ή brokers. Η monese έχει 2% προμήθεια σε αναλήψεις από ΑΤΜ και χρεώση για εξερχόμενα εμβάσματα.
Doubt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Monese κάποτε ήταν ανταγωνιστική της Ρεβο όσον αφορά τις χρεώσεις, πλέον έχουν ξεφύγει τόσο που έκλεισα το λογαριασμό που είχα και μου ξέμεινε η κάρτα που λήγει υποτίθεται 2025. Uninstall και την εφαρμογή και bye.
SakafliaC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Στις 9/3/2024 στις 12:09 ΜΜ, Billator είπε Καλύτερα να έχεις την στρογγυλοποίηση στον αποταμιευτικό αν θες. Μπορώ να το κάνω αυτό στη Revo?
giannis808 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 1 hour ago, SakafliaC said: Μπορώ να το κάνω αυτό στη Revo? Ναι είναι στις επιλογές του αποταμιευτικου σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα